rapid sorununa kesin çözüm çok şaşıracaksınız

harbikiz

New member
Reaction score
0
rapid sorununa kesin çözüm çok şaşıracaksınız hele download hızına inanamıyacaksınız lütfen deneyin............

BU KONUDAN FAYDALANAN ARKADAŞLAR ASKERLERİMİZ ve POLİSLERİMİZDEN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM LÜTFEN.........

link...................HARBİKIZ

Bu tam olarak nası çalışan bi sistem anlamış değilim biraz açar mısın ?

Bildiğimiz rapid leech tarzı bir site önce upload ediyor sonra yüklemeye başlıyor ama hala bir çözüm değil bu tür uygulamalar bana göre bakalım daha marjinal bişiçıkarmı ilerleyen zamanlarda

Bildiğimiz rapid leech tarzı bir site önce upload ediyor sonra yüklemeye başlıyor ama hala bir çözüm değil bu tür uygulamalar bana göre bakalım daha marjinal bişiçıkarmı ilerleyen zamanlarda

Sen her konuda böyle muhelefet misin acaba ?

Teşekkürler HARBİKIZ :goz:

Peki burda tam olarak nasıl bir muhalefet var onu anlamadım olan bir şeyi söylüyorum ben burada yerme yada aşağılama gibi bir şeymi yaptım ben varsa aksi bir durum sizinde görüşlerinizi alalım

neden çözüm olmasın ki?
bence lokum gibi çözüm valla bu yontemler.
fikrinin gerekcesini de soyle de biz de aydınlanalım.

Arkadaşlar ya ben çözüm değil demiyorum çözüm evet ama yeni birşey değil kastettiğim bu, neden böyle eleştiri yapanlar yerin dibine sokulur forumlarda anlamam zaten hem ben burda bir fikir beyan etmedim sadece eleştiri maiyetinde bişey yazdım bayada eleştiriye açık bir toplumuşuz bunuda anladım bu arada (!)

arkadaşlar çok işe yarıyor deneme yapmadan yorum yapmayın lütfen 426 kb hızla dosya indirdim az önce.........

bu şu işe yarar eğer rapidden dosya indirmek sorunda kaldıysak rapid bizi 2 minutes diye oyalıyorsa bu link sayesinde oyalamıyor ben mesela rapidden 3 dosyadan sonra indiremiyorum çünkü bu yazı çıkıyor

Geri