Rapidsahre Hakkında Bir İki soru

spawn_342

New member
Reaction score
0
S.a
Arkadaşlar benım bır ıkı sorum olacakdı.Öncelikle belirtiyim premıum hesabım mevcut .Geçenlerde bir arkadaşdan duyduma göre rapid. 1 gb upload yaptıgında ucretsiz üyelik verıyormus ben im yapdım upload 1 gb yaklasdı acaba boöyle bir şey varmı varsa nasıl başvuruyoruz.

Diğer sorum ise 10000 puana ulaşdıgında gene ücretsiz üyelik veriliyormus galıba,10000 puana ulaştıgında nasıl alıyoruz bızmı başvuruyoruz ?

Şimdiden teşekkürler....!:goz:

öyle birşeyin olduğunu sanmıyorum rapid günahını vermez kimsete:D

Valla bılmıyorum ama 10000 puan olayı doğruymus galıba..

iyide nerden bilecek bizim upload ettiğimizi?malum ip paso deişiyo

Free Hesap kullanıyorsan Collector Zone'den Upload yapıcaksın hesabında gözükür ne kadar upload yaptıgın hangi dosyaları upload ettiğin.. Aynı dosya için 1 saat içerisinde aldıgın puan 5'i geçemez..1 GB upload yapana hesap veriomus bedava gibi bir sey yok.. benim 500 gb uploadım var ama 500 tane hesabımy yok =) indirilmelerden dolayı kazandıgın puanlar 10 bine ulaştıgı zaman convert points'den Create new account seçeneğinden kendine 1 aylık yeni bir premium hesap açabilirsin..

denemedir.

belirli birşeyler yüklüyorsun oradan yüklediğin likleri sitelere dğıtıyorsun o linkleri nekadar çok kişi indirirse okadar rapid puan alıyorsun günde 255 rapid puan alısan 3 günlük toplamda 10.000 rapid alırsan 3 aylık sana şifre mailine gönderiyor ben şuan 8000 rapid puan dayım örneğin kısa bir yolda verdiğin linkler herkesin indireceği linkler olsun genelde forum sitelerine at bu linkleri

zaten ole bişi olsaydı süper olurdu

Arkadaşlar çok uygun fiyatlarla rapid preminum satılır ilgilenenler bycraw @ hotmail . com

Arkadaşlar cok uygun fiyatlarla rapid preminum satılır ilgilenenler bycraw @hotmail . com

Rapid icin degil netload.in icin gecerli o kampanya.Netload.in sitesinde 20.000 puan toplarsan 100$ veriyorlar.

arkadaşlar rapidi ii bilenler yardım lütfen..ben preimum hesap alcam ama detaylı bilgi bulamıom..
yabilenler den böle rapide dair image bir tantım yaparmısınız.nette böle bilgi yok gibi ..şimdiye kadar adam akıllı bi kişi böle bi anlatım yapmış fakat onunda eksikleri var...

Geri