Resimli Asp Dersi..Ücretsiz..HH Userlerine

SonDu-Rock

New member
Reaction score
0
Asp'yi Siz HH2ciler Ücretsiz Öğreneceksiniz Nasıl mı ? Anlatayım Söyle Oluyor Buarada ben Günlük Olarak Anlatımlar Hazırlayacağım Siz Bunları Okuyup Kendinizi Geliştireceksinz Bu Kadar Basit Alıntı Bir Çalışma Değil Tamamen Kendi Alınterimdir :) Hadi Buyurun Başlayalım​
632819145511958956.jpg

Estafurullah kızılcım Yardım Olsun Diye Yapıyorum Umarım Arkadaslarımın İşlerine Yarar Yaramasını Bekliyorum Önümde 400 sf dokuman var onları tekerr teker deneyerek ve anlatım olarak en basite indirerek anlatmaya calısıyorum ornekleri teker teker deneyip yorumluyorum vsvsvs bunlar kaynaklı dokumanlar ayrıca tesekkru ve okursayısına göre ileride asp sayfaları msn de oda görüşmesi olarak bile yapmayı dusunuyorum ama arz talep meselesi bakalım adult yada hack kadar cok ilgi görür mü :)?
Ayrıca Güsel Bir Şey yapıyorsam ismimi her yere yazmalıyım dimi utanması gerekenler utansın :D :D

öenmli değil elimden geldiğince ve boşvaktim oldukca buraya bu turturialleri ekleyeceğim mutlaka işinie yarayan biri cıkar bu arada sorunlarınız olursa freemitnick e gidebilirsiniz oda asp programcısı baska tanımıyorum burada asp ile ugrasan bende elimden geldiğince yardım ederim ama cok fazla zmnım olmuor surekli mesgul bi hayatım var işte anlarsınız free sabah aksam boş yumulun ona :D:D

Geri