Resme Kar Yağdırma [HackHeLL ÖzeL Anlatım]

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
1- Resmimizi Açıyoruz..

mr8zdt.jpg

2- Aşağıdaki Resme Bakara Yeni Layer Oluşturuyoruz..

1671ogl.jpg

3- Edit > Fill e Tıklıyoruz ve Renk Ayarını Black ' a Tıklıyoruz ... (Resimdeki Gibi)

2e31z87.jpg

2jb5yth.jpg

4- Filter > Noise > Add Noise ' e tıklıyoruz

2ryrm0n.jpg

5- Çıkan Pencereye Aşağıdaki Resimdeki Değeleri Veriyoruz...

2qb989f.jpg

6- Filter > Blur > Gaussian Blur ' a tıklıyoruz ...

25jgxsg.jpg

7-Çıkan Pencere Aşağıdaki Resimdeki Değeri Veriyoruz...

jrzm7p.jpg

8- CTRL + L ' ye basarak Önümüze Aşağıdaki Resimdeki Pencere Çıkıyor .. ve Aşağıdaki Değerlerin Aynısını Uyguluyoruz ..

b4t0co.jpg

9- Aşağıdaki Resimdeki Gibi Oluşturduğumuz Layer ' a Screen ' a tıklıyoruz...

9jj1qc.jpg

10- Ctrl + J ile Layerimizi Kopyalıyoruz ve Edit > Transform > Flip Vertical ' a tıklıyoruz ...

2vbvu9u.jpg

11- Tekrar Ctrl + J yapıp Layerimizi tekrar Kopyalıyoruz .. Yanlız Bu Sefer Edit > Transform > Flip Horizontal ' a tıklıyoruz ... Dikkat Edin Bir Üsteki ile aynı değil...

nqbkp5.jpg

12- Şuan Aşağıdaki Resim Gibi Gözükecek .. İşimizin En kolay Tarafı Bitti ...

21m7w5w.jpg

13- Shift + Ctrl + M yada Aşağıdaki Resimdeki İkona Tıklayarak İmage Ready ' e Geçiş Yapıyoruz ...

29ya0j.jpg

14- Şimdi Aşağıdaki Resim Gibi Layer Penceresinde Layer 1 Copy ve Layer 1 Copy 2 layerlerinde Bulunan göz işaretine tıklayarak Görünmez Hale Getiriyoruz ...

2vuc6x3.jpg

15- Aşağıdaki Resimde Yuvarlak İşaret Alınan yere tıklayarak Yeni Bir Frame Oluşturuyoruz ...

ka47ib.jpg

16- Şimdi Layer 1 ' in ve Layer 1 Copy 2 nin gözü kapalı olacak yani gözükmeyecek şekilde yaptıkdan sonra Layer 1 copy i Gözükür Hale Getiricez ...Aşağıdaki Resim Gibi ...

dpk1zl.jpg

17- Aşağıdaki Resimde Yuvarlak İşaret Alınan yere tıklayarak Yeni Bir Frame Oluşturuyoruz ...

2l1iep.jpg

18- Şimdi ise Layer 1 ' in ve Layer 1 Copy nin gözü kapalı olacak yani gözükmeyecek şekilde yaptından sonra Layer 1 Copy 2 görünür şekilde yani gözü açık olacak .. Aşağıdaki Resim Gibi ...

2lmlzjm.jpg

ve Resmimizi Kaydettikden Sonra Ortaya Çıkan Sonuç ...

jfyssl.gif

Anlamadığınız veya Takıldığınız Yerleri Buraya yazabilirisiniz ve PM yoluyla sorabilirsiniz...

Kolay Gelsin ...

eLLerine sağlık kardeşim teşekkürler ;)..................

eline sağlık tevez bende image ready yok animation penceresini açıp yapsam bi fark olurmu ?

Alıntı bariz yapma bea

Şaka şaka paylaşım için tşkler

denedim harbiden fark yok... eline sağlık yine

sağOl Ama İşim Olmaz Ama GüzEl Paylaşımm

AnLıyorsn Ps'dan bende anLamak istiyorum =(

güzel paylaşım ama bunun daha kolay yolu corel draw da efekleri var ben ondan yapıyorum :)

emeğine sağlık....

çok güzel olmuş ama yapamadım ve pm vermeyide bilmiyorum asıl problemim screen düğmesini bulamamam yardım edersen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

acaba photoshop cs3 kullanıyorum ondan mı olmuyor anlamadım

screen düğmesini buldum ama bu seferde image ready yüklü değil offffffffffffffffffff

ben .gif olarak kaydettim ama hareketli olmadı nerden yanlış yaptım aceba ??

Geri