leboni' Alıntı:haklısın deccal bunlar akp yi kirleten haksız cümleler kulak asmamak laızm pirim vermeyin
zülkarneyn' Alıntı:tam bir iftira.
zülkarneyn' Alıntı:tam bir iftira.
leboni' Alıntı:haklısın deccal bunlar akp yi kirleten haksız cümleler kulak asmamak laızm pirim vermeyin
tellek' Alıntı:yalan bunlar ispat edilmesi gerekir insanların gözünden akp yi düşürme çabalarıdır. Neden şimdi çıkıyor niye daha önce bilinmiyordu?
detcal' Alıntı:fasa fisoo bu gibi hikayeler her muhalefet çıkarır. ordaki isimleri değiştir başka isim yapıştır olurmu gerçek olmaz bunlarla biryere varılmaz kanaitimce.sandıkta kazanana saygı duymak lazım...çünkü bizlerin veya başkalarının oyuyla çoğunlukla gelen insanlar onlar. ve kötü bir yönetim olduğunuuda asla şma edemezler çünkü gerçekler ortada..emeğe saygı...
tellek' Alıntı:Neyi düşüneyim arkadaşım? Bırakın bu milliyetçilik ayaklarını milliyetçilik ülkeye hizmet etmektir. AKP hükümeti cumhuriyet dönemimin en başarılı hükümetidir.
İki kelamlık lafa takılıp kalıyorsunuz, 57. hükümet çok milliyetçiydi demi. Noldu? Ülkenin ekomnomisi, borsası, döviz endeksleri, faizler, hangi seviyedeydi?
Çok özlediyse bu millet sahte milliyetçileri verir oyunu, olur biter. Ancak istatistikler yalan söylemez. bakın GSMH arttı, enflasyon tek rakamda, faizler düştü, dış yatırımcı ülkeye yatırım yapmaya başladı, istikrar var huzur var.
Oyları hangi kanaate göre verecek millet varmı bir alternatif ? Varsa çıkın deyinki bu ülkenin sorunlarını şu parti çözer. Bizde inanıp ona verelim.
Kimsede plan yok program yok sadece boş laf var, ABD ye isyan AB ye isyan eğer bu isyanı yapacaksan sağlam bi programın olmalı, hayal bunlar hayallere inanmayın.
Öyle isyan etmekle kafa tutmakla olmuyo.
starmax' Alıntı:"recep tayyip erdoğan GERCEKTEN DÜRÜSTMÜ ?"
Cevap veriyorum:
SAPINA KADAR!
izafiyet' Alıntı:Zaten iftira atmanın dışında ne biliriz ki değil mi??? Türkiye' nin geldiği güzel durumu kapalı gözler görmez kulaklar duymaz. İnsana iftira atmak ne kadar hoşunuza gidiyor değil mi. Allah aşkına bir kere de laf yapmak dışında icraat yapında biz de bravo diyelim.Kardeşim güneş balçıkla sıvanmaz. Benim ülkemin geleceği parlak tıkamayın önünü . Bu millet cevabını tokat gibi çarpacak 22 temmuzda. Son kez iftira atmayı bırakın da küçük hesaplar peşinde koşmayın ve dein ki benim desteklediğim insanın bu yararı var ülkeye . Tabi diyebilirseniz...
onurozcan' Alıntı:benim yazdıklarım iftira değil sonuna kadar arkasındayım. yazmıstım okumadıysan o senin sorunun.... sen türkiyeyi ilerlemiş görüyorsan sana söyleyecek bişey yok :victory
ulkenin gelecegi parlak oldugundan milyonlarca kişi her hafta sonu meydanlara dökülüp akp yi istemediklerini haykırıyorlar
türkiyenin en cok kar eden kurumu olan telekomu 2 yıllık karına veya sadece lojmanlarının fiyatına 10 yıl vade ile sattı senin savundugun erdogan . ulkenin topragını satan basbakanı. buyuk ortadogu projesi es baskanını (tabi sen ne oldugunu bilmezsin simdi) savunmaya devam et dostum dünyaya at gözlüğüyle bakmaya dewam et :clap :clap :clap :clap