Resmiyet Böyle Birşey..

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Resmiyet Böyle Birşey..

Subayın biri birliğine taksi ile gitmiş, taksi şoföründe bozuk para olmadığı anlaşılınca kapıdaki nöbetçiye
"Asker" demiş, "100 lira bozuğun var mı?..
"Var ağbi.."
"Bana bak asker" diye sesini yükseltmiş subay, "Bir komutanla böyle konuşulmaz! Resmi olmalısın.. Tamam mı?.. Hadi tekrar deniyoruz!." "Asker!. 100 lira bozuğun var mı?.."
"Yokturrr komutanıımm!!!" :clap

Adamın biri "Hayatım mahvoluyor.." diye terapiste gitmiş.. "Futbol rüyalarımda beni öldürüyor.." demiş, "Gözlerimi kapar kapamaz takımdayım ve hemen havadaki topu izlemeğe başlıyorum.. Uyandığımda 90 dakika koşmuş kadar yorgun kalkıyorum.. Bu bütün sezon böyle..!"
"Kolay.." demiş doktor, "Hallederiz..! Mağlupsunuz, rakip tam frikik atacakken sen barajdan çıkıp kızlarla dolu bir partiye gidiyorsun, ve tam sahayı terkederken taraftara 'el işareti' yapıyorsun.. Tamam mı?.."
"Tamam da bu neyi halleder doktor?.."
"O taraftar seni o sahaya bir daha 'nah' sokar..! " :durdurun

Çok ateşli geçen balayının üçüncü günü genç çift odalarından çıkarak otelin restoranına gitmişler.. Masalarına oturduktan sonra garson siparişleri almak için beklerken mönüye göz gezdiren damat geline dönüp.
"Bir tanem şu anda canım ne çekti biliyor musun?" diye sormuş..
"Biliyorum.." diye cevap vermiş gelin hafif dişlerini sıkarak, "Fakat arada bir de yemek yememiz lazım!.." :D

Geri