Reklamlar..

Arkadaşlar hackhell su yakarakmı yoluna devam edicek...
tabiki reklam alıcak... daha iyi hizmet sunmak için...
şu anda bir sitenin aylık giderinin 1.500 ile 2.000 ytl arasında olduğunu biliyormuydunuz...
verin o zaman kişi başı 10 ytl. aylık üye ücreti reklam alınmasın..

her reklamda zırt pırt konu acanların sık kullanılanlarına eklemesi lazım bence bu sayfayı....
hatırlatma için teşekkürler

bilgilendirme ve açıklama için teşekürler. :D

tşk ederiz ama reklamın da yakısanı var mesela su msn şifre kırma reklamı hh ye hiç yakışmamış onu anasayfa ya yada konu arlarına koyabilridiniz...reklamın kötüsü olmaz ama yakışması da önemli ben ekranımın sag tarafında msn indir felan işaretinin olmasından rahatsızlık duyyorum...benı yanlış anlamayın eleştirmek benım hakkım...

konuyu ızah eden bır acıklama olmus tesekkurler

hack hell de cuntacılık falanmı yapılıyor ya da yapılmaya mı başlamış, herkes reklamın farkında neden olduğununda fakat, şikayetçi olan üyler den neden bu kadar rahatsız olmuş bazı arkadaşlar buna da anlam veremedim. hackhell gerçekliği kabul edilmiş gerçek bir forum sitesidir. (solariz lafım sana değil açıklama için sağolasın)

Ağır olmuş farklı görüş ve öneriler dikkate alınmalıdır.

Ahh Bi Zengin Olayım İlk HH yi kurtaracam...

Teşekkürler SoLaRiz :goz:

Yardım Edinnnnnnnnnnnnnnnn onlasrı engellicem die sitedeki bütün herseyi engelledim arkadaslar online olma ışıkları semboller avatarlar hersey gitti yazı toplulugu kaldı. sistem geri yükleme yapamıyorum konu açamıyorum sizlere mesaj atamıyorum cok acil yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

açıklama için teşekkürler

umarım bazı arkadaşlar ne demek istediğimizi anlamış olurlar

Açıklama ve uyarı için teşekkürler.Eminim birçok arkadaşımız için faydalı olacaktır.

teşekkür ederim bu site batmaz laptopumu satar ginede batırmam siteyi solariz abim reklamlara tıklayınca para geliyor ise tıklıyım

TÜRKİYEDE 1 numarayız zaten yakında reklam verenler peşimizden koşar

daha çok reklam da alabilirsiniz

Geri