Rapid Wien 1-2 Beşiktaş [Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı]

Maç sonucu ne olur

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
iyi bi ilk 11 ama hakan olayı bozuyo.

şu cenk i bi almadı gitti şu ilk 11 ya.

gene fıtık eder bu hakan bizi.

ah holosko ahh.bugün sayende yenicez ama yine sayende de farkı kaçırıcaz..nasıl göremiyorsun yanındakileri anlamıyorum..

Çok yerinde bir galibiyet. Beşiktaş çoğunluğu şaşırtmadı. Holosko bu kadar bencil olmasa bu maç 5-1 de bitebilirdi. Avrupa Ligi'nde emin adımlarla ilerliyor Beşiktaş. Tebrikler. =)

bravo BJK Rapidi evinde yenen ilk Türk takımı ünvanını kazandın :) .. bu arada beraberliği kim verdi merak ettim

Q7 nın sakatlandıgı an oyunun kontrolunu kaybettık ama kısa surede toparladık.. Ikıncı yarı kısır gıdıyor derken yedıgımız gol bizi ateşledi Holosko bencıl olmasa farklı alırdık macı..

Bobo mubarek Ibra =)) Bu sezon Bobo nun sezonu :durdurun

Quaresma 30 Dakikada Terör Estirdi Sahada =)
Maçın Büyük Bir Kısmını FuLL Defans Yaparak KatLeden Bir Takım Karşısında Q7'siz Kazanmak Ayrı Bir GüzeL.
Sırada Sen Varsın Porto!

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Rapid Wien karşısında aldıkları galibiyetle gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakaladıklarını söyledi.

Schuster, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında Rapid Wien karşısında daha farklı kazanabileceklerini ifade ederek, ''3 kez kaleciyle karşı karşıya kaldık ama olmadı. Farklı kazanabilirdik. Ben bu galibiyetle gruptan çıkacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Grubun favorisi olarak Porto'yu gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Schuster, ''Porto hala grubun favorisi. Bizim öncelikli rakiplerimiz CSKA Sofya ve Rapid Wien'di. Şimdi Porto ile iki grup maçımız var. Porto'nun Rapid'i ve CSKA'yı yendiğini görüyoruz. Biz bu iki maçı da kolay kazanmadık ama işin sonuna kadar gideceğiz ve bu karşılaşmalarda elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Schuster, farklı bir taktikle oynadıklarının ve savunmanın arkasına sarkan oyuncularla tehlike yarattıklarının belirtilmesi üzerine, ''Avrupa Ligi'nde kazanma zorunluluğunuz var. Bugün Rapid Wien'in kazanmak için sahaya çıkacağını biliyorduk. Holosko'yu soktuk ve hızından yararlanmaya çalıştık. 3-4 pozisyonumuz oldu. Ama Türkiye Ligi'nde durum farklı. Türkiye'de takımlar daha geride oynuyor'' dedi.

HOLOSKO, QUARESMA'YA ÜZÜLDÜ
Beşiktaş'n ilk golünü atan Filip Holosko ise kazandıkları için mutlu olduğunu, ancak Quaresma'nın sakatlığına üzüldüğünü söyledi.

Holosko, maçın dengeli başladığını belirterek, şöyle konuştu:''İkinci yarının başında baskıyı üstümüzde gördük ve golü yedik. Sonra şanslıydım ve gol attım. Ardından iki net pozisyondan yararlanamadım. Ama Bobo golünü atarak bizi rahatlattı. Maçın üzücü yanı bizim için çok önemli olan Quaresma sakatlandı. Bu sakatlık, benim için talihsiz bir şekilde oyuna girmemi sağladı. Maçı kazandığımız için sevinçliyiz Quaresma sakatlandığı için üzgünüz.''

PACULT: ACI BİR MAĞLUBİYET ALDIK
Rapid Wien Teknik Direktörü Peter Pacult, Beşiktaş'ın kalitesinin ve iyi takım oluşunun bugünkü skoru belirlediğini söyledi.

Pacult, 2-1 kaybettikleri karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında acı bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''Beşiktaş'ın kalitesi bizden çok üstündü. Aramızda tecrübe farkı vardı. Bazı şeyleri seyretmek zorunda kaldık. Devrede bunu konuştum ve ikinci yarının başında durum değişti. Ancak şahsi hatalardan goller yiyerek mağlup olduk'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'n attığı birinci golde faul, ikinci golde ise ofsayt olabileceğini öne süren Pacult, ''Şanssızlıklar da yaşadık. 1-1'den sonra takım düzeni bozuldu. 1-0'dan sonra hemen 1-1'i yakaladılar ve bozulduk. Beşiktaş derine top oynayabiliyor ve ilerdeki futbolcular da çok hızlı. Biz de çok alan bıraktık, üzgünüz'' diye konuştu.
Yorumlar

Olay Budur İşte 3 Puan BizimDir Yakışır Beşiktaşıma ...

tebrikler beşiktaşa güzeldi devamını bekliyoruz...

Viyana'da Kartal Vadisi

Bu sezon F.Bahçe, G.Saray, Trabzon erken havlu attı. Bursaspor 2'de sıfır çekti. UEFA Ligi'nde yüzakımız olan Beşiktaş Viyana'yı da fethetti. Geriye düşmesine rağmen yılmadı Holosko ve Bobo'yla zafere uçtu
macic.jpg

UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılı temsilcimiz Beşiktaş, Viyana'dan da zaferle dönüp 2 maçta 6 puan topladı. İnönü'deki ilk maçta CSKA Sofya'yı 1-0 yenen Siyah-Beyazlılar, Rapid Wien'i de 2-1 mağlup etti. Bu sezon Avrupa'daki yenilmezliğini sürdüren Kartal'ın gollerini Holosko ve Bobo atarken, Rapid Wien'in Türk futbolcusu Veli, Avrupa'da Beşiktaş ağlarını 2. kez havalandırdı.

İŞTE MAÇIN ŞIK GOLLERİ
İkİ Türk Kartal'ın kalesini düşürdü. 51. dakikada Yasin'in pasında topla buluşan Veli Kavlak, karşısındaki Toraman'ın belini kırıp plaseyle topu köşeden filelere gönderdi: 1-0. 55. dakikada Ernst'in mükemmel uzun pasında Holosko defansın arkasına sarktı. Kaleci Raumind topu elinden kaçırınca Slovak futbolcu durumu 1-1 yaptı. 64. dakikada Ernst-Tabata'nın fırına verdiği pozisyonda Bobo karşı karşıya kaldı. Brezilyalı affetmeyip Kartal'ı havalara uçurdu: 1-2.

SIRADA PORTO VAR
BeŞİktaŞ'ın Alman panzeri Ernst, güçlü fiziğinin yanı sıra estetik hünerlerini de sergilemeye devam ediyor. Aurelio'nun gelişiyle rahatlayan Ernst, orta sahanın şefliğini eline aldı. Attığı öldürücü paslarıyla Kartal'ın Viyana zaferine imza attı. İlk golde mükemmel bir uzun pas gönderdi, akıl dolu incesiyle de 2. golün hazırlayıcılığını yaptı. 11 yıl önce Galatasaray'ın yendiği R.Wien'i bu kez Beşiktaş mağlup etmeyi başardı. Siyah-Beyazlılar 21 Ekim'de Porto'yla gruptaki 3. maçını oynayacak.

Akşam

Geri