reactor bakarmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zalimReac

Banned
Reaction score
0
merhabalar , sen beni banlamstin asil nikim gerktoo(beni banlamanda hakliydin ona itirazim yok merak etme :) )

bu acc i da tamamen geyik olsun diye aldim

neyse sonra zalim reac diye siir yazdim romantiklik yerine siir de bu ( o bolume acmam hataydi biliyorum ama dedim zaten smodlardan veya adminlerden biri gelir simdi konuyu geyik mizaha tasirlar )

neden yaptin reactor
neden beni banladin
tam foruma alismisken
neden beni banladin

iki caktik yazdik
kotu niyetimiz yoktu
uslup dedin kotu
neden beni banladin

anlamadan dinlemeden
bir soz bile soylemeden
gururumu incittin sen
neden beni banladin

zalim dedim sana
nikime bi baksana
3 gunlukte olsa
neden beni banladin

tamamen saka amacliydi alta da bunu koydum zaten >>>> :durdurun

insanlar geldi banliycak seni falan cok sasirdim tamam banlarsin da klon uye oldugumdan bnanlarsin zaten bi klon uye acmistim onu banladin banlamanda da haklisin

ben bu bissuru kisinin tepkisini bi turlu anlamadim sanki sana kotu bisey solemisim gibi ustume geldiler nedense

sende bu siiri yanlis anlama diye buraya konu actim

umarim sende yanlis anlamamissindir

cunku sirf eglence amacli bi siirdi

ama sende yanlis anlarsan asil kullanici adim gerktoo bunu banla zalimReac i da banla
zaten sende yanlis anlarsan artik sitede isim olmaz
tesekkurler :)

Bu kadar yaygara,
yapmasaydın keşke,
konularını okudum,
güldüm geçtim bende,
bu kadar coşacagına,
bir özür dileseydın react0r'den,
elbet seni anlardı,
bi şans verirdi içten.

senle bu şekilde konuşma ihtiyacı duydum, 3 şiir inden sonra sende benı yanlış anlama =]

react0r değil sana belediye baksın daha ne diym... bu kaçıncı konun be arkadaşım yeter ama! adam modu olmayan yere konu açmış ki konusu kapanmasın!!!

buna cevap yazmayın siz yazdıkça oda yazacak!!! zaten 3 saate kadar banlanır...

revolation' Alıntı:
react0r değil sana belediye baksın daha ne diym... bu kaçıncı konun be arkadaşım yeter ama! adam modu olmayan yere konu açmış ki konusu kapanmasın!!!

buna cevap yazmayın siz yazdıkça oda yazacak!!! zaten 3 saate kadar banlanır...

uhahuauhha :] sabah sabah ne işin var revo
gerçi aynısı benim içinde geçerli ama :]

yaw bırakın arkadaş eğleniyo işte :durdurun

seviyesiz yazilara cevap vermem
ama seninle bi disarda gorussek ah orda olsam varya
senin agzini yuzunu yamuk yumuk ederdim de neyse
internetten artistlikle olmuyo bu isler geyik yapalim dedik bokunu cikardiniz artik takip etmiyorum girmiyorum zaten siteye bundan sonra
adminlerde lutfen sectiginiz modlara dikkat edin icinde bole internet artisleri de cikiyo napalim aliskiniz biz
herkese bye rahatsizlik verdiysem ozur dilerim

zalimReac' Alıntı:
seviyesiz yazilara cevap vermem
ama seninle bi disarda gorussek ah orda olsam varya
senin agzini yuzunu yamuk yumuk ederdim de neyse
internetten artistlikle olmuyo bu isler geyik yapalim dedik bokunu cikardiniz artik takip etmiyorum girmiyorum zaten siteye bundan sonra
adminlerde lutfen sectiginiz modlara dikkat edin icinde bole internet artisleri de cikiyo napalim aliskiniz biz
herkese bye rahatsizlik verdiysem ozur dilerim

bana mı dedin? lan sen seviyeyi biliyor musun? dışarda görseymiş... çok kişi dışarda gördü beni de bi daha gördü mü önemli olan işte bu. aklın yerinde mi senin aslanım he!! sen bizi bebe falan sandın galiba? avatara mı bakıp karar veriyorsun insan gibi yazdığımız mesaja mı?... yada zengin züppe çocuğu sandın?... lan pc başında oturan, beyni sulanmış tipi var mı bizde... senin aklın yerinde değil galiba. hee yerinde diyorsan da alırım aklını olur biter. yazık, sizin gibiler asarım - keserim ayağına yatıyor üzülüyorum... erkek adam diye gezme sen sokaklarda yazık olur sana... sana orada insan gibi yazı yazdık bizi bebe sınıfına soktun... ben seni arı gibi sokmayıda bilirim... ama insan diyoruz karşımızdakine, insan gibi laf söylüyoruz. dediğim gibi sanırım aklın yerinde değil yerindeyse de bi beyin operasyonu yaparım sana... lazerle neştersiz. liseden sonra yeminliydim böle eskisi gibi olmayacağım diye... adam gibi olacağım diye. ama senin gibiler adama yemin bozdurur, psikopata bağlatır...

edit: küçük bir araştırmadan sonra karşılaştığım sonuç beni şoke etti...

gerktoo' Alıntı:
benimki ACIyok

drakula ya katiliyorum cok zor girebiliyorum servera :help :vur

vayy be! bizde arkadaş dedik, bunla cs'de oynuyorduk he!!! yazıklar olsun lan!!! ağazımı-burnumu dağıtacaksın he! yok, yok senden bişey istemiyorum... arkadaş yerine koymuştuk seni. vay be! vetmak'da yarın çıkar kelleni keseceğim der, KOMANDO gelir parmağını koparırım der!!! arkadaşlık böle bişey ya!!! lan arkadaşlık ölmüş be! harbi yıkıldım! dost bildiğin adam böle derse... yazık... ben seni yabancı biri sanmıştım ama azcık araştırmadan sonra... daha bişey söylemicem sana. insan bu kadar alçalıyorsa daha bişey söylemeyeceğim...

son not: ben internet artisti değilim... ama sen internet lamerisin... bunlar lafla olmuyor. pratiği bende var!!! bizim hayatımız bu zamana kadar böle pc başınad geçmedi. anamızın-babamızın dizinin dibinde de geçmedi. beni burada konuşturma...

revo darlanma =)
arkadaşın esas üyeliği "gerktoo" sınırsız banlandı, benim gülmeye ihtiyacım yok , kurallara uyman en büyük hediye olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri