'taraftar sayısı yarı yarıya olacak'
Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Serdar Sarıdağ, 1903Radyo'da yayınlanan Erhan Barış Karakuş'un sunduğu 'Gündoğdu Beşiktaş' programına telefon ile bağlanarak Viyana'da ki son durumu bildirdi.
Viyana'da tribünlerin yarısının Beşiktaş taraftarı olacağını belirten Sarıdağ;
'Tribünler bana göre yarı yarıya dolacak. Her ne kadar 2800 Beşiktaş'a bilet ayrıldıysa bile burada yaşayan gurbetçiler ve çevre ülkelerden gelen Türklerle birlikte taraftarların sayısı eşit gibi çıkabilir. Karşılaşmaya Türkler tarafından çok büyük ilgi var. Beşiktaş'ın taraftar desteği daha çok olacak gibi.' dedi.
Beşiktaş'ın muhtemel on birini söyleyen ve hava koşullarını belirten Serdar Sarıdağ;
'Beşiktaş'ın bugünkü kadrosu bence şu şekilde olur. Hakan, Hilbert, İbrahim Toraman, Zapo veya Ferrari, solda İsmail, ortasahada sağ tarafta Holosko veya Nihat, Ernst, Necip, Guti, Quaresma ve Bobo diye düşünüyorum. Stadın zemini çok iyi durumda. Burada ki havada yağmur şuan için yok gözüküyor. Hava kapalı ama güneş bazen kendini gösteriyor. Hava İstanbul'dan daha soğuk; ancak insanın içini titretecek kadar etkili bir soğuk yok.' diye konuştu.
Rapid Wien taraftarının çok ırkçı ve ateşli olduğunun da altını çizen Sarıdağ;
Burada ki Türk taraftarlarla konuştuğumda bana söylenen ortak kanı bazı Rapid Wien fanatiklerinin ırkçı olduğunu söylediler. Rapid Wien'in bir grup taraftarı çok ateşliymiş. Bazı site forumlarında intikamımızı alıcaz şeklinde yorumlar yapılıyormuş. Kağıt üzerinde Beşiktaş'a rakip olabilecek bir takım değil ancak süprizlere imza atabilecek bir ekip. Rakibi hafife almayarak kendi oyunumuzu oynamalıyız.' diyerek sözlerini noktaladı.
HABER1903