PaT!€nT' Alıntı:Konuya yabancıyım ama artık benimde burama kadar geldi..şimdi madem rebel arkadaşımızı adaletli davranmıyor bunu sen(mmmustang),incubus ve siyasette bi takım anlayamadığım şeyler peşinde koşanlardan başka kimse neden şikayet etmiyor ? Tek siz misiniz hakkınızı savunan ? Bu kadar şikayet sonunda beni dahil bi çok arkadamışızın rebel in adaletinden şüphe etmeye itiyorsunuz.Buna hakkınız yok! Şimdi bence ban yemeden bir an önce kaçın siz![]()
sen seçilmiş uyarıcımısın
nedir bu dayatma hevesi, nedir bu karşıdakini konuşturmama sevdası anlamış değilim. Dün react0r bile yanlı tutum olduğundan bahsetmiş ki reac bu sitede herkese eşit açılarda yaklaşan bir yöneticidir -buna kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum- [http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2025603&postcount=17].
O halde niye hak aranmasın ki ? Konu rebelle mustang arasında olan bişey sen neden araya girip susturma çabası veriyorsun ? Rebel arkadaşın olabilir ama tavrın çok çok yanlış. İnsanlar olan olaylara karşı susmalı mı ? kendince hakkını arama yollarını kullanmamalı mı? Yoksa pm den küfürleşme gibi bir alışkanlığa mı sahip olmalı.