regedit bulunamıyor.

regedşt silinmez arkads lar regedit silinirse bil acılmaz tum ayarların orda saklı virusun var ızın vermıo

nod32 ile taratıom.bişi cıkmıyo

hala aynı :S

bu yazılar sonradan böyle oldu bu forumdaki su konudaki programı indirdim sonra oldu.

http://hackhell.com/showthread.php?t=264335

Arkadaşım aynı programı bende kullanmıştım ve format atmak zorunda kalmıştım. Çünkü Hiçbişeyi geri çeviremedim.. O programı çalıştırdığında bütün görüntü ayarları ve zımbırtıları değişiyor :saskin o nedenle format atmak zorunda kalmıştım.. eğer bi yolunu bulursam sölerim ama format atçan gibi geliyor bana :victory en kesin çözüm vala :D

Başlat/çalıştır'a regedit yazınca pencere açılmıyor mu?EĞer açılıyorsa şunu arayınn: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\SirCam Software'in içinde Sircam varsa demek ki söylediğim gibi bu virüsten regedit.exe gözükmüyor.Buna bakın varsa söyleyin,bekliyorum.

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\SirCam bunu bulamıyor. aynı hatayı veriyoS:

6x9sahx.jpg

Arkadaşım yukarıdaki gibi yapıyor musun?Yoksa başlat/çalıştıra direkt "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\SirCam" mı yazıyorsun?

arkadasım regedit yazıyorum resimdeki gibi hata veriyooooo ismi yazdıgından emin olun diye bişi

cevap gelmicek galiba :S

Yukarda söylediğim gibi windows cd'sini takarak onarmayı denedin mi?

C:windowsun içinde regedit görünmüyor mu yani.. ?? yani silinmiş olsa bilgisayarın açılmaz.. bana kalsa hala regeditini engelleyen bişiler var .. virüs gibi filan bişi.. bence format at kurtul yani.. şimdiye format atıp çoktan bütün programlarını kurmuştun yani... hem dediiğin o oyun optimizasyon programı nedeniyle görüntü ayarların bozulmuş.. benm de aynısı olmuştu ve düzeltemediğim için format atmak zorunda kalmıştım...

son diyeceğim şunu dene : sistem geri yüklemeyi dene bence ... başka bi güne yükle düzelebilir..

Artık birşey yapamıyorum,beynime doğal gaz taşıyan kılcal damarlarım aşırı genişlemekten patlamak üzere.Zaten İran da doğal gaz akışını durdurmuş.Hakkımda hayırlısı olsun.

allah razı olsun elinden geleni yaptın ama :D

dostum adam zaten regediti açamıyom diyo.benmde açılmıyo

yok onarımda kâr etmiyor

onarim falan hak getire,

bilgisayari guvenli kipte acin, regedit'e buradan girin
eger hala acilmiyorsa guzel bir virus girmistir,her yolu kapatmis demektir
ucu formata kadar dayanir,

veya cd-rom 'dan calissan xp cd' leri var bunlarla taratin, iclerinde antivirus-antitrojan-antispyware programlari yuklenmis olmasina dikkat edin,bunlarla makineyi tarattirin, bilgilerinizi kurtarin,
sonra formati cakin,
otomatik sistem acilisi yapamadigi icin virus aktive olamaz

baska bir alternatif;
hdd' nizi baska bir bilgisayara takip tarattirmaniz gerekecek, nod32 falan bulamaz,
veya
antitrojan ve antispyware programlari ile guvenli kipte tarattirin

kolay gelsin

Geri