Reset Sorunu

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Arkadaşalar Şimdi Pc'yi Açıyorum F1 Connect Diye bişi Çıkıyo.. Ardından F1'e Basıyorum Driver Diye Bişi Yazıyo.. Herneyse Sonra Windows Xp qeLio Orda Reset Atıyo.. Bu Çoğu Arkadaşımın Başına Geldi Ancak Hep Format atıp Düzeltiyodum..

Şimdi Yine ßi Sorun Tam Format Atıcam Kur Bilgisayarınızın Yapılandırmasını İnceliyo Diyo Ekran Siyahlaşıyo.. :S Sizce Nedir ßunun Problemi.. Yardım Ederseniz Sevinirim.

sevgili arkadaşım, f1 connect diye bişey çıkıyo diyorsun. Bas diyormuki sana basıyosun??

sevgili arkadaşım, f1 connect diye bişey çıkıyo diyorsun. Bas diyormuki sana basıyosun??

Ona Basmadan Pc Başlamıyo Duruyo öyLe F1'e Basınca Başlıyo.. Ardından Windows oLaqan Şekilde Başlasın Filan Yazıyo Ona Basıyom Tam Windows Xp Yazıyo Sonra Reset Atıyo Pc​

1.bilgisayarı açarken (turn on tuşuna basarken) aynı zamanda ESC tuşunada basılı tut.
makina bir sinyal(beep) sesi verecek ve sistem denetleme(Check System) görününce F1 tuşuna bas.

2.ESC tuşundan elini kaldır

3.F1 tuşuna tekrar bas

Sonra şifreyi gir..

:cool:

1.bilgisayarı açarken (turn on tuşuna basarken) aynı zamanda ESC tuşunada basılı tut.
makina bir sinyal(beep) sesi verecek ve sistem denetleme(Check System) görününce F1 tuşuna bas.

2.ESC tuşundan elini kaldır

3.F1 tuşuna tekrar bas

Sonra şifreyi gir..

:cool:

Vision Tşk Ama anLamadım ßiraz Daha Açıklarmısın xD Turn On Tuşu Ne xD​

Bilgisayarının reset atmasının o f1 tuşuna filan basmanla ilgisi yok. Windows çökmüş. Scandisk yaparsan düzelir.. Veya format atarsan düzelir.

Ayrıca vision türkçe kelimeler kullansan sevinirim. Bilgisayar diliyle değil Türkçe'yle konuşalım. Kaldıki bilgisayarda turn on diye bir tuş yok. Biz ona power tuşu diyoruz. Çünkü senin turn on işlemini yapan power tuşu, turn off işleminide yapıyor ;)

Bilgisayarının reset atmasının o f1 tuşuna filan basmanla ilgisi yok. Windows çökmüş. Scandisk yaparsan düzelir.. Veya format atarsan düzelir.

Ayrıca vision türkçe kelimeler kullansan sevinirim. Bilgisayar diliyle değil Türkçe'yle konuşalım. Kaldıki bilgisayarda turn on diye bir tuş yok. Biz ona power tuşu diyoruz. Çünkü senin turn on işlemini yapan power tuşu, turn off işleminide yapıyor ;)

Bende Onu Söylüyorum İşte.. Format'ta Atılmıyo Tam Atacam Kur İnceliyo Filan Yazıyo.. Ekran Simsiyah Oluyo Kalıyo Öyle..​

Dai biLgisayarı acarken bastıqın tus iste Turn on [Power yane .] tusu...

Tmm Saol Kasayı ßi Takım Denijem..

Bende Onu Söylüyorum İşte.. Format'ta Atılmıyo Tam Atacam Kur İnceliyo Filan Yazıyo.. Ekran Simsiyah Oluyo Kalıyo Öyle..​

farklı bir cd ilede kurulmuyorsa hard diskinde problem olma olasılığı yükseliyor.. hard diskine giden power kablosunu kontrol et, bir kere bendede olmuştu öyle bir problem. Bilgisayar belli bi süre çalışıyo daha sonra kilitlenip kalıyodu. Power kablosunu tam içine sokunca düzeldi sorun.

Kusura bakma teknik eLeman diLiyle konusuyorum :)

olaya müdahale..

açtığın andaki hatayı oncelikle bi tam olarak yazsana shekil..

f1 orada hatayı geçmen için basmanı istediği şey olması lazım ama hata ne bi deyiver bakim?

hangi dilde konuştuğunu bilemicem ama en azından konuştuğun dili tam anlamıyla düzgün konuş.. Açıklamayı yaptım yukarıda ;)

oke arkadasım eLimden geLdigi kadar düzgün ve anLasılır bir türkceyLe konusmaya gayret edicegim..:cool:

Kardeş Bak Şimdi Bendede Aynısı Oldu.
Bir Kere Beyler F1'e Basılmadan Pc Açılmıyor.
Benim Pc'ye Virüs Girmişte Xp ŞEyi Doluyor Sonra Tekrar En Başa Dönüyordu.
Format Attım Düzeldi. Ama Kardeşim Format Atılmıyor Diyorsan. Hard Disk Sıfırla.
Ben Burada Resimli Olarak Anlattım.

Burdan​

Ama Bir Risk War Sıfırlama İşlemi Sırasında Elektrikler Falan Kesilirse Hard Dikinden Olabilirsin.

2 Tane Cd-Rom Warsa Birinin Bağlantısını Kasanın İçinden Bağlantısını Kes.

Teşekkürler Arkadaşlar Ancak Yinede Sorunu Çözemedim xD oLmadı Naptıysam oLmadı Herneyse.. Teşekkürler..​

Geri