Reklamlardan Rahatsiz Olan varmı???

bayaa güzel olmuş ama alıştım artık reklam görmeye o yüzden kapatmadım:DForum gitgide dahada güzelleşiyor çok güzel olmuş

arkadaslar baya gusel ısler yapıorsunuz gercekten yonetım olarak ;=)
tbrıkler gusel ıs

hergecen qün hh biraZ daha büYüyor..her yeniliq üYelerin rahatLığı icin yapıLıyor.

yönetime nediyebİLİrizki..hangi yönetim üyelerine böLe değer verip onLarın isteği doğruLtusunda hareket ediyo =)

eLLerinize sağlıq teqrardan

teqrar hackhell"de oLdugunuzu ve farqlı oLduğunuzu anLamı$ınızdır umArım =)

walla ben pek rahatsz olmadım...

yoooo cok iyi böyle

Cok güzel bir uyguluma olmuş Dark
Ancak bu sızın reklam almanız ııcn bır sakınca ( engel ) teskil etmesin..

Şu Anda Reklamlar Çok Seviyeli ve Düzgün Siteninde Hızı Süper Olmuş Ellerinize Sağlık Teşekürler....

şuanda ne oluyor database sorunumu var alala

hazır yeri gelmişken yine tekrarlıyayım dark-
özellikle post içine konulmuş olan sex içerikli reklamlar islam ve insan bölümünde çok kötü bi görüntü oluşturuyo adam oraya allah yazıyo üstünde sex içerikli reklamlar bu konuya bi çözüm getirilirse çok sevinirim =)

arkadaslar bnce reklamlar hoş durmasa bile en azından günde bir kez bu reklamlara tıklamalıyız.madem bu kadar hız istedik işte bizim için bi google gibi hızlı bir hackhell yapıldı eee artık bizde günde sadece bir kez tıklayalım da bunun karsılıgını verelim.bu forum hepimizin...

süper bi çözüm dark_angel elinize sağlık hackhell ekibi

Reklam

Ne Raklamı ya Zaten bizim Forumumuz bir Reklam yanlışım varsa düzeltin en iyisi hakhell.com dur ama reklam olayı fazla abartılmış ve yavaşlatıyor .....

rahatsız olan varmı demişsiniz evt var yeter bu kadar reklam hem site yavaş acılıyo hemde ortalık pazar yeri gibi can caklı olmuş orda karı kız tavla felan zaten kız isteyen adult bulumune bakar

valla artık bomba gibi gidiyoruz durdurak yok bize adminler yönetim harika çalışıo söylenenlere göre daha büyük ses getirecek olaylar da yakında gerekleşecekmiş şimdi bu lafımdan kesin fırça yicem azımdan başka laf alamazsınız ;) Yine Yeni Yeniden HackHeLL.Com Sizlerle Bizimle olmak ayrıcalıktır

Geri