Referandumda kimler "hayır" diyecek

Birader bize ne yunanistandan veya güney amerika ülkelerinden ben TÜRKİYE'liyim bu topraklarda yaşıyorum beni burası ilgilendirir...
Milletin görme organına laf atacağına sağına soluna , kapanan dükkanlara bak , git bir köye çiftçilerle konuş çık sokağa işsizlerle ve işçilerle konuş ondan sonra burada konuş
çıkar artık at gözlüklerini.....

Çitfçinin,İşçinin Derdini Kim Bitirdi Sen Bana Onu Söyle de Senin Pembe Gözlüklerden Alalım Biz De Birer Tane He Ne Dersin ?

He Dur Bi de Bana 2002 Öncesinde Yaşanan Pozitif Ekonomik Gelişmelerden Getir Önüme Yahu Onun İçin Senin Gözlüğün Baya Bir Pembe Olması Lazım Ama ;)

Ya Sen Hakikaten Ya Görme Organını Farklı Amaçlarla Kullanıyorsun Ya Da Görmek İstediklerini Görüyorsun.. Yunanistan'da Yüzde 2'lik Faize Takılacağına Yunanistan'da Hayatın Nasıl Tepetaklak Olduğunu Gör...Sokaklarda Yaşanılanları Gör.. O Halde Mi Olmak İstersin Bu Halde Mi ? Kriz Teğer Geçti Denildiğinde Bu Konuyla Alay Edenler sadece Yunanistan'ın durumuna bakmasın.Diğer Ülkelerin Durumlarına Baksın.. He Çok Merak Ediyorsun Ben Sana Krizin Vurduğu Güney Amerika Ülkelerinde Ne Hale Gelindiğini Göstereyim Ancak korkuyorum Bu Sefer Ordan da Başka Bir şey Çıkarırsınız...

Sana Link Göndermek İsterdim Ama İktidar Döneminde İhracat Oranlarını Görmemek İçin Kör Olmak Lazım... Yaz Arama Motoruna İstediğin Gibi Oranların Gör Ben Sana En Basitinden Şunu Gönderim

Tarım, Sanayi, Maden İhracat Oranları, Ana Sektör İhracatı

Normalde bizim zaten Yunanistan gibi karışmış olmamız gerekirken ki bunun tek sorumlusu akp dir. şuan herşey güllük gülistanlık. nasıl mı, araplara satışa çıkmayan yer kalmadı. Gözlerin görmüyorsa kulakların duysun. gerçi yandaş medyada bu haberleri göremezsin. "Ya Sen Hakikaten Ya Görme Organını Farklı Amaçlarla Kullanıyorsun Ya Da Görmek İstediklerini Görüyorsun" bu cümleni de bana değil recep bey e iletirim. çünkü gözlerini farklı amaçlar için kullanıp ağlayarak ajitasyon yapan ben değilim. Ben ajitasyon yapmam gereği neyse onu yaparım.

aslında "Hayır" demek için evetçilere bakalım pardon evetçiye çünkü sadece ve sadece "akape" yani bir tek siz milletin geri kalanı istemiyor ....Bunudamı anlamadınız yoksa....

Zaten geri kalan partilerin oy orani.
Bir AK PARTi oyu orani kadar etmiyor.
Sendemi hesap yapmayi bahceliden ogrendin?:)

Çitfçinin,İşçinin Derdini Kim Bitirdi Sen Bana Onu Söyle de Senin Pembe Gözlüklerden Alalım Biz De Birer Tane He Ne Dersin ?

