rebel'in ön yargıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PaT!€nT' Alıntı:
Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok! Şimdi bence ban yemeden bir an önce kaçın siz ;)

sen seçilmiş uyarıcımısın :D

nedir bu dayatma hevesi, nedir bu karşıdakini konuşturmama sevdası anlamış değilim. Dün react0r bile yanlı tutum olduğundan bahsetmiş ki reac bu sitede herkese eşit açılarda yaklaşan bir yöneticidir -buna kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum- [http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2025603&postcount=17].
O halde niye hak aranmasın ki ? Konu rebelle mustang arasında olan bişey sen neden araya girip susturma çabası veriyorsun ? Rebel arkadaşın olabilir ama tavrın çok çok yanlış. İnsanlar olan olaylara karşı susmalı mı ? kendince hakkını arama yollarını kullanmamalı mı? Yoksa pm den küfürleşme gibi bir alışkanlığa mı sahip olmalı.

mMUSTANGg' Alıntı:
rebel , kendide kabul ediyor objektif davranmadan önyargılı bir şekilde yönettiğini.. buna daha fazla söylenecek nasıl bir söz bulunur bilmiyorum.yöneticinin önyargıları varsa adil olması beklenemez...

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2026051#post2026051

burada 26.da sen ön yargını gözler önüne sermişsin zaten.

buda sözünü ettiğin pm deki mesajlaşmalar ;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce: seviye nerede??

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
mMUSTANGg´isimli üyeden Alıntı
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2022440

fare_07 yorumlarında tüm seviyesizce tavrını ortaya koyuyor . bunun farkındamısn? yorumlarında ;
la , la sen diye tabirler var. bunlar seviyesizlik değilmi?

fare_07 hesap soran tarzda çok seviyesizce yazmış 2 mesajınıda buda ortada. dolayısı ile bir tahrik unsuru yaratanda bu kişi.

konunun neden kapandığını açıklarsan sevinirim..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- cevap;
Her ne kadar sevıyesızlık olarakta algılanabılcek olsada.

Bu bı hakaret degıldır ve konuyla alakalı olarakta dusunceler ıcınde yer almaktadır!!

Sadece bı kısıye saldırı degıldırde.Bunu anlamanı beklemıyorum senın zaten ama yınede acıklıyorum umarım anlarsın

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

rebelin daha adaletli bir şekilde !!! sadece kendi inandığı değerleri taşıyan insanları koruyrarak değil !! herkese aynı derecede mesafe ile yöneticilik yapmaya davet ediyorum.

yoksa mesajları kimin anlayıp kimin anlamayacağı gibi kahinlikler !! ön yargılı tavırların burada daha çok şikayet mesajlarını oluşturur.rebel şikayetimi anlayacağını umarım !!!

Mustang Arkadaşım Dünkü Konu Kpandıktan Sonra Akabinde Bu Konuyu Yangından Mal Kaçırırcasına Açılması Çok Yanlış Amaç Rebel'i Ve Fare'yi Banlatmaksa Her Lafından Bi Ton Manalar Çıkarırsın Dünkü Olayda Belkide Arkadaşın Belkide Yandaşın Bilemiyorum Ama Onun Banlanmasına Çok İçerlediğin Açıkça Ortada Neyse Ası Önemli Olan Şey Bugünde Bu Konu Kapanıcak Yarın Başka Konu Mu Nereye Kadar Sürecek Bu Banlanmasını İstediğin Yöneticinin Banlanmasına Kadar Mı Bunlar Çok Yanlış Hareketler Hırslar Biraz Sağ Duyulu Olmakta Fayda Var Yoksa Bu Tür Olayların Ardı Arkası Kesilmiycek Ve Bu Da Kimseye Bir Yarar Getirmiycektir...

PaT!€nT' Alıntı:
Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok!Şimdi bence ban yemeden bir an önce kaçın siz ;)

ίииuεи∂σ' Alıntı:
Rebel arkadaşın olabilir ama tavrın çok çok yanlış. B]

Suanda konu ıcınde yorumu bulunan uyelerdende sadece desi tanıyorum msnden oda bu kadarlık.

PaT!€nT belırtmıs alıntı yaptıgım mesajda guzel seyler yazmıs.

Ben konuya cevap verdım ve benı sadece kısısel durumlarınıza gore tarafsızlıkla sucluyosunuz on yargılı dıyosunuz ve sadece 3 bılemedın 5 tane bıle kanıt cıkaramadı cıkardıklarıda ortada konuyu acan arkadas ve konu hala acıkta duruyor.

Amac ne? bıseylerı tartısmak mı? Yoksa bı kac mesaj yazı, camur atıp kenarı cekılmek konunun gıdısatını ızlemekmı ?Ben arkadasın anlasma taraflısı olduguna dunden berı hıc ınanmadım gıdısata gorede ınanmıcam

Konu tartısma ıcınmı acıldı yoksa bı delı kuyuya tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs yonundemı?
Sımdı bakıyorumda PaT!€nT yazdıgı mesajında haklımı haksız mı ?

Ya konu acıyosanız adam gıbı bı cevap yazın tartısalım yada acmayın hıc.

