regedit bulunamıyor.

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
Başlat/Calıstır/regedit yazıyorum su hatayı alıyorum.

'regedit' Windows Tarafından bulunamadı.İsmi Doğru YAzılı oldugundan emin olun

C:\WINDOWS\regedit.exe adres çubuguna bunu kopyala enter yap çıktı çıktı yoksa silinmiş :)

Bende arkadaşa katılıyorum C:\WINDOWS\regedit.exe yazacaksın eğer çıkmıyorsa silin miştir

Bende Katiliom Yoksa SİlİnmİŞtİr

C:\WINDOWS\regedit.exe bunu baslat calıstıra yazdım yine aynı hata verdi

belki spy engelliyor olabilir .. bi tarat istersen pcni..

Başlat --> çalıştır --> cmd --> çıkan ekrana bunu yaz : SFC /scannow ( Xp cd si isteyeblir tam emin değilim şu an)

bu şekilde sistem dosyalarını tekrar yapılandırabilirsin..

şöyle bir yolda var :

Windows un eski ayarlarina dönmek için bazi programlari yüklediginizde sizin istemedigini bir durum çikabilir bunun sonucu yeniden windows kurmaniz gerekebilir ama buna gerek yok windows u yeniden kurgunuzda eski bilgilerinizi koruyabilirsiniz

Bunun için XP CD’sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın.

“:\i386\winnt32.exe /unattend” . bundan sonra kurulum işlemi başlaycaktır. (Alıntıdır..)

E-mail aracılığı ile bulaşan Win32/SirCam virüsü regedit.exe'nin görünmemesine sebep oluyor.Eğer problem bundan kaynaklanıyorsa aşağıda verdiğim linki tıklarsanız bundan kurtulabilirsiniz.

ya ne demek istediğini anlamadım?

asagıdaki linke tıkladım hala aynı

ya ne demek istediğini anlamadım?

asagıdaki linke tıkladım hala aynı

Linke tıklayınca açılan pencerede "Click here to download the free scan and cure program (CleanSC.COM) for the Win32/SirCam worm." yazar.Burayı tıklayıp download yapmanız gerekiyor.

indirdim ama virüs cıkmadı.

sistemi yedeklemedinmi kardes..direk ordan eksigi kopyala...yedeklemediysende hemen yedekleme ögren böyle durumlar icin birebir....ve sen bir hack sitesi üyesisin

kardeşlerim ben sizinle bir sorunumu daha söyleyeceğim izniniz olursa.

ben denetim masasından kullanıcı hesaplarına giriyorum.sayfa bombos şifre bile değiştiremiyorum.

birde bilgisayarımdaki yazıların çözünürlükleri azaldı yazılar bozuldu kötü oldu varmıdır bir fikrinis.?

birde bilgisayarımdaki yazıların çözünürlükleri azaldı yazılar bozuldu kötü oldu varmıdır bir fikrinis.?

Masaüstünde boş bir yere mouse ile sağ tıklayın ve özellikleri seçin.Açılan pencereden sırası ile Ayarlar/Gelişmiş/Monitör'ü seçin.Ekran yenileme sıklığını en yüksek değere getirin.(Örneğin benim bilgisayarda 85 hertz)

Hala aynı derken? Eskiden daha düşüktü ama siz yükseltmişseniz teknik,fizik,kimya,beden eğitim,edebiyat,su ürünleri olarak aynı olması imkansız.

Kusura bakmayın pes ediyorum.
:vur

yani yazılar hala birbirine girik

Son olarak şunları söyleyeyim:

1-Regedit.exe için Sistem Geri Yükleme yapabilirsiniz.
2-Wİndows cd'sini takıp BAŞLAT/ÇALIŞTIR'a sfc /scannow yazarak eksik ve bozuk dosyaları onarabilirsiniz.
3-Görüntüyü bozan o programı unistal yapıp,görüntü ayarlarını manuel olarak düzeltebilirsiniz.

Geri