Resimlerle Nazi Katliamı

Ooohhhh Durum Kizişmiş Burda :)
Arkadaşlar Tartişma Yapmayin Tartişacaksanizda Pm Var
Yorumnuzu Yapin Geçin ( Kurallar )

Bu Konuda Fofer Kardeşim Gereğini Söylemiş; Söylediklerine Aynen Katiliyorum

durumda kızışma yok sabas kardeşimle ben msnde konuşuyorum benimde bişeyleri onunda bişeyleri eleştirmesi çok iyi bişeyleri sınayıp eleştirmemiz lazım farklı düşüncelere saygı duymayı tabuları yıkmayı öğrenmek lazım artık

içler acısı bi tablo çok kötü 26 milyon insan ne demek yaa

hitler gerçektende zeki bi adamdır işini iyi bilmiştir dünyanın en zengin ırkını seçip katletmiştir yahudilerin altınları hala daha nazi damgasıyla dünyada dolaşmaktadır bence iyi olmuş böyle bi soykırımı yapmak kolay değil arkadaşlar herif okadar kişiyi bir araya getirmiş kolay değil bu örgütlenmedir zaten ne oluyorsa biz sustuğumuz için oluyor örgütlenebilsek ülkemiz bu durumda olmaz ahh ahh

Manigatör arkadasim bence biraz yanlis dusunuyorsun
Tamam ben de sevmem Yahudilari (Hatta Allah o yaptiklari mezalimliklerin 1000 katini onlarin basina versin) ama bi soykirim kime yapilirsa yapilsin bence kotudur (Tabi savas baskadir bildigimiz gibi). Ikincisi dinimizde yapilan kotuluge destek verirsen onu yapmis kadar gunah aliyorsun bilgim kadariyla

iyi hazirlanmis bi dokuman eline saglik chuckies

Ulan angutlar cücük kadar beyninizle ADOLF HİTLER'i mi eleştirmeye kalkıyorsunuz!!
Bu başlığı hangi yahudi yalakası yazdıysa silsin adamı hasta etmesin! nazi katliamı değil onun adı NİHAİ ÇÖZÜMDÜR, BÜYÜK TEMİZLİKTİR!
Sizler burada kocakarı gibi onu bunu çekiştirmekten başka bir bok yapamazsınız. Beyninize bir sürü boku sokmuşlar o yüzden dünyayı bombok görüp olayları bu boklukla yorumlar olmuşsunuz!!!
Beyinsiz bir domuz gibi bok eşeleyip bok yiyorsunuz!

26 milyon değil toplam 60 milyon asalak öldü nihayet 3.dünya savaşına az kaldı büyük katliamları çağımızda yaşayacağız.
Sizlerin bedeni o kadar da önemli değil ne sizin ne sizin sevdiklerinizin nede çocuklarınızın bir gün elbet çürüyecek hepsi en azından kutsal bir savaşta ölme mertliğini göstererek bir kez olsun İNSANLIĞIN NASIL OLDUĞUNU TADIN!!!Güzel bir çağ için acımasız güzel bir nesil için kin ne nefret doluyuz!!

Sevgili arkadaşlar, korkarım Chuckies'in verdiği bilgiler oldukça yanlış.

1- Resmi rakamlara göre toplama kamplarında öldürüldüğü iddia edilen insan sayısı toplam 5 milyon 750 bin kişidir ve bunun sadece 4,2 milyonu Yahudidir.

2- Naziler Slavları (Rusları, Polonyalılar'ı vs) katletmemiştir. Evet Hitler Slavları sevmezdi ama katletmedide. Zira bugünkü Rusya ve Polonya'da Gamalı Haçlı bayrak kullanan vve Nazi ideolojisini destekleyen çok sayıda Irkçı grup var. Slavlar'ın kendilerini katleden birine sempati duyması beklenemez herhalde. Ne katliamı ... Hatta, Nazi partisi'nin baş ideologu Alfred Rosenberg Polonyalı bir Rus göçmenidir.
Naziler'in Rusya'da tek katlettiği Sarı Irktan ve çekik gözlü Sovyet vatandaşlarıdır.

3- Kapitalistler ve Dinciler tarih boyunca Naziler'den ve Komünistler'den daha fazla insanı öldürmüşlerdir.
Bahaneleri ise gözyaşartıcıdır: "Allah, Cihat, Kutsal Savaş, Demokrasi, İnsan Hakları, Ulusal Çıkarlar vs'dir.

4- II: Dünya Savaşı'nda Esas katliamı Japonlar Asya'da yaptıklarıdır. Örnek: Nanking'de (tek bir şehir) 1 ayda 300.000 kişiyi katletmişlerdir. Sanırım bu rakamlar savaş boyunca yaptıkları katliamlar hakkında size bir fikir vermiştir.

