Rapidshare 3.1 Denendi

While1

Banned
Reaction score
0
Rapidshare Plus 3.1 Denendi

Rapidshare Plus 3.1
Bildiğiniz gibi free kullanıcılar rapidshare sitesi üzerinden birden çok dosya indirmek istediklerinde,her seferinde 15 dk. beklemek zorunda kalıyorlar.Bu programın sağladığı kolaylık ise sizi bilgisayar başında beklemekten yada sürenin dolup dolmadığıyla ilgili rapidshare sitesini takip edip durmaktan, kurtarması. Örneğin; çok partlı bir film ya da oyun indireceksiniz diyelim, geceden linkleri programa yerleştiriyorsunuz,sabah kalktığınızda tüm dosyalar sorunsuz şekilde inmiş oluyor. Ayrıca bilgisayarda çalışırken de kullanabirsiniz elbette,siz işlerinizi hallederken,o bir taraftan indirmeye devam eder.İndirdiği dosyalarda bozuk dosya hatası,açılmama vesaire gibi sorunlar yaşamazsınız,programın download hızında da herhangi bir sorun yoktur.Boyutunun çok küçük olması ve kurulumsuz olması da size getirdiği diğer kolaylık ve faydalardan.
a07wj4.png

BROWSE BUTONUYLA DOSYAYI İSTEDİĞİNİZ YERE indirebilirsiniz.
28bxlhe.png

Ayrıca örneğin 40 linkli bir oyun Var ve bir kerede listeye eklemek istiyorsunuz o zaman üstteki "ADD" kutucuğuna eklemenize gerek kalmadan tüm linkleri kopyalayın ve sonrada ordaki "PASTE" tıklayın. Tüm linkler sırada.
v3keqf.png

s29llh.png

Programın çalışabilmesi için sisteminizde Microsoft .NET Framework Version 2.0 Redistributable Package (x86) kurulu olması gerekir,
kurulu değilse,aşağıdaki bağlantıdan indirip,kurunuz.

http://www.microsoft.com/downloads/...FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

nod 32 turva algıladı arkadaslar ındırmeyın

dostum exe dosyası calışmıyor..Panda ile tarattım birşey bulmadı..Pardon sanırım framenetwork hatası bende..

Böyle bir program var ve bende çalışıyor ayrıca ben indirdiğim yeri hatırlamıyorum ama sizin hata frame work hatası olabilir.

Cryptload progamından farkı ise server ayarını sen yapıyorsun. Ben Level(3)#4 serverini kullanıyorum.

Teşekkür etseniz çok güzel olacak.

ben verdigin programı indirdim...add links deyıp ekledim altalta 7 8 tane...fakat 1 tanesi bittiginde digerine otomatik baslamıyor bunu nasıl ayarlıyoruz bilgi veririmisin....bütün gece acık bıraktım sadece ılk partı indirmiş digerlerine gecmiyor...

Config kısmından option gir. Daha sonra çıkan yerde other options'a bak. Download on Queue startup'a bas. O zaman olur. Ayrıca uyku moduna alıncada çalışmıyor.

Direk burdan indirin forumda ilk burda çıktı

arada sorun yarattı ama gerçekten de çok işime yaradı bu program

ben şimdiye kadar neler denedim hala bi tane çalışanını görmedim.denicem inş truva falan yakalatmazsın..geçiş yok benden emin ol

arkadaşım emeğine sağlık indirdim programı kullanıyorum
nod 32 var virüs_mirüs bulmadı çok güzel tekrar ellerine sağlık

lİNK GÜNCELLENDİ TARATILDI VE KENDİ BİGİSYARIMDAN upload edildi

LÜTFEN bunu programlara atın moderatörden isteğim bu bu konuyu siteye ilk üye olduğumda buraya açmıştım. şİMDİ LÜTFEN PROGRAMLara taşıyın

bu bence de herkes tarafından kullanılması gereken bir program. çok sağlıklı bir şekilde çalışıyor. 400e yakın oyun ve program indirdim. hem de evde olmadığım zamanlarda... gerçekten de çalışan tek program budur...

Geri