Rapidshare alttaki şifreyi yazıyorum olmuyo inmiyo baş sayfaya dönüyor yardım ??

alex_ksk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar rapidshare'den dosya herzaman indiriyordum ama bilgisayarıma format attım bu gece formattan sonra rapidden dosya indiremez oldum.sayfa açılıyor alttaki FREE tuşuna basıyorum sonra geri sayım başlıyor an sonunda altta resim doğrulama çıkıyor onunda aynısını yazıyorum ama indirmeye bastığımda dosyanın baş sayfasına dönüyor.sayısız kere denedim ama bi sonuç alamıyorum benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa veya bi öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler..

kardeş tahmin ediyorum bi dene iexplorer/görünüm/dilkodlamsı otomatik seç seçeneğini tıkla olacaktır.olmassa şayet başka bişey dene :D

javayı yeniden yüklemeyi bi dene istersen sorun javadan kaynaklanabilir

bende de bi ara öyle olmuştu java yı tekrar yükledim sorun halloldu

bak o kedılerden sana bakan ları işine yarar 4 hanelı olacak.....:D

eet kadilere göre sayı veya harfleri yazacaksın 4 tane karakter:D

Rapiç in kedilerini göz ününde bulundurdunmu ?

ordaki kedilerden oturan şekilde olanlarını bulup onları yazacaksın 8 adet kedi rersmi var sen oturan 4 adet kedi resminin oldugu harfleri yazacaksın daha sonra indireceksin yoksa hep böyle devam eder bende bildigim halde bile zor görebiliyorum oturan kediyi

rapidshare'de eger 8 şifre varsa kedi ve köpek vardır şifrelerin ustunde sen kedi olan şifreleri yazacaksın ok tsk

Geri