Rar şifresi kırma

AFyavuz

New member
Reaction score
0
Elimde şifreli rar dosyası var.Şifreyi kırmak için Rar password recovery v4ü kurdum.Ölçümleme sonucu 50 p/s hız ve toplam sürenin 1yılı geçebileceğini söyledi.Şimdi bunun başka bir yolu yok mu?Mesela şifreyi devre dışı bırakmak gibi yada çok daha hızlı bir program?İnşallah bu konuda bir çözümünüz bulunur.

rar şifreleri brute force yöntemi ile kırıldığı için şifrenin güçlülüğüne göre ve elinceki pc'nin gücüne göre süre değişir. brute force'dan başka yöntem ile kırıldığını sanmıyorum...

50 p/s hız ile en basiy şifreyi çözmek bile ayları buluyor.Kaldıki karmaşık yada rakam yada semboller kullanılan bir şifrenin ne kadar uzun sürebeilceğini sen hesapla.Eğer yüksek bir hızda çözülme olsaydı ümidim olurdu.Tabi bir de hızlı pcsi olan arkadaşların bu programı kurup denerseler en azımdan başka bir sistemde çözmeye uğraşırım.

Elimde şifreli rar dosyası var.Şifreyi kırmak için Rar password recovery v4ü kurdum.Ölçümleme sonucu 50 p/s hız ve toplam sürenin 1yılı geçebileceğini söyledi.Şimdi bunun başka bir yolu yok mu?Mesela şifreyi devre dışı bırakmak gibi yada çok daha hızlı bir program?İnşallah bu konuda bir çözümünüz bulunur.

İşlemcinin grafik gücünü kullanan programlar çıktı onlarla çok daha hızlı yapılıyor ama AMD işlemci olması gerekiyor AMD grafik ağırlıklı olduğu için.

SanaL Alemde Dolasan ProgramLar Ile
Sadece 12345, abcabc Gibi SifreLeri KiraBilirsin
SagLam SifreLeri Kirmak COK Zor
Hatta Bazen Imkansiz Arkadasim

şifer kırma işi göründüğü kadar basit değil özellikle rar dosyaları normal şifrelere oranla 100 1 daha yavaş su an araştırdığım konu bu neden rar dosyaları yavaş deneniyor bulabilirsem size de yardımcı olmaya çalışırım

Tüm iş işlemcide biter...
O süre en iyi işlemcide 15 dakkaya bile düşer ki buyrun sitesinden kanıtı....

15yf4aa.jpg

şifreyi orijinal metin ile (yani sıkıştırılan dosya) karıştırmasından olmasın

indirdiğin linki googlea kopyala yapıştır yAP belki bulursun

dictionary attack ile yaparsan daha kıza sürer ama o da zor

Geri