Rapidsharede Üst Üste Link İndiremiyozmu Artık Geri Sayım Yenimi Çıktı!

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Rapidsharede Üst Üste Link İndiremiyozmu Artık Geri Sayım Yenimi Çıktı!
Arkadaşlar 1O gün önce linkleri dızıyodum tek tek ındırıyodum sımdı ıse..
bı lınk ındıkten sonra 6 dk 10 dk yenımı oldu bu olay.. acaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım

Acaba Herkesde Boylemı Geri sayım olayı basladımı.. onu demek ıstedım korsanlıkla diilde gerı sayım olayı yoktu bırsey ındırdın ındırdıkten sonra hemen ardından tekrar ındırebılıyodun

aynı sorunu bende yaşıyorum ...JDownloader la önceden peşpeşe linkleri indiriyordum fakat dün bir link indikten sonra dakikalarca geri sayım yapmaya başladı...

yeni bir uygulama olabilirmi bu acaba??? yoksa JDownloader ı yenidenmi kursam bilmiyorum düzelirmi ??

rapid bu uygulamaya yeniden başlamış arkadaşlar bendede aynı şey var

eskisi kadar uzun süre olmasa da bekletiyorlar

rapid illa premium alin diyo işte size üstü kapali şekilde :D

Crytpload Programini Kullanin Resİmlİ Kodlara GeÇmedİĞİ SÜrece Bu Programla İstedİĞİnİz Kadar Download Yapin Jdownloader BoŞ

arkadaşlar bna j downloader ı atablirmisiniz sildim bulamıyorum şimdi

Arayan BeLâsını Da BuLur MevLâsını Da. İman GücüyLe Ararsan BuLursun. Bak Ben BuLdum. :melek

JDownLoader

Rapid LinkLerinde De ProgramLarLa iLgiLi Herhangi Bi Sorun Yok. Tamamen RapidShare'in UyanıkLığı. HeLâL oLsun AdamLara Ne DiyeLim. Gâribanız Diye Bi Tekme De OnLar Vursun Çok mu? :vur

ProgramLa İndirmek İsteyip De İndiremediğiniz LinkLeri Tarayıcınızda Açıp KontroL Ederseniz AnLarsınız Zâten.

evet arkadaşlar bende indiremiyom artık ya yok mu çözümü bunun

Geri