He Dur Bi de Bana 2002 Öncesinde Yaşanan Pozitif Ekonomik Gelişmelerden Getir Önüme Yahu Onun İçin Senin Gözlüğün Baya Bir Pembe Olması Lazım Ama ;)

Ekonomik gelişme mi ?
Ben gelişmeme diyeceğim borçların gelişmemesi 2002 öncesi devlet borçların şimdi iki katına yakın olması ( Devletin kefil olduğu özel şirketler hariç )
Sahi birde hangi ülkeden ne kadar borç alındığını biliyor musun hayır mı ben de bilmiyorum çünkü açıklanmıyor..Eskiden nereden ne kadar borç alındığı açıklanırdı....
Ayrıca alınan bu kadar borç nereye gitti biliyor musun yok bende bilmiyorum....
Bir tahminim var "ÇALIK" a gitmiştir diye.....

*1- İlk defa bir Başbakan "Tezkere geçmezse memura maaş ödeyemeyiz." dedi
*2- İlk defa ekonomi büyürken işsizlik arttı.
*3- İlk defa carî açık verilirken döviz kuru arttı.
*4- İlk defa bir Başbakan zam isteyen memura "İMF'yi ikna edin " dedi.
*5- İlk kez ithalat 100 milyar doları aştı.
*6- İlk kez cari açığın üstünde borçlanma yapıldı
*7- İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiye' de banka satın aldı.
*8- İlk defa domuz, kesimlik hayvanlar arasına alındı
*9- İlk defa düşük faizli dış borç, yüksek faizli iç borç ile ödendi.
*10- İlk defa bir Başbakan ve Dışişleri Bakanı, islamiyeti yok etmeye yemin
eden bir Papa'nın heykeli önünde fotoğraf çektirdi.
*11- İlk defa bir Başbakan "Toprak satılıyorsa alıp götürmüyorlar ya!" dedi.
*12- İlk defa bir cami kiliseye çevrildi.
*13- İlk defa kilise ve havralar imar planında yer aldı.
*14- İlk defa bir Başbakan Yahudi düşünce kuruluşundan " Üstün Cesaret(!) Ödülü" aldı.
*15- İlk defa Türk askerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi.
*16- İlk defa bir Başbakan "Bir dönem dini kullandık " dedi.
*17- İlk defa petrol kanunu ile yabancılara elli yıllık imtiyaz
verildi.
*18- İlk defa yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanı ndı.
*19- İlk defa iletişim sektörünün tamamı yabancıların eline geçti.
*20- İlk defa tezkere reddedilmesine rağmen Dışişleri Bakanlığı genelgesi ile silahlar Türkiye üzerinden geçti.
*21- İlk defa bir Başbakan İslam dünyasının sınırlarını değiştirecek BOP'un eş başkanı oldu.
*22- İlk defa bir Başbakan, Müslüman topraklarını işgal eden ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.
*23- İlk kez İsrailli bir işadamına çok gizli bir şekilde 800
milyon dolar kaynak aktarıldı.
*24- İlk defa bir Başbakan yapılan ihalede önce uçak istedi; ama sonra Mercedes'e razı oldu.
*25- İlk defa fındık üreticileri en büyük mitingi yaptı.

