Recep İvedik Mi? G.O.R.A. Mı?

Recep İvedik Mi? G.O.R.A. Mı?

• Recep İvedik

Kullanılan: 51 56.7%
  • G.O.R.A.

Kullanılan: 39 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
kesinlikle GORA
hele o zeytinburnu çocuğuyuz dediği sahne aklıma geldikçe hala gülerim :D
bizim halkımızın espri anlayışı argo olduğu için recep ivedik çok tutuldu ama ben o filmde çok fazla gülemedim =)

Bende bu konuda sana katılıyorum

ivedık daha cok yasamsal esprı kattı,ancak gora tamamen kisisel beceri
Gora

Kalite = Cem yılmaz, birçok esprisi ince oldugu için anlayamayan arkadaslar var =).

Recep ivedik ise çok sade bi film ince espri nerdeyse yok, ama güzeldi izledim beğendim.

Gora ile ivedik, lost ile prison break gibi kıyaslama zor

ya abiler ikiside film ikiside komedi filmi ikisindede komedyenler oynuyo ikiside çok sattı ikiside çok sevildi daha ne??

EhL-i^K€yF;3487202' Alıntı:
G.O.R.A' da yapıLan espiriLer hala diLLerde.. Cem Yılmaz'ın ustalığını konuşturduğu bir film.uzay filmini Amerikan mantığıyLa izLerseniz saçma gelir tabi =) .. tabikide Gora diyorum bu yüzden.. :goz:​

Allah'ım ya YOruma bak Recep ivedigin Sözleri Her ailede Geçiyor Mutlaka( Yörü Gİt len .Bööö Gülüşü bile ) buna ne demeli?Saçmalık Cem Yılmaz'da Olsun Recep ivedikte olsun 2 side MükemmeL Ötesi Hatta Kutsal Damacana olsun Hepsi MükemmeL Ayırım Yapmak Cok zor Komedi fliminden Ne bekleyebilirsin Bilim Kurgu mu Saçmalık flan Degil bunlar Cok biliyosan Kendin Yapçan flimleri Bide Böle Cok bilmişler olmasa

G.o.r.a Bir Zaman Lar Iidi şimdi Tabikide Recep Ivedik Gözde....

receppp....:victory:victory

Recep ivedik gibi saçma ßi filmi Gora ile denk mi tutuyorsunuz?

İvedik Hiç begenmedim Gora bence kat kat daha güzel

eşit. aynı anda cıksaydı eminim gora tutulurdu

Ya benim gibi cem yılmaz raatsızına sorulur mu :D
şimdiye kadar izlediğim en makara türk filmi

gora

GORA kadar saçma flim izlememiştim. Recep ivedik diorum.

Bende sizi tebrik ediyorum.G.O.R.A. çok saçma deyip duruyor çok küfür var diyorlar.Peki soruyorum günlük yaşatımızdaki küfürlerimizi sayanlar,dikkat edenler varmı ?
O kadar saçma,o kadar fazlalar ki.Cem Yılmazda bunu yaptı,Taksi şöförü rolünü oynayıpta kibar birini canlandırrısa bu pek ilgi görmez.G.O.R.A. daki "Arif"Karekteri sensin,benim,çevremizeki insanlar. Bu yüzden G.O.R.A filmi saçma dğeildir tamamen bilinçli şekilde zekice yapılan bir filmdir.

Recep ivediği Çok amatörce çekilmiş deyip yorumlayanlar oldu vizyona girdğinde.Arkadaşım amaç belli,Oluşturulan bir karakter var ve sen oraya gülmek için gidiyorsun.Filmi Yönetmen koltuğundan değil,seyirci koltuğundan izlemelisin,Ve zevk almaya bakmalısın.Film herhangi bir sanatsal değer göstereceğini idda etmedi.sen idda ediyorsun ve oluşumlarınla insanların filmlerine saçma sapan yorumlar atıyorsun.

Sözlerin kesinlikle size değildir,yazınıza binayen gördüğüm ve aklıam geldikçe gülerek kızdığım bir düşüncemi sizlerle paylaştım.

Geri