Referandumda neyi oylayacağız?

Türkiye Cumhuriyeti için elbette HAYIR

Kardeş bende sana şunları söylüyorum.:

EVET ÇIKARSA NE OLACAK BİLİYORMYUSUNUZ.

1 - Türkiye Cumhuriyetinin GSMH sı 17 trilyon dolara ve kişi başına düşen gelir 236.000 dolara yükselecek
2 - Dünyanın tek uydusu olan AY Türkiye Toprağı sayılacak.

3 - PKK lı teröristlerin hepsi gelip tıpış tıpış teslim olacak.

4 - Türkiye Cumurbaşkanı aynı zamanda BM genel sekreteri olacak

5 - Türkiye Cumhuriyetinin Maliye bakanı IMF başkanı olacak.

6 - Ermenistan parlementosu Türkiyenin bir Eyaleti olmak istediklerini referanduma götürerek % 98 civarında evet çıkmasını sağlayacaklar.

7 - İngiltere hükümeti tarafından Çanakkale savaşında şehit düşenlerin yakınlarına 100 er milyon dolar tazminat ödenecek .

8- Irak , İran ve Rusyanın tüm petrol kuyuları Türkiyenin olacak.

9 - ...

10 - :001_tt2::001_tt2::001_tt2::001_tt2:

ülkem elden gittikten sonra bilmem neyin parası artsa ne olur?

Absürt söylediklerinin hepsi de, kusura bakma ama yaşın 11-16 arasında sanırım :D

kendi kendini ele vermişsin, 6.Madde eyalet sistemi ve bölünmedir..
7.Madde; Dış güçlerin manda ve himayesi altına girmektir..

3.Madde de koptum ama :D ak gençlik kollarıdna mı söylüyorlar bunları size..

o kadar komik maddeler ki,somut birşey yok.. ay türkiye toprağı sayılacakmışta bilmem ne :D

Bunlara inanan bir insansa, bende kalorifer peteğiyim :thumbup:

Elbette HAYIR!
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu CUMHURİYETİ; saltanata çevirmeyeye kalkanlara sonuna kadar karşıyım..!

€rd@ls10;5115510' Alıntı:
Sonuna kadar kocaman evet.hayır diyenler neye hayır dediğini bile bilmiyor.klasik memleket elden gidiyor edebiyatından başka bi şey söyledikleri yok.

Sen memleketin amerikadan yönetildiğini göremiyorsan, vatan toprağının israile satılıdığını görmüyorsan, istiklal marşına andımıza karşı olanların bugün bakanlık yaptıklarını görmüyorsan memleket zaten elden gitmiş demektir...

1 - Türkiye Cumhuriyetinin GSMH sı 17 trilyon dolara ve kişi başına düşen gelir 236.000 dolara yükselecek

6 - Ermenistan parlementosu Türkiyenin bir Eyaleti olmak istediklerini referanduma götürerek % 98 civarında evet çıkmasını sağlayacaklar.

7 - İngiltere hükümeti tarafından Çanakkale savaşında şehit düşenlerin yakınlarına 100 er milyon dolar tazminat ödenecek .

9 - ...

Tam doktorluk :D

ülkem elden gittikten sonra bilmem neyin parası artsa ne olur?

Absürt söylediklerinin hepsi de, kusura bakma ama yaşın 11-16 arasında sanırım :D

kendi kendini ele vermişsin, 6.Madde eyalet sistemi ve bölünmedir..
7.Madde; Dış güçlerin manda ve himayesi altına girmektir..

3.Madde de koptum ama :D ak gençlik kollarıdna mı söylüyorlar bunları size..

o kadar komik maddeler ki,somut birşey yok.. ay türkiye toprağı sayılacakmışta bilmem ne :D

Bunlara inanan bir insansa, bende kalorifer peteğiyim :thumbup:

Kardeş ben 11 yaşımı geçeli tam 28 sene oldu. Allaha şükür çocuk sınıfından çıktım diyebilirim. Lakin benim sana Latife olsun diye yazdığım maddeleri ciddiye alıp bunlara inanmayacağını söylemen beni derin bir üzüntüye sevketti. Oysaki ben o maddeleri senin yazdıklarına karşı latife olması maksadı ile yazmıştım. Sağlık olsun.

Ayın Türk Toprağı olması ne kadar Akıllara zarar bir iddia ise Anglo amerikan mandasına giren türkiye senaryosu da en az onun kadar akıllara zarardır. Lütfen insanlara böyle karartma tablolar çizmeyin. Türk Halkı Akpartiye karşı 2007 yılında yayına konan kara propogandalara inat % 47 oy verdi. Bazıları mesajı anladı ama bazıları anlamamkta ısrar ediyor. Senin iftiranın boyutu ne kadar büyük olursa halktaki EVET verme iştahıda o derece kabarıyor bunu da unutma.

Beni Siz Delirttiniz.....:blink:

EVET çıkarsa ne olacak biliyormusunuz?

