ReaL'Den Pazar Bonusu

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
35istb9.jpg

Şeytanınız BoL OLsun :goz:

:D aklıma gene Spion geldi :D aklıma gelıncede :D sinirleniom :D ahhh spii ahhhh

Orti inş A.Madrid'den yatmassın . . .
BoL Sans :goz:

bu kuponu yatırdısan parayı hibe etmişin demektir =)

:durdurun:durdurun

Heh GeLdi İşTe Spicim O Zaman Kesin Tutacaktır Kupon :D

tutma ihtimali cok az sende bılıon :D kuponu yatırmadısan bi macı cıkar romayı cak oraya 2.05 kacmaz :D

senin kuponları yatırdıın adam ikinci bayii açıomuş lem :D

heç sorma hacı :D herkese tiyo veriom :D herkes yatıo :D ama bi gercek var herkes münih diodu herkese nah dedım :D herta cok gusel bi mücadeleyle münih i kundaklayıp evıne tekrar gonderdı :D

Juve samptoria maçı 1-1 yada 2-2 gibi bir beraberLik oLucak gibi geLiyor bana.
Uzun zamandır takip etmiyorum maçLarını takip etmiyorum ama genel oLrak böLe düşünüyorum
Diğer maçLar çok büyük ihtimal yerinde

tutma ihtimali cok az sende bılıon :D kuponu yatırmadısan bi macı cıkar romayı cak oraya 2.05 kacmaz :D

heç sorma hacı :D herkese tiyo veriom :D herkes yatıo :D ama bi gercek var herkes münih diodu herkese nah dedım :D herta cok gusel bi mücadeleyle münih i kundaklayıp evıne tekrar gonderdı :D

lem bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösteriyo :D

Juve samptoria maçı 1-1 yada 2-2 gibi bir beraberLik oLucak gibi geLiyor bana.
Uzun zamandır takip etmiyorum maçLarını takip etmiyorum ama genel oLrak böLe düşünüyorum
Diğer maçLar çok büyük ihtimal yerinde

ıtalya lıgı nedense bu aralar hep berabere ılgıncdır juvede olabılır neden olmasın

konuda sayemde hit oldu zuahapauahadbahfsdgdfjhkdh

juve macı oranda belirtildigi gibi kolay bi mac deil.. sampdoria da cassano va boru mu :D ali gibi sazanlar atlıo işte :D

spi beni bu hafta yaktın haberin olsun güvendim kuponuna 5 yatırcakdım 10 oynadım rezil ettin beni kaçta kaç yaptık :D hayatta oynamam bidaha kuponlarına

Geri