Resim Eskitme !!! [Resimli Anlatım] ßy Ethnic

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Resmi açalım..

rgxrfd.jpg

1-Layer paletinde , aşağıdakileri uygulayın..

2jdeyy1.gif

Açılan pencerede sağdaki Colorize seçeniğini etkinleştirin..Hue ile de isteğiniz gibi oynayın..

Benimki böyle oldu :

2n8scwk.gif

2jeeipx.gif

2- Background layerının üstüne yeni bir layer açın..

"D" tuşuna basarak Foreground ve Background renklerini resetleyin.. Ve Ctrl+Backspace ile doldurun ..

Filter>Texture>Grain ..

4.GIF

Blending Mode'u Multiply yapın..

Bu benim sonucum..

5.GIF

3- Layer Mask ekleyin..
Filter > Render > Clouds uygulayın bir kere...

4- Yeni bir layer oluşturun gri rengi seçin..Edit>Fiil yapın ve %50 yi seçin.. Layer'ı bu renkle doldurun..

Filter >Noise>Add Noise...

6.GIF

Blending Mode'u Hard Light yapın..

7.GIF

İşte Sonuç

8.gif

Tebriler Yine Süper Bi Çalışma Yapmışsın..

Tevez Kolay Yapılan bu çalısma Eminim işine yarayacak vatandas vardır Emek verdigin için Teşekkürler.

eyvallah saolasın

"D" tuşuna basarak Foreground ve Background renklerini resetleyin.. Ve Ctrl+Backspace ile doldurun ..

kısmını pek anlayamadım biraz açıklayabilir misiniz???

kısmını pek anlayamadım biraz açıklayabilir misiniz???

D tuşu foreground ve background un kısayol tuşu değil sadece renkleri normal renge getiriyor.. yani photoshop u ilk yükledğin zamanki renk ayarları neyse o zamana getiriyor..

bende burayı anlayamadım

Yeni bir layer oluşturun gri rengi seçin..Edit>Fiil yapın ve %50 yi seçin.. Layer'ı bu renkle doldurun..

Layer'ı bu renkle doldurun.. demişsinya...

layeri nasıl dolduracaz ...yada ne ile..
çünkü sonraki adımı yapamıyorum hata iletisi veriyor..

bende burayı anlayamadım

Yeni bir layer oluşturun gri rengi seçin..Edit>Fiil yapın ve %50 yi seçin.. Layer'ı bu renkle doldurun..

Layer'ı bu renkle doldurun.. demişsinya...

layeri nasıl dolduracaz ...yada ne ile..
çünkü sonraki adımı yapamıyorum hata iletisi veriyor..

Layer oluşturmak sağ altta bulunan layer penceresnen Add Layer E tıklayarak açabilirsin ..

Daha sonra o layerde yukardaki menüde Edit menüsünden FiLL e tıkla . sonradan %50 ayarı orada yer alır ... ok dediğin zaman layer zaten doldurulmuş olur...

Süpersin Tevez Işime Yarayacak Eline Sağlık

Geri