*26- İlk defa bir Başbakan Türkiye'yi pazarladığını açıkça itiraf etti.
*27- İlk defa tarımsal üretimde dış ticaret açığı ortaya çıktı.
*28- İlk defa bir Başbakan çiftçilere "Gözünü toprak doyursun." dedi.
*29- İlk defa kapkaç diye bir sektör ortaya çıktı.
*30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
*31- İlk defa bir Başbakan en fazla yurt dışı gezisi yaptı.
*32- İlk defa bir Başbakan "Borç yiğidin kamçısıdır." diyerek borçlanmayı bir başarı olarak gösterdi.
*33- İlk defa enflasyon % 10 artarken pancar fiyatları 99 kuruştan 88 kuruşa indi.
&nbs p; *34- İlk defa çiftçi ve emekliden vergi alınması sözü verildi.
*35- İlk defa bir Başbakan Danışmanı Amerikalılara Başbakan için "Bu adamı kullanın, onu rogara süpürmeyin." dedi.
*36- İlk defa GSMH artarken KDV tahsilatı yerinde saydı.
*37- İlk defa bir Başbakan TMSF katkısıyla bu kadar çok TV ve gazete yönlendirdi.
*38- İlk defa Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı misafir olarak gelen bir kralın ayağına gitti. Hem de 10 Kasım günü...
*39- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ÇİFTÇİYE " ANANIDA AL GİT!"< SPAN style="COLOR: rgb(79,79,79); FONT-SIZE: 13.5pt"> DEDİ.
*40- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ŞEHİT ZİYARETTİNDE "ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR." DEDİ
*41- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN 300 METRELİK GEMİYE "GEMİCİK" DEDİ.
*42- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN, "GAZETEL ERİNİ OKUMAYIN TELEVİZYONLARINI AÇMAYIN." DEDİ.
*43- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNEN İNSANLARI DİNSİZLİKLE SUÇLADI.
*44- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN İÇİN CUMHURİYET MİTİNGLERİ YAPILDI.
*45- İLK DEFA BİR HALK KENDİ LAİKLİĞİNDEN VE ÖZGÜRLÜĞÜNDEN KORKTU.
*46- İLK DEFA ATA'MI ANLIYORUM.
Bu hızla Tayyip Erdoğan bu dönemde ülkemizdeki her şeyi özelleştirmiş olacak.
İşbu ya özelleştirmeye ve satmaya kafayı takmış olan başbakanımız en sonunda kendisini özelleştirir mi?
*- Türk Telekom, Arap'ın.
*- Telsim İngiliz'in.
*- Kuşadası Limanı İsraillinin.
*- İzmir Limanı Hong Konglunun.
*- Araç muayene işi Alman'ın.
*- Başak Sigorta Fransız' ın.
*- Adabank Kuveytli' nin.
*- İETT Garajı Dubaili' nin.
*- Avea Lübnanlı' nın.
*- Petkim? Ermeni' nin. ( Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bir çıkardık Ermeni...)
*- Rakı, Amerikalı' nın.
*- Finansbank Yunan'ın.
*- Oyakbank Hollandalının.
*- Denizbank Belçikalının.
*- Türkiye Finans Kuveytlinin.
* - TEB Fransız'ın.
*- Cbank İsraillinin.
*- MNG Bank Lübnanlının.
*- Alternatif Bank Yunan'ın.
*- Dışbank Hollandalının.
*- Şekerbank Kazak'ın.
*- Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
*- Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
*- Beymen'in yarısı Amerikalının.
*- Enerjisa' nın yarısı Avusturyalının.
*- Garanti' nin yarısı Amerikalının.
*- Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
*- İzocam, Fransız'ın.
*- TGRT (Fox) Amerikalı'nın.
*- Demirdöküm Alman'ın.
*- Döktaş Fransız'ın.
*- Süper FM Kanadalı'nın.

Normalde bizim zaten Yunanistan gibi karışmış olmamız gerekirken ki bunun tek sorumlusu akp dir. şuan herşey güllük gülistanlık. nasıl mı, araplara satışa çıkmayan yer kalmadı. Gözlerin görmüyorsa kulakların duysun. gerçi yandaş medyada bu haberleri göremezsin. "Ya Sen Hakikaten Ya Görme Organını Farklı Amaçlarla Kullanıyorsun Ya Da Görmek İstediklerini Görüyorsun" bu cümleni de bana değil recep bey e iletirim. çünkü gözlerini farklı amaçlar için kullanıp ağlayarak ajitasyon yapan ben değilim. Ben ajitasyon yapmam gereği neyse onu yaparım.

Memleketimin Devlet Himayesinde Paslanmaya Yüz Tutan Fabrikaların,Makinelerin Fotoğraflarını Koymak İsterdim Ama Buraya Sığmaz Sanırım... Hizmet Sektöründe Olupta Hiçbir Makinenin Çalışmadığı, Çalışanların Yaptıkları Tek İş Günde İki Kere Kart Okutmak(Sabah 9 Akşam 5) Olan Bir Yer İyi Üretim Yapıyordu (!) Haklısın Özelleştirme Yapmakla Çok Yanlış Yaptılar...

