Rapid'e Kafam Girsin ...!!!

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Telekoma kafam girsin kampanyasından sonra benim gibi rapidShare'e uyuz olanlar için bende benzer bi kampanya başlatmak istedim... Yok bekle yok modemi resetle sıkıldım artık bunlardan... Stres atmak için.....

RAPİDE KAFAM GİRSİN

üye olacileceqimiz.. yorum yazabileceqimiz bir platform yokmu özel (=

:) oRasını bilmioyurm ama sende bana katılıyorsun sanırım rapid konusunda.. :D zaten rapidi seven kaç kişi varKi sahiplerinden başka :p

yaw biz kafamız girsin diyoz sen üye ol diyon nerde bizde o kadar para neti zor ödüyom zaten:p

7 euro sanırım
14 ytl eder...
3 er ytl den ortalama 5 dvd film eder
5dvd x 4.7GB dan 23.5 GB eder...
Rapidshare ise haftada 25 GB sunuyor... yani ayda 100gb..
2 kişi birleşip alırsınız, 1024 bağlantı nın sınırlarıyla downloadınızı yaparsınız...

Rapid gibi hostu buLdu öpte başına koy Allah'ım ya..

Hani bir deyim vardır..

Neyse yazmicam..

Üyeliğim olmadıqı halde Rapid'ten memnunum..

Kimse sana zorla kullan demiyor.. Git Upshare kullan git sexuploader kullan öyleyse..

14 ytL günde 1 Bardak Çay Parası ArkadaşLar, Gözünüzde Bu Kadar Büyütmeyin
aLın bir Premium account bakın daLganıza...
eLinde premium oLup ta payLaşmayanın :durdurun

FoFeR' Alıntı:
14 ytL günde 1 Bardak Çay Parası ArkadaşLar, Gözünüzde Bu Kadar Büyütmeyin
aLın bir Premium account bakın daLganıza...
eLinde premium oLup ta payLaşmayanın :durdurun
dayı ayıp ettin bende yok ama sen iste alalım hemen :sigara:

valla bende premium var ama ben gene de mumnun deilim,5 günde 25 gb olayı canımı sıkıyo,free de daha çok indirebiliyorum , ama o zamanda modem falafoş oluo o ayrı :D
ama yani öle kafam girsin dicek kadarda kötü deil.

o zaman neden kimse para verip oyun cd ya program almıyor ya da albüm. Bi de bu açıdan bakalım ?? Ben her türlü kayıyorum rapide sevmiOm abiiiiii :D

real35' Alıntı:
valla bende premium var ama ben gene de mumnun deilim,5 günde 25 gb olayı canımı sıkıyo,free de daha çok indirebiliyorum , ama o zamanda modem falafoş oluo o ayrı :D
ama yani öle kafam girsin dicek kadarda kötü deil.

Bencede aynen katılıorum su 25GB hatasıı gorunce uyuz oluorum ama onun harıcınde guzel

freemitnick' Alıntı:
dayı ayıp ettin bende yok ama sen iste alalım hemen :sigara:

firii al al lasım olduunda yardımcı olarsın en asından :melek

Rapid e uyuz oluom ama onsuz da olmuyor

Walla bi napolyana parayı icat ettiği için bide bu rapidi çıkaran adama . Walla deli oldum ya bu gün.. indirmek için çok uğraştım ama üyelik olmayınca tıkıyor. Modeme reset atamıom server a bağlı :( ama bi çaresi vardır elbet. kimde şifre varda vermez . kendi bilir.:saskin

Tamam ücretli alınca güzel bi olay ama.. Kardeşim her şey para olmuş memlekette :) Ayrıca premium olan arkadaşların bile şikayetleri var..

adamlarda haklı sonuçta herşey beleş nereye kadar o kadar adamlar dosya barındırıyo o serverlalrın bakımları var sürekli harddisk takviyesi yapmak gerekio , o kadar geniş bağlantılı net sunuyolar onun masrafı var bunun karşılığında da para alacaklar tabi.

HardRhymeR' Alıntı:
Tamam ücretli alınca güzel bi olay ama.. Kardeşim her şey para olmuş memlekette :) Ayrıca premium olan arkadaşların bile şikayetleri var..

herşey para olmuş diyosunda sen ne işle meşgulsün öğrenebilirmiyim?
bu adamlar sana böyle bi hizmet vermek için ne kadar alan kullanıyolar biliyomusun?adamların sunucu özelliklei nedir bi fikrin varmı?indirmeye gelince indir ama nasıl bu kadar hızlı iniyo bi fikrin var mı?ve son olarak da server fiyatlarından haberin var mı?

real35' Alıntı:
adamlarda haklı sonuçta herşey beleş nereye kadar o kadar adamlar dosya barındırıyo o serverlalrın bakımları var sürekli harddisk takviyesi yapmak gerekio , o kadar geniş bağlantılı net sunuyolar onun masrafı var bunun karşılığında da para alacaklar tabi.

Doğru söylüyorsun sende.. Ama reklam alabilirler.. Rapidin çok kullanıcısı var.. Ki bazı reklamlarıda var.. Bunlarda da para alıyo adamlar.. Her türLü kardalar.. Onlarda haklı sonuçta ticaret bu. "Her faaliyetin bir maliyeti vardır" derdi finans hocam.. Olayı açıklayan aslında bu cümle bence..

şunu söyliyim...
bağlantın varsa çok güzel sömürüyorsun..

üni den saniyede 4.5 MB gördüm
yani şöyle anlatayım...

600mb lik bi filmi 133 saniyede. yani 2 dk da indirebiliyorsun..
:)

rapid alt yapıyı güzelce kurmuş, ve paraylada hizmetini veriyo...
hemenpaylaş yap sende hadi bakam kaç gün dayanabileceksin...
rapid e mecburuz..
ha beleş olsa süper olurdu ama herşeyin bi maliyeti var

PHP:
[B]With 140 Gigabit/s of Internet connectivity and 3.5 Petabytes of storage, RapidShare is one of the biggest and fastest web hosters world wide.[/B]

1-Click web hosting for free
With our 1-Click web hosting solution you can put your files online for free with just one click fast and easy. You decide, who will be able to access your file. Only people knowing the exact download URL are able to download your file. Your file will be deleted when it has not been accessed for more than 90 days or you use your delete link.

Professional web hosting
By using our direct download solution, you can provide many features to your friends and customers. Embed videos and images directly into your homepage, make interesting files available for direct download. No matter where your customers are, by being able to choose from ten mirrors, you show that you take file hosting serious. Big companies have the possibility to use our file hosting cluster solution if extreme bandwidth is needed by serving thousands of customers at the same time. Start now by purchasing a premium account.

ne demiş..

With 140 Gigabit/s of Internet connectivity and 3.5 Petabytes of storage, RapidShare is one of the biggest and fastest web hosters world wide.

140gigabit internet bağlantımız var demiş..
türkiyenin toplam çıkışı kaç acaba???
3.5 petabyte yani 1024x3.5 = 3584 GB harddiskimiz var diyor..

kaç sunucusu var, kaç yerde datacenter i var,
o bağlantının fiyatı nekadardır bi hesaplamaya kalkın bakalım :)

Geri