5- Asgari ücret olarak halka 430 milyon reva gören ve geçinin diyen bir hükümetin "Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyen Maria Antonette'den ve milyonları öldürenlerden çok da farkı yoktur.
Kimse masum değil anlayacağınız. Abartmayın o yüzden. Bir fikrin bazı uygulamalarını beğenmiyorsanız, İdeolojisini benimser ama kötü uygulamalrını "Siz yapmazsınız" olur biter.

hitlerin bir sözü "bir gün herhes yahudileri neden öldürdügümü anlicak" ben anladimm.. adam ilk bastan itibaren yenilecegini bildigi halde baska devletlere savas açmaya devam ediyoorrr.Savas acmasinin tek sebebi yahudiler..ileri görüşlü bir insan olarak ölmeden önce yahudi tehlikesini bitirmeye calisiyoo.1.dünya savasinda %90 öldürülmüştür diyolarr.%10 bütün dünyayi kontroll ediyorsa düsünün hitler onlari katletmeseydii dünyaya ne yaparlardii.onlardan topladigi altinlar bile dünyanin yönünü degistirme yeter..

"Birgün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz..."

ADOLF HITLER

Beceriksiz herif.Bi ırkın sonunu getirmeyi bile beceremedi.

"Birgün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz..."

ADOLF HITLER

Beceriksiz herif.Bi ırkın sonunu getirmeyi bile beceremedi.

ohooo islam bölümüne yakınlıgıyla tanıdığım biri , bir ırkın yokedilememesine dert yanıyor!..

insanların öldürülmesi hoşua gidiyor galiba muhterem kardeşimin :)

eline sağlık şu nazilerin keşke hepsini öldürselerdide kurtulsaydık yahudilerden şimdilerde ise masum dediğiniz yahudiler filistin halkına ve müslümanlara nasıl zulm ediyo unutmayalım

dünyaya sürekli kötülük ve fesatlik getiren bir kavmin sonunu getiremedii hitler gibi zeki ve güçlü bir orduya sahip insan onlarin sonunu getiremeyse müslümanlarin bişey yapacagini sanmiyorumm.savas ciksa zaten türkiyede,misirda,pakistanda, iranda bir devrim cikar hiç biri bu savasa katilmaz zaten olan yine filistine suriyeye olur

dünyaya sürekli kötülük ve fesatlik getiren bir kavmin sonunu getiremedii hitler gibi zeki ve güçlü bir orduya sahip insan onlarin sonunu getiremeyse müslümanlarin bişey yapacagini sanmiyorumm.savas ciksa zaten türkiyede,misirda,pakistanda, iranda bir devrim cikar hiç biri bu savasa katilmaz zaten olan yine filistine suriyeye olur

Merak etme kardeş İsraili batıracak ülke ya türkiyedir yada İrandır zaten sonunda.Ben büyük ihtimali iranda görüyorum.

Merak etme kardeş İsraili batıracak ülke ya türkiyedir yada İrandır zaten sonunda.Ben büyük ihtimali iranda görüyorum.

arap-israil safasi ciktiginda türkiyenin disari bakcak hali yoktuu. ordu hükümeti devirdi suikastler falan.ülke birbirine girdii.bu adamlarin her tarafta kolu varr.onlar yap derse olurr.mossad.cıa ordu devlet hersey hakkinda bilgileri var. orduda devrim yapmak isteyen kisilerden tutta milletvekillerinden ilerde önemli yerlere gelecek subaylarin hayatlarina kadar.abartimiyorum örnek istersen verimm.az önce abd gemileri iran gemileri birrbirlerine girecektii.abd irani işkal edemez ama herşeyini yokedip aradan cikabilir.

arap-israil safasi ciktiginda türkiyenin disari bakcak hali yoktuu. ordu hükümeti devirdi suikastler falan.ülke birbirine girdii.bu adamlarin her tarafta kolu varr.onlar yap derse olurr.mossad.cıa ordu devlet hersey hakkinda bilgileri var. orduda devrim yapmak isteyen kisilerden tutta milletvekillerinden ilerde önemli yerlere gelecek subaylarin hayatlarina kadar.abartimiyorum örnek istersen verimm.az önce abd gemileri iran gemileri birrbirlerine girecektii.abd irani işkal edemez ama herşeyini yokedip aradan cikabilir.

İran abd den çok daha güçlü bir ülke.Ve herhangi bir abd-iran savaşında seninde dediğin gibi abd yok edemez ama büyük zarar verir irana ancak bunun sonucunda abd düşüş dönemine girecektir.Şu anda İsrailin var olması tamame abdye bağlı.Abd düşerde İsrailde çok ciddi zararlar alacak şekilde dalgalanacak.

(Kuranda bize müjdelenen günü bekliyoruz:melek)

Geri