Rapidshare 3.1 Denendi

Rapget, gibiler indirmiyor zaten sürekli bekliyorlar. Cryptload çok yer kaplıyor ve kendi kendine yavaş server seçiyor. BU problemsiz. Bende 300'eyakın dosya indirdim.

Bu mesajı benim yazmam çok saçma ama ben daha önce Win 7 ve win xp de rahatça çalıştırdım hatta laptoptaki vista ultimate de çalıştırdım ama şimdi yine vista ultimate yüklü bilgisayarımda açılmıyor sorun frame work değil bir yardım edin ve ayrıca cryptload da öyle oluyor. Diğer bu tip programlar açılıor.
Neyse ben Windows 7'i tekrar kurdum sorun çözüldü.

Bunu programlara taşırmısınız?

arkadaşlar ben avustryadayım benm modem resetlediğim zaman ip adresi falan değişmiyo aynı kalıyo bu programda bi sorn çıkartır mı sizce?

bu program resetlemiyoki 15 dakika bekliyor

while1 arkadaşım teşekkürler ama ardarda inmiyor modemi resetlemek gerekiyor ben uyurken bu nasıl indirecek anlamadım? optiondan other optiona girdim ordan download quene on start up'ı tikledim olmadı lütfen yardım et! eğer sırayla indirirse müthiş olur ya !şimdiden teşekkürler

indirmedim ama tşşkrler emeğine sağlık bi kaç kez böyle program indirmiştim ama işe yaramamıştı en güzeli oyunu filmi de kendin alacaksın rapidle uğraşmak yordu beni artık:)

Jdownloader kullanın. Çok daha rahat ve kullanışlı. Java açık kaynaklı hemide. Her platformda çalışır. Bilgi isteyen olursa verebilirim.

while1 kardeşim bir yardım et bea! güzel programa benziyor ya yukarıda anlattığım soruna bi çare lütfen!

vistaysa ekran 20 dakika içinde otomatik olarak kapanıyor. Sen bunu güç ayarlarından never( hiçbir zaman ) yap Çünkü böyle olduğundan çalışan programlar oturum kapandığından kapanıyor.

rapid patlatma programının linki gene rapid değiştir istersen

vistaysa ekran 20 dakika içinde otomatik olarak kapanıyor. Sen bunu güç ayarlarından never( hiçbir zaman ) yap Çünkü böyle olduğundan çalışan programlar oturum kapandığından kapanıyor.

kardeş vsita değil xp ya anlamadım niye böyle yapıyor dediğn gibi ther optionsdan download quoens start up ı da tıkladım,biri bitince diğeri başlamıyor modemi resetlemem gerekiyor.lütfen yardım bunu düzeltsek müthiş olacak!
süper kolayllık!:

kardeş vsita değil xp ya anlamadım niye böyle yapıyor dediğn gibi ther optionsdan download quoens start up ı da tıkladım,biri bitince diğeri başlamıyor modemi resetlemem gerekiyor.lütfen yardım bunu düzeltsek müthiş olacak!
süper kolayllık!:

Bitince dğeri hemen başlamaz tabiki çünkü bu program free rapidshare downloader yani free download ediyor. Download queue on startup a tıklayın sağ alt köşede ikonu çıkacak. Bİri bitince 15dk bekleyecek sonra downloada devam edecek. Eğer başka bir download varsa da başlamaz.

zaten sağ alt köşedeki ikonu programı başlatınca otamatik çıkıyor dediğin yeri option other option ordanda download quene start up ona tik attım.şimdi ben şiöyle yapıyorum mesala 4 partlık bir dizi indirecem onu kopyala diyorum programda ki paste tıklıyorum o zaten otomatik algılıyor orada gözüküyo 4 partda.ilk partda hemen saniye başlıyo 131sn(100mb olduğu için) bu sn bitince indirmeye başlıyo bunu bitirince diğerine geçmiyo birader 15dk beklesemde olmuyor(gerçi tam 15 dk tutmadım ama akşam hazırladım sabah kalktığımda sadece ilk part inmişti)herhalde akşamdan sabaha partlar arası 15 dk olmuştur :)
var mı bi yolu şimdiden teşekkürler,saygılar

bilgisayarda dotnetfx2 var.

bende programm hep 5 dakikadan assagi sayip duruyor indirmeden. vasat

zaten sağ alt köşedeki ikonu programı başlatınca otamatik çıkıyor dediğin yeri option other option ordanda download quene start up ona tik attım.şimdi ben şiöyle yapıyorum mesala 4 partlık bir dizi indirecem onu kopyala diyorum programda ki paste tıklıyorum o zaten otomatik algılıyor orada gözüküyo 4 partda.ilk partda hemen saniye başlıyo 131sn(100mb olduğu için) bu sn bitince indirmeye başlıyo bunu bitirince diğerine geçmiyo birader 15dk beklesemde olmuyor(gerçi tam 15 dk tutmadım ama akşam hazırladım sabah kalktığımda sadece ilk part inmişti)herhalde akşamdan sabaha partlar arası 15 dk olmuştur :)
var mı bi yolu şimdiden teşekkürler,saygılar

bilgisayarda dotnetfx2 var.

bende programm hep 5 dakikadan assagi sayip duruyor indirmeden. vasat

İlk olarak ayarlardan birşey yapmadıysan 100MB da 60 saniye sayar. Sonra başlar 131 değil. Bir kere biri daha senin gibi bilgisayarını sabahtan akşama kadar açık bırakmıştı. Sadece bir tane inmişti. Ona bir çözüm buldum fakat sana nasıl bulacaz bilemiyorum.

the file could not be found
removing the file from queuen in 5 seconds

dio ama ben rapide girdiğimde partlar sağlam.. yardım edermisin bu sorunu nasıl çözücez

arada bir programın açıldığı yerden dolayı öyle yapıyor ama sonra değişiyor

Geri