Bende sımdı konumu acayım dunku arkadaslar nıcın sıkayet baslıgında yargılandıda dıger uyeler gıbı dırek olarak sorgusuz sualsız banlanmadı dıye?

fare_07' Alıntı:
adalet !! :saskin s.modlar günde kaç kişi banlıyo biliyomusun sen...o kadar banlama arasında ilk defa açık yargılanıp banlanan senin arkadaşın vardı...:saskin

size göre adalet sizin istediginiz olması,sadace o zman adalet yerini bulucak dimi :D

R€B€L' Alıntı:
Suanda konu ıcınde yorumu bulunan uyelerdende sadece desi tanıyorum msnden oda bu kadarlık.

PaT!€nT belırtmıs alıntı yaptıgım mesajda guzel seyler yazmıs.

Ben konuya cevap verdım ve benı sadece kısısel durumlarınıza gore tarafsızlıkla sucluyosunuz on yargılı dıyosunuz ve sadece 3 bılemedın 5 tane bıle kanıt cıkaramadı cıkardıklarıda ortada konuyu acan arkadas ve konu hala acıkta duruyor.

Amac ne? bıseylerı tartısmak mı? Yoksa bı kac mesaj yazı, camur atıp kenarı cekılmek konunun gıdısatını ızlemekmı ?Ben arkadasın anlasma taraflısı olduguna dunden berı hıc ınanmadım gıdısata gorede ınanmıcam

Konu tartısma ıcınmı acıldı yoksa bı delı kuyuya tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs yonundemı?
Sımdı bakıyorumda PaT!€nT yazdıgı mesajında haklımı haksız mı ?

Ya konu acıyosanız adam gıbı bı cevap yazın tartısalım yada acmayın hıc.

Bende sımdı konumu acayım dunku arkadaslar nıcın sıkayet baslıgında yargılandıda dıger uyeler gıbı dırek olarak sorgusuz sualsız banlanmadı dıye?

rebel konunun başından beri sadece adil olmanı istiyorum diye defalarca belirttim.
bunu tekrar yazıyorum senden adil bir yönetim istiyorum. herkese eşit yakınlıkta olmanı istiyorum. kendin ifade ediyorsun şahsıma yaklaşımını.beni hiç tanımıyorsun (tabii ki tanımak zorundada değilsin) ve şahsım hakkında doğru olmayan değerlendirmelerin var.
ben senden hiç açtığım konular itibarı ile ortalığı geriyorsun , uslubunda hatalar var diye bir uyarı aldımmı bugüne dek? sende biliyorsun almadım. bir konu açarak ortalığı karıştırmak değil amacım sadece adil olmanı istiyorum bunu tekrar belirtiyorum. hiçbir yere kaçmadığımı ve kaçmayacağımıda sana belirtmek isterim.ayrıca seninle irtibat kurmak istediğimi de belirttim.

ίииuεи∂σ' Alıntı:
sen seçilmiş uyarıcımısın :D

nedir bu dayatma hevesi, nedir bu karşıdakini konuşturmama sevdası anlamış değilim. Dün react0r bile yanlı tutum olduğundan bahsetmiş ki reac bu sitede herkese eşit açılarda yaklaşan bir yöneticidir -buna kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum- [http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2025603&postcount=17].
O halde niye hak aranmasın ki ? Konu rebelle mustang arasında olan bişey sen neden araya girip susturma çabası veriyorsun ? Rebel arkadaşın olabilir ama tavrın çok çok yanlış. İnsanlar olan olaylara karşı susmalı mı ? kendince hakkını arama yollarını kullanmamalı mı? Yoksa pm den küfürleşme gibi bir alışkanlığa mı sahip olmalı.

PaT!€nT' Alıntı:
Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok!Şimdi bence ban yemeden bir an önce kaçın siz ;)
Bu kırmızıyla yazdığım yeri niye dikkate almıyorsunuz.Bakın benim sert tavrımı eleştiriyorsunuz fakat bunu cevabımın başındada belirttim.Artık iş hakkını aramaktan çıktı,iş birilerini karalamaya vardı bu konuda.!.Belki bilmiyorsunuzdur diye dünkü geçen konunun linkinide ekliyim buraya ;)
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2025603

ya şu üç kuruşluk dünyada değer mi bu yaptınığnz kavgalar?buraya eğlenmek bişeyler öğrenmek için girmiomyz kavga etsenz nolucak etmeseniz nolucak!!eğlenin zamanınınzn tadını çıkarın gerisini boşverin

arkadaşlar eğer kendinizi yöneteceğiniz bir forum istiyorsanız gidin kendinize forum açın forumculuk oynayın. burada her modun kendi bölümüne ve kişiliğine özgü kuralları var. Ben kendi bölümümde katı kural koyarım, maximus daha gevşek olur, SKYAngel biraz espiritüle yaklaşır vs vs... herkesin kişiliği farklıdır...

Kaldı ki Rebel öle kalkıp kafasına göre adam banlatabilecek biri değil. Hiçbir moderatör değil.

