Revizyon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi walla tebrik ederim kruis bir daha net alaminde görükmez artık her halde.

aaaaaaa gülmekten kırıldım desem az vallah :D:D ay yine cix:D olmuş

st anger atıyom topu tut 4 tanemı top var (kruis webmaster sting ogentıon ve buyuk adam:D:D sting(çok sevıyom keratayı benı hep gulduruyo tut topu:) :) )

cix spy sana

ADama HackLemeden Once soyLEdım Xss ACıgın Var Diye Takan Kım Cakarım Boyle Sana :)

anam bu internet görev çubuğu hackhell inmi yoksa ben nie hiç bilmiom

abi bu lamerler bişi öğrenmeden site kurmuşlar.ama hackcell indirmesini bilir.++++++++++++++++++++

yaww o sitede clipler wardı ben onnarı indircektim daha :( anger yolla lem o klipleri :mad:

İyi İş St.AnGeR Tebrikler.Gerçi Önceden De index basmaktan beter etmiştin ; )
İndex te güzel olmuş tuefel e de tebrikler ayrıca ; )

Oyle Deme Baq Zamanında Bende Remote fiLe Yapmayı bıLmıyordum Kruis Bana Gostermıstı Dogruya Dogru :) Daha Sonra Xss iLe CookieCekmeye basLadım Kruis kaLkmaya basLadı Bazı yerLerı Boyle ASker Gıtmeden Indıreyım Dedım Yoksa oLmazki :D

kruıs dıorkı yalakalık yapıpta sıfre almanın nesı zor dıyor acaba ne demek ıstedı anlamadımkı siz bişey anlayabıldınımız arkadaslar sıfre alıpta sıteyı herkes cokertır benı bıraz aydınlatın ben anlamam bu ıslerden acıklarsanız sevınırım

Pass fiLan aLmadım Kendısıde bıLıyorda Isıne geLmıyor Iste Konusuyor Bos Bos Ona soyLemıstım Gorusucez Die Her Neyse Fazla uzatmaya Gerenk Yok Bır Dahakı Acıkta Gorusmek Uzere :D

gömöen gömene bazı spy i...neleride burda geziyo TaypHooN hemde ...................................................... bu çizgiler ona anlatmiştır bebe seni:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri