Rapidshare yardımm

AK_Türk

Banned
Reaction score
0
Devlet kurumlarında rapidden download yapamıyorum

bunun bir çözümü var mı

hiç zannetmiyorum, adamlar bunu önleyebiliyorlar.
yoksa millet devamlı indirme yapar ve işler aksar

walla sana söyle diyeyim.Git bi premium al.Sabahtan akşama kadar koyduğun linkler insin.Hiç uğraşma kendinide yakarsın..

arkadaşım sormuştu bende hackhell de bir sorayım dedim

gerçi ultra surf ile mesela facebook youtube ye girebiliyorlarmış ama rapidden indirim yapamıyorlarmış

illa indircem diyosan
Ağ bağlantılarım->Ağ Bağlantılarını Görüntüle(Sağdaki menüde)->Yerel ağ bağlantısına sağ tıkla
Özelliklere tıkla İnternet iletişim kuralları(TCP/IP)'ye çif tıkla
Aşağıdaki DNS sunucularını kullana tıla ve şu sayıları gir:
208.67.222.222
208.67.220.220
Tamam'a tıkla bilgisayarı yeniden başlat.
bunu bidene olması lazım.
Ama dikkat et yakalanma senin için kötü olabilir.
Ağ yöneticisi (Tabi varsa:)) hangi sitlere girildiğinin logunu tutuyor olabilir.....

abartmayın adam sadece rapidden bir program falan indirecek muhtemelen

yok yakalanırsın falan

Devlet dairelerinde kullanılan network sistemlerinde bu tarz sitelere giriş filtreleniyor. Sitelere farklı yöntemlerle girip de download yapma yolunu bulamazmısınız bulursunuz. Ancak tutulan loglardan yakayı ele verirsiniz. Gereksiz yere kendinizi riske atmayın. Bugün kendi evinizdeki bilgisayara bile 10 kere format atın, bilişim suçları bilgisayarınızı incelemeye aldığında doğduğu günden itibaren seceresini çıkarabiliyor. Bilgisayarınızın veri transferi ve depolaması yapan parçalarını yakıp yıkıp kül etmedikten sonra yapabileceğiniz bişey kalmıyor. O yüzden gereksiz yere kamu bilgisayarına bişey indirip risk almayın derim.

Geri