Kardeş bende sana şunları söylüyorum.:
EVET ÇIKARSA NE OLACAK BİLİYORMYUSUNUZ.
1 - Türkiye Cumhuriyetinin GSMH sı 17 trilyon dolara ve kişi başına düşen gelir 236.000 dolara yükselecek
2 - Dünyanın tek uydusu olan AY Türkiye Toprağı sayılacak.
3 - PKK lı teröristlerin hepsi gelip tıpış tıpış teslim olacak.
4 - Türkiye Cumurbaşkanı aynı zamanda BM genel sekreteri olacak
5 - Türkiye Cumhuriyetinin Maliye bakanı IMF başkanı olacak.
6 - Ermenistan parlementosu Türkiyenin bir Eyaleti olmak istediklerini referanduma götürerek % 98 civarında evet çıkmasını sağlayacaklar.
7 - İngiltere hükümeti tarafından Çanakkale savaşında şehit düşenlerin yakınlarına 100 er milyon dolar tazminat ödenecek .
8- Irak , İran ve Rusyanın tüm petrol kuyuları Türkiyenin olacak.
9 - ...
10 - :001_tt2::001_tt2::001_tt2::001_tt2:
€rd@ls10;5115510' Alıntı:Sonuna kadar kocaman evet.hayır diyenler neye hayır dediğini bile bilmiyor.klasik memleket elden gidiyor edebiyatından başka bi şey söyledikleri yok.
1 - Türkiye Cumhuriyetinin GSMH sı 17 trilyon dolara ve kişi başına düşen gelir 236.000 dolara yükselecek
6 - Ermenistan parlementosu Türkiyenin bir Eyaleti olmak istediklerini referanduma götürerek % 98 civarında evet çıkmasını sağlayacaklar.
7 - İngiltere hükümeti tarafından Çanakkale savaşında şehit düşenlerin yakınlarına 100 er milyon dolar tazminat ödenecek .
9 - ...
ülkem elden gittikten sonra bilmem neyin parası artsa ne olur?
Absürt söylediklerinin hepsi de, kusura bakma ama yaşın 11-16 arasında sanırım
kendi kendini ele vermişsin, 6.Madde eyalet sistemi ve bölünmedir..
7.Madde; Dış güçlerin manda ve himayesi altına girmektir..
3.Madde de koptum amaak gençlik kollarıdna mı söylüyorlar bunları size..
o kadar komik maddeler ki,somut birşey yok.. ay türkiye toprağı sayılacakmışta bilmem ne
Bunlara inanan bir insansa, bende kalorifer peteğiyim :thumbup:
Tam doktorluk![]()
EVET çıkarsa ne olacak biliyormusunuz?
* Siz artık yabancılara toprak satışlarını engelleyemeyeceksiniz.
* Siz m...ayınlı arazilerin 49 yıllığına yabancılara kiralanmasını da önleyemeyeceksiniz.
* Siz Cumhuriyet’in dönüştürülmesini engelleyemeyeceksiniz.
* Siz Türkiye’nin başkanlık sistemine geçip eyaletlere bölünmesini de önleyemeyeceksiniz.
* Anglo-Amerikan sisteminin ülkeyi bölüp, “YUT”masını engelleyemeyeceksiniz.
* Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine aykırı olmasına rağmen, bir emperyalist proje olan eğitimin yerelleştirilmesini ve eğitimde “Eğitim Birliği Esası”nın yok edilerek ana dillerin kullanılmasına da ses çıkaramayacaksınız.
* Hatta içiniz yansa da, 82 Anayasası’nın “Değiştirilemez ve değiştirilmesi dahi teklif edilemez” maddelerinin, ayaklar altına alınıp paspas edildiğini görseniz bile başvuracak yüce bir makam göremeyeceksiniz.
* Türk kimliği, ülkenin milleti ile bölünmez bütünlüğü yok edildiği takdirde ses çıkaramayacak ve bunu engelleyemeyeceksiniz.
* Türkiye’nin Amerikan mandası olmasını, zaten emperyal işgalin 1945 yılında başlamasıyla elinden alınan tam bağımsızlığının da yok edilmesini engelleyemeyeceksiniz.
kardeş suan cahil biri olsaydım bile senin su yazından düz matık oluşturup evet derdim niye diceksin acıklıyım senin komplo teorilerin 8 maddeden olusuyo referandum maddeleri ise 24 maddeden simdi düşünelim hayır dediğim takdirde 24 madde zararım olcakken evet dediğim zaman ise 8 madde zararım olcak yani evet demek konuyu hiç bilmeyen biri için bile daha mantıklı gelir gidip evcilik oyna bence:thumbdown:
EVET çıkarsa ne olacak biliyormusunuz?
* Siz artık yabancılara toprak satışlarını engelleyemeyeceksiniz.
* Siz m...ayınlı arazilerin 49 yıllığına yabancılara kiralanmasını da önleyemeyeceksiniz.
* Siz Cumhuriyet’in dönüştürülmesini engelleyemeyeceksiniz.
* Siz Türkiye’nin başkanlık sistemine geçip eyaletlere bölünmesini de önleyemeyeceksiniz.
* Anglo-Amerikan sisteminin ülkeyi bölüp, “YUT”masını engelleyemeyeceksiniz.
* Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine aykırı olmasına rağmen, bir emperyalist proje olan eğitimin yerelleştirilmesini ve eğitimde “Eğitim Birliği Esası”nın yok edilerek ana dillerin kullanılmasına da ses çıkaramayacaksınız.
* Hatta içiniz yansa da, 82 Anayasası’nın “Değiştirilemez ve değiştirilmesi dahi teklif edilemez” maddelerinin, ayaklar altına alınıp paspas edildiğini görseniz bile başvuracak yüce bir makam göremeyeceksiniz.
* Türk kimliği, ülkenin milleti ile bölünmez bütünlüğü yok edildiği takdirde ses çıkaramayacak ve bunu engelleyemeyeceksiniz.
* Türkiye’nin Amerikan mandası olmasını, zaten emperyal işgalin 1945 yılında başlamasıyla elinden alınan tam bağımsızlığının da yok edilmesini engelleyemeyeceksiniz.
9 - ...