reklamlardaki resimler

WiTaMiN

Pskolojisi Bozuk
Reaction score
0
Değerli arkadaşlarım form'a girildiğinde reklamlarda kullanılan resimler biraz değil bayağı abest, hadi formda adult yeri war isteyen giriyo ama siteye girildiğinde çıplak bayan resmi çıkmasıda pek doğru değil diye düşünüyorum ( kendi düşüncem ) buraya sadece biz değil bayan arkadaşlarda geliyo reklamlarda kullanılacak resimlere biraz çeki düzen verilirse iyi olacağı düşüncesindeyim..

Saygılarımla

witamin dogru diorsun bölede yapmaya çalışıyoruz özen gösteriyoruz bannerlerde ama bazen olmayıda veriyo ihtiyacların ve hh nin daha ileriye adımlar atabilmesi için bazen göz yumdugumuz oluyo bunları gün geçtikce yok ediyoruz zamanla hiç almıycaz yer vermiycez ama şuan için ne yazıkki gerekli. örnek şu dakka hh ok verse erotik bir çok site reklam vermek istiyo almıyoruz ama arkadaşlık sitelerinede hayır demek iyice bizi maddi sıkıntılara sürükliycektir bunun için arayış içersindeyiz.

witamin dogru diorsun bölede yapmaya çalışıyoruz özen gösteriyoruz bannerlerde ama bazen olmayıda veriyo ihtiyacların ve hh nin daha ileriye adımlar atabilmesi için bazen göz yumdugumuz oluyo bunları gün geçtikce yok ediyoruz zamanla hiç almıycaz yer vermiycez ama şuan için ne yazıkki gerekli. örnek şu dakka hh ok verse erotik bir çok site reklam vermek istiyo almıyoruz ama arkadaşlık sitelerinede hayır demek iyice bizi maddi sıkıntılara sürükliycektir bunun için arayış içersindeyiz.

Solariz abi gerçekten çok ince düşünüyorsunuz.
İnce eleyip sık dokuyorsunuz her konuyu.
Teşekkürler

Ben ne üyelerin,nede sizin sıkıntıda kalmıyacağınız bi şekilde düzenleme yapacağınızı düşünüyorum

Sadece o değil. " 500 Bedava SMS kazandınız"! Doğru mu bu? Reklam alınsın tamam ama şekil şemal çok karışık arkadaşım. Hiç bir albenisi yok. Renk şekil hep uyumsuz. Güzel diyebilen var mı gerçekten bu dizanynı?

Sadece o değil. " 500 Bedava SMS kazandınız"! Doğru mu bu? Reklam alınsın tamam ama şekil şemal çok karışık arkadaşım. Hiç bir albenisi yok. Renk şekil hep uyumsuz. Güzel diyebilen var mı gerçekten bu dizanynı?

tabi güzel görünmüyo heleki benim gibi grafikle ugraşıp sitenin heryerinde kasıyorsanız hiç hoş degil ama buda şu demek degil reklam vereninde bannerini biz düşünücez gibi bi düşünce yanlış olur sonuçca bunu veren reklam şirketidir. :goz:

Burdan yararlanmasını bildiğimiz gibi, ben buranın kazanmasınıda isterim her ne kadarda şahsen buranın sahibini tanımasakda, bi evin odası gibi görmek lazım toplanıp birbirimize yardım edip sohbet edip bişeyler paylaşdığımız, yani diğerleri ne ise ama bannerlerdeki resimler olmadanda o bannerler eklenilebilir illa çıplak resim olucak diye bi şart getirmiyorsa reklamı veren kişi.reklamlarda buraya gelenleri rahatsız etmiyecek resim olmadan olursa daha iyi olur diyorum.

Geri