* Siz artık yabancılara toprak satışlarını engelleyemeyeceksiniz.
* Siz m...ayınlı arazilerin 49 yıllığına yabancılara kiralanmasını da önleyemeyeceksiniz.
* Siz Cumhuriyet’in dönüştürülmesini engelleyemeyeceksiniz.
* Siz Türkiye’nin başkanlık sistemine geçip eyaletlere bölünmesini de önleyemeyeceksiniz.
* Anglo-Amerikan sisteminin ülkeyi bölüp, “YUT”masını engelleyemeyeceksiniz.
* Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine aykırı olmasına rağmen, bir emperyalist proje olan eğitimin yerelleştirilmesini ve eğitimde “Eğitim Birliği Esası”nın yok edilerek ana dillerin kullanılmasına da ses çıkaramayacaksınız.
* Hatta içiniz yansa da, 82 Anayasası’nın “Değiştirilemez ve değiştirilmesi dahi teklif edilemez” maddelerinin, ayaklar altına alınıp paspas edildiğini görseniz bile başvuracak yüce bir makam göremeyeceksiniz.
* Türk kimliği, ülkenin milleti ile bölünmez bütünlüğü yok edildiği takdirde ses çıkaramayacak ve bunu engelleyemeyeceksiniz.
* Türkiye’nin Amerikan mandası olmasını, zaten emperyal işgalin 1945 yılında başlamasıyla elinden alınan tam bağımsızlığının da yok edilmesini engelleyemeyeceksiniz.

kardeş suan cahil biri olsaydım bile senin su yazından düz matık oluşturup evet derdim niye diceksin acıklıyım senin komplo teorilerin 8 maddeden olusuyo referandum maddeleri ise 24 maddeden simdi düşünelim hayır dediğim takdirde 24 madde zararım olcakken evet dediğim zaman ise 8 madde zararım olcak yani evet demek konuyu hiç bilmeyen biri için bile daha mantıklı gelir gidip evcilik oyna bence:thumbdown:

kardeş suan cahil biri olsaydım bile senin su yazından düz matık oluşturup evet derdim niye diceksin acıklıyım senin komplo teorilerin 8 maddeden olusuyo referandum maddeleri ise 24 maddeden simdi düşünelim hayır dediğim takdirde 24 madde zararım olcakken evet dediğim zaman ise 8 madde zararım olcak yani evet demek konuyu hiç bilmeyen biri için bile daha mantıklı gelir gidip evcilik oyna bence:thumbdown:

keh keh keh :001_smile:

sen ülke toğrağını,vatan menfaatini matemetik mi sanıyorsun ???

ne o 24 madde - 8 eşittir 16

bravo matematik 100 :thumbup:

Sen merak etme,

eğer EVET çıkarsa; ingilizler,israilliler,abd gelip bizle rahat rahat evcilik oynayacak :hhmencool:

Madem kar zarar olayına girdin,

sınava girersin bir soru olur 10 puan bir diğer soruya bakarsın 20-30 puan olabilir..

verdiğim maddeler,

yanına 1 milyon iyi şey gelse bile ülkeyi bölük pörçük edebilecek şeyler..

Aklıkla,mantığıyla ve realist kişilikle düşünen insan EVET dememesi gerektiğini anlar..

Evet dersek yeni bir rejime,yeni bir sisteme de evet diyeceğiz

Başkanlık sistemi,eyalet..bölünme demek..özerklik demek.. anlatabiliyormuyum

EVET çıkarsa ne olacak biliyormusunuz?

* Siz artık yabancılara toprak satışlarını engelleyemeyeceksiniz.
* Siz m...ayınlı arazilerin 49 yıllığına yabancılara kiralanmasını da önleyemeyeceksiniz.
* Siz Cumhuriyet’in dönüştürülmesini engelleyemeyeceksiniz.
* Siz Türkiye’nin başkanlık sistemine geçip eyaletlere bölünmesini de önleyemeyeceksiniz.
* Anglo-Amerikan sisteminin ülkeyi bölüp, “YUT”masını engelleyemeyeceksiniz.
* Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine aykırı olmasına rağmen, bir emperyalist proje olan eğitimin yerelleştirilmesini ve eğitimde “Eğitim Birliği Esası”nın yok edilerek ana dillerin kullanılmasına da ses çıkaramayacaksınız.
* Hatta içiniz yansa da, 82 Anayasası’nın “Değiştirilemez ve değiştirilmesi dahi teklif edilemez” maddelerinin, ayaklar altına alınıp paspas edildiğini görseniz bile başvuracak yüce bir makam göremeyeceksiniz.
* Türk kimliği, ülkenin milleti ile bölünmez bütünlüğü yok edildiği takdirde ses çıkaramayacak ve bunu engelleyemeyeceksiniz.
* Türkiye’nin Amerikan mandası olmasını, zaten emperyal işgalin 1945 yılında başlamasıyla elinden alınan tam bağımsızlığının da yok edilmesini engelleyemeyeceksiniz.

Aynen Katılıyorum.

Bu kadar tartışmaya ne gerek var?
Anlayamıyorum, yirmi küsür maddeye aynı anda evet diyebilmek nazıl bir çarpık zihniyettir?
Anlayamıyorum...

Gerçi 82 de bu gaz %92 almıştı bu defa %60 civarı olacak sanırım otuz senede % 30 da bir gelişme bu koyun zihniyet için.

Sonumuz hayrola ah Tayyip ah yine bir işler çeviriyorsun ama dur bakalım nolacak vatanı bölmek isteyenlere milletin başına geçip o kutsal görevde hizmet etmek yerine gözü çıkar peşinde olanlara nalet olsun bundan öncekilerede bundan sonradakilere de...

9 - ...

hahahahaha çok komiksin tam bir komedi
hahahha

Geri