lol adamın nickinden bahsetmiştim bu resmi koyarken:vur:vurbu arada malice 5 kill pointde değil 3 skill pointte acılır^^o kadar cok atıp salamışsınız ki yorumlara güldüm resme değil
öncelikle 1920 heal lvl 45 te acabilirsiniz we yan skill olarakta 5point verip malice de acabilirisiniz bunda bi sorun yok bence resimde anlatılmak istenen assassın guarda benzemesi we resimde tek fakta yok guard'da ss - kılıc war kolluk yok we üstünde kocaman guard yazıyor assasta ise kolluk war dual cleaver war we nicki yazıyor! yeter tamam polemiğe girmicem siz haklısınız
lol adamın nickinden bahsetmiştim bu resmi koyarken:vur:vurbu arada malice 5 kill pointde değil 3 skill pointte acılır^^
ya kardesim ne cok polemik yarattın benim değinmek istediğim konuyu anlamadın sen ben sadece asasın nickinden bahsettim gerisi beni ilgilendirmes yok guardın kılıcı yok asasın kolluğu bu arada konu baslığı ''''resimdeki zekilikle dolu olayı kim anlıcak bakalım''''arkadasım senin konu baslıgın bi kere saçmalık tek fark war diyorsun
öncelikle hangi resim ile hangi resim arasındaki tek fark
hadi anladık guardla assass arasında
peki bu kisinin arasındaki tek fark sence nick mi?
uzun uzun yazdırma bana simdi tamam mı yoksa daha böyle bir milyon fark gösteririm sana o ikisinin arasında!