Rapidshare.Com Premium Upload ( Ömür Boyu Sİlinmiyecek Link )

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Açıklama:

Rapidshare.Com 'a Premium Upload Yapabilmeniz Artık Çok Kolay Sizlere verecegim 1 Php Dosyası ve

Tek Bir Kod Sayesinde Dosyalarınızı Rapidshare.Com Adresine Premium Olarak Upload Edebilirsiniz

Premium Upload'un Farkı Ney diye Soracak Olanlar İçin Upload Ettiginiz Dosyaların Linkleri Asla

Silinmez İlerliyen Zamanlarda Kırık Linkler Yüzünden Forumda Link Yenilemeye Dosyayı Bulamadım Diye

Konuları .Silmenize Yada Çöpe Taşımanıza Gerek Kalmaz Altta Vereceğim Kodları Bütün Üyelerin

Görebileceği Örnek "Navbar" Template'inin En Altına Yerleştirebilirsiniz Buradan Upload Ettiğiniz &

Ettirdiginiz Dosylar Direkt Olarak RapidShare.Com'un Premium Hesabına Aktarılacaktır.
Üyelerinize Paylaşacakları Doysyaların Şifrelerini Sizin sitenizin Adı ile Şifreletip Upload

Ettirirseniz Sizden Upload Ettiginiz Dosyaların Linklerini Çalmak İsteyen Uyanıklar Şifre Olarak

Sitenizin Adınıda Kendi Sitelerinde Yayınlayıp Sizin Reklamınızı Yapmak Zorunda Kalacaklar

KURULUM:

Upload Klasörünün içindeki yukle.php Dosyasını ve images Klasörünü Formunuzun Kurulu Olduğu Dizine

Upload Edin

Daha Sonra Altta Verdiğim Kodu Formunuzda Uygun Olan Herhangi Bir Yere Yerleştirin

Bana Göre En Uygun Yer Navbar'ın En altı

Temaya Yerleştirilecek Kod :

KODLAR KURULUM İSİMLİ TEXT DOSYASINDAN GEREKLİ KODLARI ALABİLİRSİNİZ

Not: Kodlardaki Siteadı.ComYazan Yerlere Kendi Sitenizin Adını Yazın.

Not: Ekran Görüntüleri Dosyanın İçindedir.

Rar Şifresi: hackhell.com

Kod:
http://rapidshare.com/files/167939918/Rapidshare.Com_Premium_Upload___Dream_.hackhell.rar.html

dostum link çalışmıyor.
birde bu tarz vip-file a sınırsız upload için bi php görmüştüm
oda varsa bi upload edermisin?

Geri