Re-Volt [ HH ] Efsane yarış ;)

arkadaşlar oyunda hiç bir sorun yok ben açtım ama .rar'ın içinden çıkan iso dosyasını açabilmeniz için programa ihtiyaç war oda bölümün sabit konulrında werilmiş o programlar indirin onları oynamaya başlayın hemen boşuna kızmayın reactor abimize

oyunun yüklemesi bitmeden dowland duruyor :( sorun benim bilgisayarda sandım ama baska bilgisayardada aynısını yaptı :((

arkadaslar oyunu ındırdım ama rar acılıyor bos ıcınde bısı yok ilgilenirsenız sevınırım

sıfre hata verıyorsa elle gırın ayrıca orada react0r yazarken O harfi değil 0 ( sıfır ) kullanacaksınız

abi acıyoruz. şifrede hata yoq ama bekliyoruz ondan sonra uyarı geliyor arşiv bulanamadı veya arşiv hasarlı aynen böyle bir el atsanada wakit geçirsek be :d sağol

cıkan .iso uzantılı dosyayı extract etmeye calısmayın, dırekt mount edın daemon tools'a

ne yani abi dae.tolls lazım diosun upload area da ıso acıkdak proglar war onlar olmazmı

eft sene **98 di sanırım yada **99 vardı bu oyun bende ama süpe rbir oyun dur :D

arkadaşlar bi paylaşım yapıyonuz sonrada soru soranlara bi yardım edicenize yok hatasız yok sen yanlış yapmışın diyonuz
verdiiniz arşivin içine iso koyduunuz için winrar isoyuda çıkarmayı çalışıyo hata veriyo
---------
şöyle yapın arkadaşlar

1- rarı çif tıklayıp açın ve içindeki iso uzantılı dosya var onun simgeside arşiv simgesi zaten içindeki tek dosya o

2- o dosyayı mausla bi kez tıklayıp mausun tuşunu bırakmadan masaüstüne veya istediiniz biyere sürükleyip bırakın

3- bıraktıınızda şifre isticek şifreyi aynen elle yazın ve tamam deyin
iso dosyasını çıkarıyor

4- demon tools programını kurun

5- programı kurarken ilk olarak kuruluma başladıında program pc ye reset attırır veya bunu sizden yapmanızı ister ve rset sonrası kendi otomatik yüklemeye devam eder

6- sonra yükleme bittinde altta saatin yanında bi simge olarak görünür

7- o simgeye sağ tıklayın ve virtual cd dvd yazan yere tıklatın ve yana doğru bi menüdaha açılır orda ilkl sırada device diye başlayan yere tıklayın bi menüdaha açılır

8- ve ordan maunt image tıklıyosunuz ve pc den bi iso dosyası seçmeniz için pencere açılıyor

9- dilediiniz iso dosyasını seçip aç dediiniz vakit isonun içindekiler programın sisteminize ekledii sanal cd sürücüye geliyor

o nerde derseniz yereldisk c ve cd romunuzu gösteren yer var bilgisyarımda o da onların yanında en sonuncu olandır

das

arkadaşlar ben şifreyi yazıom ama hep yanlış parola dio yardımcı olursanız sevinirim şimdideden tşkler

ya arkdaşlar ben bu rarlı dosyaları açamıyom yaa winrar açmıyo arşiv tanınmadı veya bulanamdı diyo nası açıcam bi yardımcı olun yaa

Çoook Çoook TeŞekkÜr Ederİm Kurguevİ

kurguevi' Alıntı:
arkadaşlar bi paylaşım yapıyonuz sonrada soru soranlara bi yardım edicenize yok hatasız yok sen yanlış yapmışın diyonuz
verdiiniz arşivin içine iso koyduunuz için winrar isoyuda çıkarmayı çalışıyo hata veriyo
---------
şöyle yapın arkadaşlar

1- rarı çif tıklayıp açın ve içindeki iso uzantılı dosya var onun simgeside arşiv simgesi zaten içindeki tek dosya o

2- o dosyayı mausla bi kez tıklayıp mausun tuşunu bırakmadan masaüstüne veya istediiniz biyere sürükleyip bırakın

3- bıraktıınızda şifre isticek şifreyi aynen elle yazın ve tamam deyin
iso dosyasını çıkarıyor

4- demon tools programını kurun

5- programı kurarken ilk olarak kuruluma başladıında program pc ye reset attırır veya bunu sizden yapmanızı ister ve rset sonrası kendi otomatik yüklemeye devam eder

6- sonra yükleme bittinde altta saatin yanında bi simge olarak görünür

7- o simgeye sağ tıklayın ve virtual cd dvd yazan yere tıklatın ve yana doğru bi menüdaha açılır orda ilkl sırada device diye başlayan yere tıklayın bi menüdaha açılır

8- ve ordan maunt image tıklıyosunuz ve pc den bi iso dosyası seçmeniz için pencere açılıyor

9- dilediiniz iso dosyasını seçip aç dediiniz vakit isonun içindekiler programın sisteminize ekledii sanal cd sürücüye geliyor

o nerde derseniz yereldisk c ve cd romunuzu gösteren yer var bilgisyarımda o da onların yanında en sonuncu olandır

DOST DEDİKLERİNİ AYNEN YAPTIM VE ÇALIŞTI OYUN.. İNAN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

SEVGİLER

ALİ

bende şimdi indiriyorum biraz nostalji yapiyim dedim :D

Geri