Recep İvedik Mi? G.O.R.A. Mı?

Recep İvedik Mi? G.O.R.A. Mı?

• Recep İvedik

Kullanılan: 51 56.7%
  • G.O.R.A.

Kullanılan: 39 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Anket Sorumuz Basit.Son Zamanların En Çok İzlenen Filmlerinden Biri Olan Recep İvedik mi?Yoksa Gişe Rekorları Kıran G.O.R.A. Filmi Mi?

GORA kadar saçma flim izlememiştim. Recep ivedik diorum.

bencede gora recep ivedikteki espiriler belki güldürüyo ama cok gereksiz

G.O.R.A' da yapıLan espiriLer hala diLLerde.. Cem Yılmaz'ın ustalığını konuşturduğu bir film.uzay filmini Amerikan mantığıyLa izLerseniz saçma gelir tabi =) .. tabikide Gora diyorum bu yüzden.. :goz:​

G.O.R.A ve CMYLMZ

Gora ' nın espirisi hala dillerde arkadaşın dediği gibi .. Gora'dan aldığım zevki recep ivedikden almadım dorusu ..

Recep İvedik Diyorum:melek

gonuşmayın layn tabi ben (Reco ağamız )

tabi ki Recep İvedik yav bunun GORA'sı mı olur

cevap veriyorum: recep ivedik

İki filmde de amaç güldürmekse G.O.R.A. açık ara öndedir kanımca. Recep İvedik'te güldüğümü az hatırlıyorum malesef. İzleyenler bilir. Recep İvedik'in "Kim 500 bin istemez ki" skeçlerindeki o gülmekten gözümden yaş getiren kahraman nerde, fimdeki homurdanıp duran İvedik nerde? Tabi bu benim görüşüm.

kesinlikle GORA
hele o zeytinburnu çocuğuyuz dediği sahne aklıma geldikçe hala gülerim :D
bizim halkımızın espri anlayışı argo olduğu için recep ivedik çok tutuldu ama ben o filmde çok fazla gülemedim =)

İki filmde de amaç güldürmekse G.O.R.A. açık ara öndedir kanımca. Recep İvedik'te güldüğümü az hatırlıyorum malesef. İzleyenler bilir. Recep İvedik'in "Kim 500 bin istemez ki" skeçlerindeki o gülmekten gözümden yaş getiren kahraman nerde, fimdeki homurdanıp duran İvedik nerde? Tabi bu benim görüşüm.

kesinlikle katılıyorum.hele o a mı dim b mi dim c mi dim d mi deim ne deim hııı sahnesini yapıp hala arkları güldürürüm :D

Geri