Rekorları Alt Üst Eden Oyun

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Kısa sürede 1 milyar dolar hasılat yaptı, ulaşılması güç bir rekora imza attı. İşte o oyun
Aksiyon oyun serisi denildiğinde Call of Duty mutlaka aklınızdan geçer. Call of Duty: Black Ops, Kasım ayının başında piyasaya çıktığında, Activision oyunun eğlence yazılımları sektöründe bir rekora imza attığını ve bir günde 5,6 milyon kopya satarak, 360 milyon dolar satış hâsılatı yaptığını açıklamıştı.

Oyunun Kasım ayındaki toplam satış rakamının 8,4 milyon olduğu ve bu rakamın Kasım ayındaki oyun satışları toplamının yüzde 25'ini oluşturduğu belirtiliyor.

Activision, 21 Aralıkta yaptığı açıklamadaysa, oyunun 1 milyar dolar sınırını aştığını duyurdu. Yayıncı şirket aynı zamanda, dünya çapındaki Call of Duty: Black Ops oyuncularının toplamda 600 milyon saat oynadıklarını belirtti.

Tüm eğlence sektöründeyse, sadece Avatar ve Call of Duty bu kadar kısa sürede 1 milyar dolarlık hâsılat rakamına ulaştı.

Call of Duty: Black Ops; Xbox 360, PlayStation 3, Wii ve PC platformlarında ve ayrıca mobil sürümüyle Nintendo DS platformlarında piyasaya çıkmıştı.

Ekli dosyalar

• call-of-duty-black-ops.jpg
    call-of-duty-black-ops.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 5,022
Call of Dury de en gıcık oldugum şey art arda basmamız gereken tuslar onun dısında film gibiydi gerçekten

Benim pcde 512mb ekran kartı 1 gb ram var. Black Ops'u kaldırmaz diye yüklemedim bile :) Ama oyunu gerçekten yapmışlar yaaaw.

Call of duty deyince akan sular durur.
Helal olsun aldıkları paralar.Alanında tartışmasız en iyisi o.
1-2-United offensive- 4 ve 5 i oynadım.Seiye devam edicem =)

vakit darlığı nedeniyle hala biritemedim ama oynadığım kadarıyla mükemmel bi oyun yinede konu bakımından mw2 daha iyi gibi gldi ama tamamen oynamadan konuşmak yanlış olur

oyun fazLa gereksinime ihtiyaç duyduğundan şimdiLik indirmekLe yetindim:::(
kuLLandığım biLgisayar iyi ama oynarken ağır ağır iLerLiyor
ben bir hata yapıyor oLabiLir miyim?

oyun fazLa gereksinime ihtiyaç duyduğundan şimdiLik indirmekLe yetindim:::(
kuLLandığım biLgisayar iyi ama oynarken ağır ağır iLerLiyor
ben bir hata yapıyor oLabiLir miyim?

Öncelikle PC bileşenlerinin oyuna yeterliliğini denetleyiver;

Can You Run It?

sanırım ekran kartıma iLave yapmaLıyım!

Ninja Assasins Hic oynayamadım,Assasin Creed 2 de Cok Az Kasılmalar Yasadım. bunun İcinde Tereddüt Ediyorum İndiriym Mi İndirmiyim Mi :S

f9cee29513b5f02835ee71140f045f8f.jpg

Benimde işlemci yeterli gözükmüyor.Bu pc donanımından pek anlamam benim pc çift çekirdek
Özelliklerde de 1.86 x2 yazıyor.Yani 3.7 oluyor sanırım.
mr.aLi'nin 3 ghz yeterli diyor benim 3.7'ye yetersiz diyor.
Anlamadım doğrusu.Bu donanımdan anlayan arkadaş varsa açıklık getirebilir mi bu duruma
Ben mi yanlışım =)

Geri