Resim SitesiyLe İlgiLi

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
ArkadasLar OnceLıkLe seLamlar ..Benım onceden resım Upload ettıgım bır site vardı Sımdı O sıte , Su sekılde Bır uyarı verıyor .

Bu konuyu buraya acmamın sebebi , Eskı KonuLarımda Gorunmeyen resımLer var ..
Yanı Konularımda resımLer gozukmuyor dıye kapatılmasını ıstemıyorum.. En azından 2 , 3 Gun Resım sıtesının tekrar Faaliyete gecmesını bekleyınceye kadar ..Birde Resme bakıp Yorumunuzu yaparsanız sevırınım Sızce Gecıcı bır Durummu yoksa Kalıcımı . Anlayısınız ıcın tesekkur ederim ...

bence bir iki gun beklemekete fayda var

benimde bir konum linkin garip bi sekilde hata vrmesinden dolayi silinimisti daha sonra duzeldi konu yeniden acili..

yinede karari vereck olan bolum modlaridir. bence onlarla irtibata gecmen gerekiir diye dusunuyorum..

edit: genelde ipicture sitesinden up yaptigini biliyorum, bahsettigin site bu ise şu anda açik

Arkadaşlar Bu Tür Sorunlar Server ı Yurtdışında bulunan Tüm Sitelerde Yaşanıyor 1-2 Haftaya Kadar Bu Tür Sorunlar Çözülecektir

Bence sen en iyisi TinyPic'i kullan:goz:

Geçici bi problem bile olsa yavaş yavaş çatırdıyor demektir. Geri gelse de tekrar uçar yakın bi zamanda.. örneklerini yaşadık (= Yavaş yavaş çalışmalara başla derim

Geri