Reklamlardan Rahatsiz Olan varmı???

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Yine hackhell'da bir ilk ;) Son aylarda üyelerimizden bazıları Forumdaki reklamların forum goruntusunu bozdugundan bazıları ise forumun yavaslıgından şikayet ediyorlardı.

Forumun yavaslıgı şikayeti degerlendırılıp çözümü sunuldu. Sırada ikinci en büyük şikayeti değerlendirip çözelim dedik..

Alttakı resimlerdende anlayacagınız gibi hackhell da aç kapa reklam uygulamasını baslattık. Reklamlardan rahatsız olan üyelerimiz sağ üst köşede bulunan buton yardımı ıle reklamları kapatabılır ve bir dahakı açışlarına kadar reklamsız temiz bir hackhell da sörf yapabılırler ;)

x1.jpg

x2.jpg

Suan için üyelerimizin sıkıntı ve şikayetlerini değerlendirip elimizden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyoruz. Başarılı oluyormuyuz olmuyormuyuz bunu sizlerin takdirine bırakıyoruz. iyi forumlar hepinize....

Süper oLmuş artıq ßi sıkıntı $ikayet kaLdıĞını SanmıyOrum.. ama yine $ikayet eDiceq ßişey ßulurLar :D

buarada grafıklerden bırınde yazım yanlısı yapmısım "kurtuabılırsınız" yazıyor artık mazur gorursunuz degıstıremıycem sımdı onu hıc =)

ellerinize sağlık beyler....

mesajı editlemesi bu kadar zor diil bea :p

eline sağlık gerçektende iyi düşünmüşün ;)

bu resimler kapatılıp görünmesi engellense de,yine arka planda sayfa yenilemelerinde yükleniyor,doğru bir tespit midir?

Dark_Angel' Alıntı:
buarada grafıklerden bırınde yazım yanlısı yapmısım "kurtuabılırsınız" yazıyor artık mazur gorursunuz degıstıremıycem sımdı onu hıc =)
artık onuda istemek yüzsüzlük olur yani;) valla bu aralar hhyi bi coşkudur almış gidiyo aman nazar değmesin;)

aştınız olayı artık:D

kurtulus23' Alıntı:
bu resimler kapatılıp görünmesi engellense de,yine arka planda sayfa yenilemelerinde yükleniyor,doğru bir tespit midir?

yanlış bır tespıttır. Zaten reklamlardakı bannerlar cache ınıze ılk gordugunuzde atılmıs durumdalar. Sız sayfayı yenıledıgınızde eger reklamlar acıksa bunu cache dan alıp karsınıza getırır kapalıysa cache e bakmaz bıle.

En basıtınden yukardakı 5 reklamın grafıklerı 50*5 = 250 kb ortalama tutar. 250 kb ortalamayı 1 mgbıt hattınız olsa min 2 snyede yuklersınız bu sadece ordakı grafıklerın yuklenme suresıdır. Forumdakı dıger grafıkler sql den cagırdınız verılerın cekılmesı vs... toplamda 5-6 snızı rahatlıkla alır.

ahaa teknolojıye bak :D

yerı burasımı bılemem ama benim bi önerim war

simdi mesela olayları takıp etmede gazeteci cok önemLi bi olay eywallah ama cogu arkadas forumu yenı msjlardan takıp ettıgı ıcın bazen bı oluyo 2-3 sayfa gazetecının msjları oluyo onu bı sekılde ayarlayabılırmıyız ? ;)

Dark_Half' Alıntı:
ne diyosun şef? bari bizim reklamın süresi dolunca yapsaydın şunu yaa :D

sızın reklamın kalan suresını baska bır alternatıf bulup telafı ederız dark_half merak etme ;)

bende az önce farkettim güzel yöntem sağol dark ;)

Ne Diyim Artık Helal Olsun Valla Son Zamanlarda Yenilik Üstüne Yenilik Hackhellin Farkını Artık Herkes Anlaması Gerekiyor

işte hackhell de olmanın bir ayrıcalığı daha ;=)

AyNen Ya Süper OLMuS BuQun Fark ettimDe Hiç eLLemedim Basmadım :)

Geri