react0r diye biri varmış ;=) nerde o?

Svdiğinle beraber mutlu huzurlu nice mutlu yıllar dilerim..

mutlu sağlıklı onurlu bir ömür geçirmen dileğiile

doğum günün kutlu olsun

allah sağlıklı ömür versin bakalım iyiki aramızdasın ve de inşallah hep aramızda olursun kardeşim ;)

Nice mutlu yıllara.. her anında ( anınısda.. ) [ ii yada qötü tatlı yada acı ] N'olrsa olsun.. her an Her sn yanınısda oldugumu sanrm biliorsunusdr..

Umarm hershey.. Sisin istediinis gby olr..

Ayrıca.. Sadece yashamanın yetmediini.. birde amach edinmeq gereqdiini we bütün insanların sadece 1 qes hayatlarının anlamı ile olma shansı olduunu wee qıymetini bilmeleri gereqdiini biliorsunusdr.. umarm..

iiqi dogdun abicim.. iiqi tanımıshm seni..

temennilerim Sadece senin adına olamasdı biliorsun :p

dogum günün ktlu olsun react0r nice seneler

doğum günün kutlu olsun...sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle...iyi ki doğdun reactor...

terazi kardeş doğum günün kutlu olsun sana hh dolu :) Sevgi dolu karapapatya dolu nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum
yeni yaşın uğurlu olsun
melekler yolunu aydınlatsın

Doğum günün kutlu olsun...Nice sağlıklı ve mutlu bi yaşam sürmen dileğiyle...İyiki doğdun...

Şu an çok şey yazmak çok şey çizmek isterdim ama imkanım
va zamanım elvermiyor öncelikle REACTOR kardeşim doğumgününü
birazcık kaçırmışım kusura bakma umarım hayattan istediğini
almıştırsın yada alırsın mutluluğun huzurun gülen yüzün hiç solmasın.

Forum sakinleri sizinde Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun bu ayı en iyi
şekilde ihya edenlerden olursunuz inşallah hepiz sağlıcakla kalın
sözlerime şu resimle son noktayı koymak istiyorum bu kalp sizinle atıyor
sizleri unuttum sanmayın...

i141612_kalp.gif

bu mubarek ramazan ayında kutladığın doğum gününde allah bütün dualarını dileklerini kabul etsin en kötü günün hep böle olsun sewdiklerininle nice mutlu senelere

İyiki Doğdun Reactor

nice mutlu senelere

Lordun olgunu makbuldur...İyiki doğdun reac ve nice senelere hep birlikte işallah...

Geri