Ben Sabahtan Akşama Kadar Özel Sektörde Çalışırken Onlar İki Kere Kart Okutma Gibi Çok Zor Bir Görevin Altındalardı..İyi Üretim Yapıyorlardı(!) Kusura Bakma Haklısın...

İDO'da Paslanmaya Yüz Tutmuş Gemilerle 15 Dakkalık Yolculukta Bile Dua Ederek Geçiyorduk.. Şimdi Son Model Hizmet,Yenilenmişl Araçlarla Geçiyorum Yazık Dimi O Adrenali Benden Aldı Diye...

Krizden Bahsediyorsun.Oysaki 2001 de Yazarkasaları Fırtalanların Sayısı Mı Düştü Yoksa Senin Tabirinle YANDAŞ MEDYA mı Göstermiyor He ?

-18 yaşından küçük çocuğu hastaneye götürdüğünde Babasının sosyal güvencesi soruluyordu. Eğer ssk prim borcu varsa oradaki memur " ÖZÜR DİLİYORDU". Şimdilerde yaşı 18'i geçmemişse sorgusuz sualsiz muayene olabiliyor. Şimdi o çocuğun babası çok kızgın (!) . Artık " ÖZÜR DİLEYEN" memurlar göremiyoruz diye (!)

Uzatmak İstemiyorum Çünkü Siz " Recep Bey " Hitabetini Kullanan İndireGANDilerin Yani Siyasi Üsluptan Haberi Olmayan İnsanların Peşinden Gitmeye Devam Edin.. Hani Şu Yedi Sülalesini Zengin Edipte Ortalarda Gezinen İndiregandi....

Ekonomik gelişme mi ?
Ben gelişmeme diyeceğim borçların gelişmemesi 2002 öncesi devlet borçların şimdi iki katına yakın olması ( Devletin kefil olduğu özel şirketler hariç )
Sahi birde hangi ülkeden ne kadar borç alındığını biliyor musun hayır mı ben de bilmiyorum çünkü açıklanmıyor..Eskiden nereden ne kadar borç alındığı açıklanırdı....
Ayrıca alınan bu kadar borç nereye gitti biliyor musun yok bende bilmiyorum....
.

Sen Hala bu yalanlarla mı siyaset yapıyorsun. bütün bu listenin iftiralarla dolu olduğunu en az 100 kez ispat ettik. copy -paste yaparak post kasmaktan başka bir işe yaramaz. kimseyi inandıramazsın.

memleketimin devlet himayesinde paslanmaya yüz tutan fabrikaların,makinelerin fotoğraflarını koymak isterdim ama buraya sığmaz sanırım... Hizmet sektöründe olupta hiçbir makinenin çalışmadığı, çalışanların yaptıkları tek iş günde iki kere kart okutmak(sabah 9 akşam 5) olan bir yer iyi üretim yapıyordu (!) haklısın özelleştirme yapmakla çok yanlış yaptılar...

Ben sabahtan akşama kadar özel sektörde çalışırken onlar iki kere kart okutma gibi çok zor bir görevin altındalardı..iyi üretim yapıyorlardı(!) kusura bakma haklısın...

Ido'da paslanmaya yüz tutmuş gemilerle 15 dakkalık yolculukta bile dua ederek geçiyorduk.. şimdi son model hizmet,yenilenmişl araçlarla geçiyorum yazık dimi o adrenali benden aldı diye...

Krizden bahsediyorsun.oysaki 2001 de yazarkasaları fırtalanların sayısı mı düştü yoksa senin tabirinle yandaş medya mı göstermiyor he ?

