rapidshare`e neler oluyor?????

serden

New member
Reaction score
0
Evet rapidshare`e neler oluyor? 3-4 günden beri o kadar uğraşmama rağmen 200-300 Mb dosyayı free user olarak zar zor indirdim. Ne zaman bir dosya indirmeye kalksam
Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was ... seconds ago.

mesajını görmekten afakanlar bastı. Rapidshare free user seçeneğini kullananlara savaş mı açtı? Daha öncede yoğunluktan dosya indiremediğim oluyordu ama son 3-4 günde bilgisayar başında saatlerce uğraşıp topu topu 500 Mb bile dosya indiremeyince insan krize giriyor. Bu sıkıntı benim şansıma mı yoksa genelde benimle aynı sıkıntıyı çekenler var mı? Bir bilen varsa lütfen bir cevap yazsın...

ben de merak ediyorum hakkaten.Öğrenirsen bana da söyle

haha sorun genel kişisel deil rahat olun rapidin size bi kasıtı yok yani ;)

MiLLet premiuma yöneLsin diye arada yapıLan ve yapıLcak oLan şeyler ;) aLIŞIN

Bu Sayfa Forumdaki Öneriler ve Şikayetler Konularının Listesini İçerir . Forumla ilgili öneri ve şikayetleriniz için burayı kullanabilirsiniz.

Konu buraya uymamış ama neyse

Serverlarda aşırı yoğunluğu kesmek ve biraz da olsa lehlerine kullanmazk üzere geliştirdikleri bi uygulama arkadaşlar...

Gennellikle bot programlarla linkleri ekleyip indirme yapıldığı üzere firma böyle bi önlem almış, aslında hotfile yada magashares gibi bi captchat onayı konsaydı daha iyi olurdu...

Sıkıntı yapmaya gerek duymadan firefox yada explorer gibi çerez barındıran indrime yöneticilerine sahip programları bırakalım, vity' free rapid downloader yada jdownloader gibi programlamalı indiricilere yönelelim...

Sıkıntılarınız son bulacaktır..

Sorun tamamen duygusal orası netleşti o zaman. Bence hackhell adminlerinin paylaşımcıları alternatif depolara yönlendirmesi veya alternatif linklerde yayınlanmasını sağlaması gerek. rapidshare zulmünden ben ve benim gibi garip "free users"ları düşünerek...
<<<DeFThELoG>>> üstadım free rapid downloader`da maalesef bu engellemede bir işe yaramıyor:(

Sizde 1 ay icin 15 20 lira bi kenara ayırın arkadaşlar zor değil bu kadar.. neLere paraLar vermiyosunuz ki..

bende uzun zamandır rapid free kullanıyordum son bır haftaya kadar
ama artık daha az free slot ayırılıyor diye tahmin ediyorum
gece uyumuyorsan kısmen daha rahat download yapabilirsin

Benim İnternetim Sınırsız 1MBit ,
İndirme Hızım en fazla sn'de 100 ile 120 Kb Arasında,
Yani Bir Çok İnternet Kullanıcısı Benim Gibi Sınırsız Ama İndirme Hızları 1MBit
Bu Durumda Rapid Premium Almak Çok Mantıksız,
Rapid Premium Günlük Download Miktarı 5,00GB İle Sınırlı.
İnternet Hızı 8MBit Yada Üstü Kullanıcılar İçin Rapid Premium Mantıklı,Bizim Gibiler İçin Değil Maalesef.
En Güzeli USDownloader,JDownloader Ve Buna Benzer Alternatif Programlarla İndirmeye Devam.
Bu İnternet Hızı İle Bir Gün İçerisinde En Fazla 8GB yada 9GB İndirilir Tabii Download Hızınızın 100KB'ın Altına Düşmediğini Varsayarak.
Bu Şartlar Altında 5GB'lık Rapid Premium Pek Mantıklı Değil.
En Güzeli Rapid'e Alternatif Siteleri Kullanmak.
Lanet Olsun İçimdeki Download Sevgisine,

bugun bende bir sorun cikmadi 700mb lik bir dosyayi 7 parcada sorunsuz cektim tam olarak bilmiyorum ama dns ayarlarindan olabilir..yada benim download yaptigim saatler anormal oldugu icin sorun cikmadi (sabaha karsi 5-8 arasi)

Rapid Sorunu 18:00 İle 23:00 Saatleri Arasında Oluyor,
Genelde Bu Saatler Dışında Çatır Çutur İndirebiliyorsun.
Ama Şu Sıralarda İyice Azıttı,
Arpasız Kaldı Heralde,
Yada Arpası Fazla Geldi :)
En Güzeli Rapid'e Alternatif Sitelere Yönelmek.

Benim İnternetim Sınırsız 1MBit ,
İndirme Hızım en fazla sn'de 100 ile 120 Kb Arasında,
Yani Bir Çok İnternet Kullanıcısı Benim Gibi Sınırsız Ama İndirme Hızları 1MBit
Bu Durumda Rapid Premium Almak Çok Mantıksız,
Rapid Premium Günlük Download Miktarı 5,00GB İle Sınırlı.
İnternet Hızı 8MBit Yada Üstü Kullanıcılar İçin Rapid Premium Mantıklı,Bizim Gibiler İçin Değil Maalesef.
En Güzeli USDownloader,JDownloader Ve Buna Benzer Alternatif Programlarla İndirmeye Devam.
Bu İnternet Hızı İle Bir Gün İçerisinde En Fazla 8GB yada 9GB İndirilir Tabii Download Hızınızın 100KB'ın Altına Düşmediğini Varsayarak.
Bu Şartlar Altında 5GB'lık Rapid Premium Pek Mantıklı Değil.
En Güzeli Rapid'e Alternatif Siteleri Kullanmak.
Lanet Olsun İçimdeki Download Sevgisine,

ek kota al rapidden :durdurun

Geri