Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence güzel bi film. İkincisine de mutlaka gidecem. Bence recep gibi insanları etrafımızda görüyoruz ve birbirimize anlatıp gülüyoruz. Adam onu almış beyaz perdeye taşımış. Daha komik ve enteresan hale getirmiş. Çok da iyi etmiş. Benim şahsi görüşüm tabii. Siz ne dersiniz bilemem.
ßugün gittim ve gideceklere tavsiyem çok şey ßeklemeyin yoksa gülemezsiniz fakat ßu sefer çok argoya kaçmış ve +7 yaş sınırı var en az +13 olmalıydı ..
gittim çokta güldüm ama ole sanat falan beklemeyın anlık gülümseme. cokta güzel olmuş film yani. en azından kendi emek harcamış ondan bundan alıntı yapmamış ne blm fransız filmlerinden ne blm savaş aydan fln tırtıklama yok.
ya hadi cinsellik korku kan vahşet icerir tmm eyw koy yaş sınır. ama şimdi her yerde küfür var ki flimde okadar küfr yok. bi klasik heryerde kullanılar s****r var oda artık küfürden cktı. ki bunu bilmeyen cocugun oldugunuda zannetmiyorum.