-18 yaşından küçük çocuğu hastaneye götürdüğünde babasının sosyal güvencesi soruluyordu. Eğer ssk prim borcu varsa oradaki memur " özür diliyordu". şimdilerde yaşı 18'i geçmemişse sorgusuz sualsiz muayene olabiliyor. şimdi o çocuğun babası çok kızgın (!) . Artık " özür dileyen" memurlar göremiyoruz diye (!)

uzatmak istemiyorum çünkü siz " recep bey " hitabetini kullanan indiregandilerin yani siyasi üsluptan haberi olmayan insanların peşinden gitmeye devam edin.. Hani şu yedi sülalesini zengin edipte ortalarda gezinen indiregandi....

evet düzgün hiç mi iş yapılmadı hayır diyecek kadar insafsız değilim sizler gibi. Ancak her iyi bir işten pay alındı. Buna da eminim ki sizler de alınmadı diyecek kadar insafsız değilsiniz. Ayrıca satmak bir gidişatı düzeltmek değildir. Ver kurtul bu hükümet zamanında dillenmiş bir yöntem haline geldi. Ne olacak sülalelerinde askere gitmiş erkek mi var? Ya çürük ya kaçak :) bu ülkede daha askerliğini yapmayan trilyonluk gemisi olan başbakan oğulları yeğenleri, bankalardan 1000 tl geliri olmadan trilyon kredi verilmiş dayı oğulları var. Neyse sorun peşkeş çekilen kamu kurumlarının düzeltilmesi değil içini boşaltıp bankalar dahil peşkeş çekilmesidir. Bu hükümet parası yeterse en basit türk telekomu geri alsın :) parası yeterse tabi. Kaçan balık büyük olur derler ya söz vermek vermeye benzemez derler ya. O sözler hükümetin başına geçmeden önce verilmiş ve karşılığında da buralar peşkeş çekilmiştir. Amaç türk milletinin etiyle tırnağıyla yarattığı bütün kurumları ortadan kaldırmak. Toplumu kredi kartı borcuyla bunaltıp psikolojik çökertmektir. O da oldu zaten her gün biri intihar ediyor borçtan dolayı.

Ne Kadar Düz Mantık Sen Sp,BBP ile Ak Parti'yi Aynı Kefeye Koyduğun Anda Şunu İfade Edeyim:

CHP=MHP... Hatta BDP O Zaman... Bu Mu Senin Mantığın.. Herkes Yanlış Bir Siz Doğrusunuz :thumbup:

bakın konulara bodrumda suya dalar gibi dalarsanız anlamazsınız mantık falan
ben aşağıda tekrar siz görün diye eklemiş bulunuyorum
sizinle aynı görüşe sahip arkadaşlarınız hep aynı şeyi söylemeye çalışıyor zaten siz kendinizi iyi kasmışsınız ben onların bu mantığına doğruya daha yakın olan onlara benzettiğim mantığımla yaklaştım siz alıntılarımı görmemişsiniz

hayır diyenlere eşit diyemezsiniz neden

mhp eğer chp ye destek olmuş olsaydı bugün çankaya dahil her yer bağımsız olurdu :goz:
bdp yi hiç sormayın zaten o boykot ediyor o aslında evetçi ama akp için değil bdp için anayasa istiyor

sonuç olarak bu referanduma evet demek diğer partiler için onur kırıcı olmalıdır çünkü bu akp düzemecesidir

ne diyelim her işte bir hayır vardır :lol:

mhp+chp+pkk+darbeci zihniyet ve yandaşları = hayır

siz daha çoook yalan söyleyip vatandaşı kandırmanız lazım

bu 3 ü bir arada olanlar hayır dese bile sanmıyorumki hayır çıksın...))3ünün oyuna karşılık akp bbp %60 la alır gibi görüyorum.bence dağdaki pkk danda destek almalı bu 3 silahşörler. öyle boykotla falan olmaz yetmez hayır oyları..

Geri