react0r yardım lütfenn !!!

GoDoFHacK

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu siteye www.hackhell.com yazınca giremiyorum forumdan banlandınız yazıyo ama dolaylı yollardan yani googleden bşi aratıp HH ye ulaşıp girebiliyorumm nedir bu anlıyamadım bazı şeylere girerken yine aynı şey yazıyoo yetkilileren yardımm ban mı yedimm :(:(

harbiden kafayı yicem şimdide anasayfaya giremiomm ''forumdan banlandınız'' ne iş böle yaa

şimdide anasayfaya giremiorumm ''forumdan banlandınız'' yazıyoo :(:(:(

forumda ki kayıtlara göre bu nickle bir ban yememişsin...

şu olabilir; modem ip'n ip ban yiyen bir ip üzerinden o an bağlantı kuruyorsa bu olabilir!

gerçi ip ban fazla atılmıyor ama... =)

anlamadım bende!!!

modeme bi res çaq bi daha dene baqalım ne olacaq!!!

bu yazdığım sadece bir tahmin. doğru da olabilir yanlışta.

Bu nickle yeniden mi kayıt oldun ?

ewt ya arkadaşlar biz pc yi iki kişi kullanıyozz abim daha önce sauron_31 die bi üyeliği varmış ve onu forumdan banlamışlar şimdi o askerde ben daha dün üye oldum yardımcı olurmusunzz

kanka abin banlandı forumdan : )) yanı abın demıyeyımde o soledıgın nıck banlandı kımın oldugunu bılmıoRum senın nıckın mı abının mı kuzenın mı kımınse artık ; )

sağ üstten Çıkış buttonuna bas önce sonra tekrar giriş yap bakalım

bazı programlar war galiba.. ip deiştiriosun falan.... duyduğuma göre biraz kasıyomuş pcyi ama bilemicem. kolay glsn

Arkadasım c: document and setting /kullandıgın user altında cokies var bunları sıl tekrar dene eger gıremıyorsan banlanmıssındır

Geri