RapidShare Hakkında Sıkça SoruLan SoruLar ve CevapLarı.. [Tek BaşLık] [GünceLLendi!]

adam KaRma, emeğine sağLık...

adamların canları sıkıldıkça sistemi değiştiriyorlar bakalım bu ne kadar gidicek, tek kesin olan puan kazanmanın ortadan kalktığı

Benim bir sorum olucaktı beyler,rapidden veyatta hotfile gibi sitelerden herhangi birşey indirdiğimde sayaç %99 da kalıyo indirmiyo kitleniyor buna ne zamndır çare arıyorum belki aranızda bileniniz vardır ne yapabilirim lütfen biri çıkıp söylesin artık cevaplarınızı bekliyorum???

arkadaşlar bi zahmet olcak ama bakın bi be :S

rapidin işi karısık yok mubunun hotfile gibi 1 ay al sınırsız he yokmu bölesi

Sitedeki çalışma nedeniyle direk indirmeler idm'de sorunlu şu an..

genel bi sorun mu var ben dün rapidden dosya indirmeye kalktım olmadı premium aldım belki olur diye ama hala dosya indiremiyorum hangi linke tıklarsam tıklıyım home page ye yönlendiriyor

genel bi sorun mu var ben dün rapidden dosya indirmeye kalktım olmadı premium aldım belki olur diye ama hala dosya indiremiyorum hangi linke tıklarsam tıklıyım home page ye yönlendiriyor

Düzenleme olabilir ama;
Indirme işi devam ediyordu..Biraz önce film indirdim.

Upload'da Sorun Yok!...

Türkiye ve Almanya arasındaki serverlarda fark olabilir şuan bende de
indirme olmuyor!...

2809948711.jpg

tşkr ederim şuan düzeldi dosya indirebiliyorum arayüzü değişme muhabbetinden dolayı olmus sanırırım fakat flasget ile dosya indiremiyorum rapidden dosya indirebilceğim başka hangi programlar var acaba

bir sorum olucakti umarim yardimci olursunuz... rapid premium uyeligini 2010-03-09 tarihinde aldim bugune dek bitmesi gerekirdi ama ayarlarda Automatic extension of RapidPro ve Automatic purchase of traffic ON'mus haberim yoktu oralarini fazla kurcalamadigimdan simdi hesabim 2010-11-21 20:55 uzatilmis isin garip yani banka kartimdan para cekmemis uzadigi halde...Rapids:0 gozukuyor ama hala indirebiliyorum bunun nedeni ne? tesekkurler

Geri