Revit Architecture 2011 - Revit Structure 2011

fffbbbyyy

New member
Reaction score
0
Revit Architecture 2013 ve Revit Structure 2013 Sabit konuya eklenmişlerdir.

üstat ben bunun 2010 olanini 64 bite kuramadim. senin verdigin dosyalarda denedim olmadi. crack yaparken bana admin olup olmadigimi soruyor bunu nasil halledecegim bi yardim et nolursunun#

Edit:

Mevzuyu cözdüm arkadaslar...

Crack dosyasinin üzerine sag tiklayip yönetici olarak calistir dememiz lazim. ozaman islem gerceklesiyor :D 64 bit olanlar icin diyorum

revit architecture 2011'i sanal cd de çalıştırıyorum. Autodesk Revit x86 yı tıklıyorum. ama yüklemeyi gerçekleştirmiyor.
you cannot install Autodesk Revit by double-clicking this file. Please run setup.exe. diyor. Bu nedemek yardımcı olurmusun...

revit architecture 2011'i sanal cd de çalıştırıyorum. Autodesk Revit x86 yı tıklıyorum. ama yüklemeyi gerçekleştirmiyor.
you cannot install Autodesk Revit by double-clicking this file. Please run setup.exe. diyor. Bu nedemek yardımcı olurmusun...

Sanal CD içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırmanız gerek.

eyvallah fffbbbyyy teşekkür ederim.Ellerin dert görmesin. revit 2011'i başarılı bi şekilde kurdum. setup i bulamıyacak adam değildim ama sorma :)

kardeşim teşekkürler inmek üzere kurulumunu falan bi yapim ayrıyetten teşekkrülerimi sunacağım...Emeğine sağlık

merhaba. Benim bi sorum olacaktı yardımcı olursan çok sevinirim. revit 2011 i kurdum ben fakat aktive edemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisin. 64 bit windows 7 kullanıyorum. yüklemede problem yok. benim msn i ekleyebilirsin sana zahmet olmassa

merhaba ben programı indirdim ancak windows 7 pro da kuramıyorum set up dosyasını çalıştırıyorum ancak kuruluma tıklayınca installation error report çıkıyor. Boyle sorun yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirm ? Teşekkürler.

Geri