!!! Reklam ile mail çalıyolar biz niye yapamıyoruz :( !!!

metyu_68

New member
Reaction score
0
Ya uzun zaman oldu ama bi arkadaş bana bi mail atmıştı daha doğrusu link gibi birşey açtığımda hotmaili 250 mb yaptığı yazıyordu bende kek gibi sign yaptım mailimi ve şifremi yazdım girdim ama elime bişey geçmedi ondan sonra arkadaş bana söledi şifremide söyledi tabi önemli olan bunu karşındakine yutturmak ama elimde öyle bir reklam olmadığı için öyle bir imkanımda yok ustalarımızdan yardım istiyorum böyle biirşeyi nereden bulurum veya nasıl yapabilirim???
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimm...

MAIL Hacking & Security Bölümünü İncele Fake Yemişsin Arkadaşından Fake Yapimi ve Kullanımı Sitede Mevcut Keşke Bu Mesajı Yazmak Yerine Forumu Biraz İnceleseydin... Neyse Fake Konulu Msjları Okursan Sanırım Yeterli Olur...

saygıyı hakediyor değil mi

:eek:ut: ama olsun

babacan senın dedıgın olay fake sıte yanı adam atıyorum geo dan yada mynet gıbı bı sıteden yer acıp kendıne orayı aynen hotmaıl gırıs sayfası gıbı yapıo ve altınada hotmaılınızı 250 mb ye cıkartın dıo bı de yonlendır.com dan atıyorum www.hotmailpasswordservıces.com gibi bi domaini caktıktan soora bu olayı yıyen cok oluyo gercekten bızde yapıoduk zamanında :D

hala bu yöntemi yiyen varmi yaaa:::::::)

yedirmesini bilirsen çok

Ben arada Bir Yediriyorum :) Ama 1 kere Yedirdiğin Bi daha Yemiyor :) Bu Yüzden Zor Zamana Sakla :D

metyu_68' Alıntı:
Ya uzun zaman oldu ama bi arkadaş bana bi mail atmıştı daha doğrusu link gibi birşey açtığımda hotmaili 250 mb yaptığı yazıyordu bende kek gibi sign yaptım mailimi ve şifremi yazdım girdim ama elime bişey geçmedi ondan sonra arkadaş bana söledi şifremide söyledi tabi önemli olan bunu karşındakine yutturmak ama elimde öyle bir reklam olmadığı için öyle bir imkanımda yok ustalarımızdan yardım istiyorum böyle biirşeyi nereden bulurum veya nasıl yapabilirim???
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimm...

Dostum Buyur Fakeyi === Burdan === Bulabilirsin

Hep Söylerim Arayınca Bulunuyor :cool:

Yuh Be Abi Bunu Hala Yyiiyen Var Mi Bu Kişi Resmen Sana Hakaret Etmiş:)

Geri