Reha MUHTAR'ın En Gıcık Sorusu Sizce Hangisi ?

Reha MUHTAR'ın En Gıcık Sorusu , Sözü Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    104

tıesto

New member
Reaction score
0
Reha MUHTAR'ın En Gıcık Sorusu Sizce Hangisi ?

Bi konu üzerine;
Reha Muhtar:
--Eee daha sonra nereye gittiniz.
Adam:
--Balayına gitmiştim.
Reha Muhtar:
--Balayına karınızlamı gitmiştiniz. :durdurun

!!!! acı warmı acı !!!!! bn kücükken her program da mutlaka telefondn biri bağlanır reha muhtar da sorardı :D

Tüneli kaçmak içinmi kazdınız ? ile acı var mı acı herhalde kafaya oynar bu arada adam inzivayamı
çekildi hiç görünmüyor artık ortalarda uzun süreden beri yok gelsede güldürse biraz bizi yine : )

Arkadaşım tam karar veremedim bence hepsi çok gıcık

bence başlı başına kendisi gıcık

arkadaşlar bu sorular aslında yüksek iq isteyen sorular ( tüneli kaçmak içinmi kazdınız sorusuna) hayır diye cevap verirseniz bu tünali biz kazdık demektir)
yani
-tünelikaçmak içinmi kazdınız
-hayır
-peki ozaman niçin kazdınız
anladınızmı aslında istenilen cevap alınmıştı reha muhtarda gazeteci olduğundan ağız alışkanlığı ile kaçırıyordu bu soruları
-tüneli kaçmak içinmi kazdınız sorusuna tünel kazmayan birisi
-biz tünel kazmadık derse buda kimin kazdığını biliyor demektir
-ozaman kim kazdı sorusuna cevap vermek zorundadır.ilikinizin olmadığı bir konuda düşünmeden cevap verirsiniz mesela okuyanlara soruyorum ?
- dün akşamki yemeği senmi yaktın( şimdi olabilecek cevapları ve arkasından gelecek soruları sıralayalım
-yemeği senmi yaktın
-ben yakmadım (kim yaktı o zman )
yemeği yakmamış olsaydınız yada olaydan haberiniz bile yoksa verebileceğiniz cevaplar çok ihtimalli olarak arttırılabilir olay sanırım anlaşıldı

Bu adamın laflarını duyunca gülmeye başlarım hep hehehe :D:)

Ne yaptı amcalar sana ? (8 yaşındaki, tecavüze uğramış çocuğa) Bu Biraz Acayip oLmuş Bence :D

Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu ? lafa bak yha allahım yarabbim :D:D:D:D:D

puhaha bende karar veremedim hepsi birbirinden matrak =)

bu salak reha muhtar 17 ağustos gölcük depreminde enkazın içinde sadece kafası dışarda olan bi yaralıya efenim acı varmı acı demiş bunu dövüp denize atmışlar:)

ewt doğuştan körüm ama küçükken görüyodum :D :D

Geri