Size ek bilgi vereyim. Forumda banlamaları Adminler ve s.modlar yapabilir. Geri kalan moderatörlerin banlama yetkisi yoktur.

Rebel şikayetini yapar, s.mod linke bakıp değerlendirme yapar ona göre şunlardan birini der;

Rebel arkadaşı bu seferlik uyaralım,
Rebel bence konunun akışında sorun yok,
Rebel haklıslın (üye ban)...

Yani siz böle konular açarak Rebele değil s.modlara karşı tavır alıyorsunuz. Bunun altını çizelim...

Fare onu demişmiş... Sıçan bunu kemirmişmiş.... adam orada la demiş. Sizler kim bilir neler dediniz ki o la'yı göz ardı etmiş. yada belki de görmemiş olamaz mı?

adamın biri gelir 1 kere la der, diğeri gelir 10 kere başka bişey der. yani kusura bakmayın ama o la'yı bizde kullanıyoruz. o zaman benide şikayet edin...

la dai!!! la kanka!!! la arkadaşım... forumda bazı mod arkadaşlar ve ben bunları kullanıyoruz! kullanmaya da devam edeceğiz, tabiyatımızda var. bi benim kişisel yazımdır. msn'de de forumda da irc'de de ben bunları hep kullanıyorum. ne yani? küfür mü bu??? hayır sadece bir ünlem!!! pireyi deve yapmak için ne yapacağınızı, ne bulacağınızı şaşırıyorsunuz!!!

Fareyi o la sözcüğünden ötürü şikayet edeceksen Şikayet / İhbar başlığını kullan.

Rebel işikayet edeceksen s.modlarla yada adminlerle iletişime geç.

Burada kimseyi kişisel isyanlarınız ile meşgul edemezsiniz. Kaldı ki adamları böle teşhir etmeye hakkınız da yoq!

İsyanını s.moda şikayetini ilgili konuya yap. Ama ben dünki kapanan konunun ardından böle bi konu açılacağını da biliyorudum.

ben sizin rebele takıntınızı hergün görmek zorunda mıyım? adama karşı bi şikayet yada adama karşı bi gareiniz varsa s.modlar sabahtan akşama kadar burada. hatta bi kaçının msn'i profilinde var! çok ararsanız Dark_Angel'in msn'i bile forumda sağda - solda mevcut. gidin ona şikayet edin. bana ne rebelden bana ne bilmem kimden! sen şimdi konu açarak hoş bişey mi yapıyorsun!

Biz s.modlara adam banlatırken...

Bu adam ceddine sövdü,
Bu adam şu kişinin anasına sövdü,
Bu şahıs ateist,
Bu şahıs PKK'lı,
Bu şahıs reklamcı...

diye bangır - bangır siz üyelere yayın yapıyor muyuz? Banlanacak yada ceza almasını istediğimiz kişiyi suçu ile size teşhir ediyor muyuz?...

Yaptığınız bu şey ile yani dün açılan konunun ardından bugün yapılan arkası yarın bölümü ile hem çok ayıp ettiniz hem haksızlığınızı tecillemilş oldunuz!

Haklı olan adam üyelere bişey kanıtlamak için 2. kez konu açmaz! s.modla iletişime geçer şikayetini yapar. Bu ilk konum diyeceksin hemen. oke! doğrudur ilk konun ama bu konunun dünki konunun 2. bölümü olduğunu da inkar edemezsin. o halde buna 2. konu diyebiliriz.

diyecek birşey yok :)

rebeli bilirim kardeşim gibide severim( gerçi uzun zamandır görüşmüyoruz ama ) ..

rebel kesinlikle forum ne forum içinde ne yapılır bilir. bu konudada kimse suçluyamaz..

k.bakmayında zaten böle bir basit konu için tartıştığımza değmez.. pireyi deve yapmayın. olay yaratcaksanız huzur bozcaksanız www.google.com a girin ordan başka forumlara sitelere bakın :) benden bu kadar ..

"La RebeeeeeeL Nerdesin :D "

! p3simist !

Ya anlamadığım bir nokta neden hep RebeL? Bu tür la lı lem li konuşmaları bende bazen kuruyorum böyle cümleler neden ben veya bir başkası şikayet edilmiyor? Bende yöneticiyim? Bende konuları bazen tak-tuk diye kapatıyorum çünkü sinirleniyorum! Aynen şu anda olduqu gibi sürekli RebeL i çekiştirip duruyorsunuz. Amacınız nedir? bir öqrenebilir miyiz?

revo kusura bakma canım yorumunu okuyamadım :durdurun canım sıkılırsa okurum:durdurun

PaT!€nT' Alıntı:
Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok!Şimdi bence birazda kendi hatalarınızı düşünüp öyle konu açın ;)

Bende soruyorum işte PRotype fakat hala cevap gelmedi :D..İlk mesajtan beri ben bu sorunun cevabını anlıyorum fakat hep başka yerlere çekiliyor..

The End ne zaman gelecek arkadaslar =)

mMustang herseyi kanitlariyla ortaya koymus daha fazla söze gerek yok... Ama saksakcilar her yerde... sen skma canini mMustang.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri