RapidShare Son Süraat Hızlı Download !!!

Ya arkadaşım ata ata videoyu rapide atmışsın bi alternatif at şunun yanına ne olur indiremiyorum bu rapidin taa tövbe tövbe yaa.. alternatif lütfen ne olur teşekkürler...

Ya arkadaşım ata ata videoyu rapide atmışsın bi alternatif at şunun yanına ne olur indiremiyorum bu rapidin taa tövbe tövbe yaa.. alternatif lütfen ne olur teşekkürler...

Hotfile Linki Eklenmiştir Oradan da Videoyu İndirebilirsiniz Arkadaşlar :thumbup1:

Sen Mesaj Yazmadan Önce Ben Alternatif Link Koymuştum Görmedin Heralde :001_smile:

Ne Güzel Site yapmış şu arablar ya malafat in Rapid :D

900sınırını aştıkmı nasıl bişeyle karsılasıyoz acıklayabilirmiisniz malafatı yemeyelim sonra :D

MAC ıd niz banlanır..Bu id donanımsal atandığı üzere tüm donanımın ortak id sidir ve pc değiştirmeden tillahına alamazsın bir daha rapidten..

guzel paylasim deniyorum bakalim sonuc ne olacak

Aynı anda rapid indirmeniz varsa problem olmuyor ama incelememe dayanarak söylüyorum sınırı 900 altında bırakalım lütfen aksi halde pahalıya mal olabilir..

900 sınırı asmaktan kastınız nedir? 900 kere dosya indirmekten mi bahsediyorsunuz?
bir de bu 900 sınır herhalde sadece 1 gün için gecerli olsa gerek.
ayrıca siz bu bilgilere nereden/nasıl eriştiniz?

Bi sorunum var 2 gündür dosya indiryodum bişey yoktu şimdi de böyle diyor

Upgrade your account
to use FREE RapidShare Leech

Bi sorunum var 2 gündür dosya indiryodum bişey yoktu şimdi de böyle diyor

Upgrade your account
to use FREE RapidShare Leech

Bende de o sorun var.Son 2-3 saattir öyle...
Konu hakkında detaylı bilgi alırsam sizlerede söylerim arkadaşlar...

çok tesekkürler gzl sitede basta nie upload yapıyor ??

çünkü biz dosyamızı rapidden indirmiyoruz.Rapiddeki linki bizim yerimize büyük bir hızla bu site indiriyor ve kendisinin verdiği yeni linkle biz dosyayı bilgisayarımıza indiriyoruz hem de çok hızlı bir biçimde.Özellikle birde orbit,flasget v.s. programlarla daha da hızlı bir biçimde indirmiş oluyoruz.Burada maksat rapidden kurtulmak.Süre ve ya da bekleme süresi olmadan oldukça hızlı bir biçimde dosyalara kavuşmak :)

site şişmiştir.upgrade account diyo,başka bişe demiyo :)
heralde para istiyo...
rapidle ortaklık kurmuşlar anlaşılan...

arkadaşlar iyi hoş da 8m bit hızımız yok malesef , zaten net 1 mbit ken upload edip download edeceksem hiç bir anlamı yok. jdownloader a devam anlaşılan.. uğraştıgın için tşkler ama herkese hitap eden bişey değil malesef. ayrıca jdownloaderi öneririm hiç upload etmene de gerek kalmaz . neyse iyi forumlar

Geri