Rapidshare'de beklemeden 2.dosyayı yüklemek, değişik bir yöntem!

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
internet explorer cookieslerini siliyorsunuz , daha sonra Baslat>Calıstır> a tikliyorsunuz:

i164482_66mx.jpg

oraya Command yaziyorsunuz MSDos penceresi acılıyor:

i164488_77re.jpg

Assagıdaki Komutlari yaziyorsunuz:

i164489_84lo.jpg

bunu yazinca böyle bir pencere cikiyorsa dogru yoldasiniz:

i164490_93kg.jpg

sonra devam ediyoruz yazmaya

i164491_107rc.jpg

i164492_119is.jpg

ipconfig /flushdns yazip enter
ipconfig /release yazıp enter
ipconfig /renew yazıp enter

Bu komutlari girip enter'e tiktan sonra DNS cözme önbellegi siliniyor ve daha sonra diger rapidshare den daha fazla dosya indirebilirsiniz.

degisik bir yöntem cookiesleri sildikten sonra baglantiyi kesip tekrar baglanirsaniz ip adresiniz degisecegi için tekrardan dosya indirebilirsiniz komutlara gerek yok yani ama baglantı kesecek durumda degilseniz ilk yönetemi uyguluyabilirsiniz.

[ALINTIDIR]

xss konusu kilitli yazıyo turk_hard, mesaj yazılamıyo benden kaynaklanan bir sorunmu var acaba. ayrıca o konuyu baştan sona 2 defa okudum ilk sayfalarda c.js den falan bahsetmişsin (sniffer dosyasından) ama en son yaptığın yüklemede bunlar bulunmuyo. ben bu haliyle yapmaya çalışayım. ama yeni bi anlatıma ihtiyaç var galiba çok karıştı konu. birde adsl ayarından bahsetmişsin, ben ethernet kısmından bağlanıyorum, bunun için ayar yapmam gerekiyosa bana özelden atabilirmisin rica etsem.

ugur_ugur' Alıntı:
xss konusu kilitli yazıyo turk_hard, mesaj yazılamıyo benden kaynaklanan bir sorunmu var acaba. ayrıca o konuyu baştan sona 2 defa okudum ilk sayfalarda c.js den falan bahsetmişsin (sniffer dosyasından) ama en son yaptığın yüklemede bunlar bulunmuyo. ben bu haliyle yapmaya çalışayım. ama yeni bi anlatıma ihtiyaç var galiba çok karıştı konu. birde adsl ayarından bahsetmişsin, ben ethernet kısmından bağlanıyorum, bunun için ayar yapmam gerekiyosa bana özelden atabilirmisin rica etsem.

yeri değilde ben sana cevap yazıyım :)

XSS konusunda verilen videoyu dikkatle izle!!!

eğer ethernetten bağlanıyorsan zaten sorun çıkmaz

yok usb den bağlanıyorsan ayarlara ihtiyacın olucaktır

Ayrıca Turk_hard ellerine sağlık gerçekten güzel bir yöntem çalışıp çalışmadığını anlamak için saatin yanında yer alan yerel ağ bağlantısı ve internet bağlantısı simgelerini açık tutmanız yeterlidir.son ipconfig /renew komutu yazıldığında internet bağlantısı şu anda bağlı yazısı geliyor :)

iyi forumlar

yaa kardes bu komut isteminde bu komuları verdigim zaman ilk komut yani flushdns oluyor ama ondan sonraki komutlarda kullanılabilir durumda bagdastırıcı olmadıgı icin işlem basarısız diyor buna bir care bulabilirmisin...

altuga, kullandığınız modeme, veya ağ bağlantınıza göre bu seçenekler

değişiyor, garantisi üç komutu da yazmak, ama mesela bende de 1.komut

çalışıyor, diğer ikisi için istemci yok diyor, ama yine oluyor..

xss'in pek yeri değil arkadaşlar burası, benim xss başlığı kilitlenmişti hellboy'la

açtıktan sonra, yönetimin tam anlayamadığım isteğiyle helboy'un konusu da

kapatıldı, benim pek malumatım yok bu konuda, yakında ya eski yöntemi veya

hellboy'un hazırladığı programı yeni bir konuda vereceğim..

cümleten kolay gelsin..

ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

bu kodları notepade kopyalayın sonra dosyayı .bat uzantısı ile kaydedin.üzerinde çark simgesi olan bir dosya haline dönüşecektir görüntüsü.tıklayın bağlantı kesilsin geri açılsın ;)

yok ben yapamam ya da uğraşamam diyosanız buyrun ben yaptım
indirin tıklayın :)

http://www.sendspace.com/file/7b4h5w

edit: denedim :( çalışmıyor malesef

IP adresi değişmiyor dolayısıyla çalışmıyor malesef
bunun yerine kullandığın tarayıcının penceresinden 192.168.1.1 i açın
ilk pencerede disconnect yazan bi yer olması lazım onu tıklayın sonra connect diyin
benim modemim biraz sorunlu çalışmasına rağmen 15 saniye için bağlantıyı kesti ve yeniden bağladı

turk_hard, çok teşekkür ederim, xss yi senden bekliyorum, bende anlamadım diğer konunun neden kapatıldığını... bu arada sayfa ziyareti rekoru sendedir herhalde açtığın o konuyla :)

fletch, sana da teşekkür ederim anlatımın için.

sağolasın klavyene sağlık

Geri