Rapid Share Kesin Çözüm (Resimli Anlatım !)

hll olsun ya emeğine sağlık çok işime yaradı...

ellerine sağlık usta süper bbir döküman olmuş emeğine sağlık.

Kardeş Ben Bu Programı Denedim Gayet GüzeL Çalışıyor Fakat Yavaş İndiriyor. 4096 İnternet Hızım var. 40Kb/s'ile DownLoad yapıyor. Nasıl Programın Ayarına'da Baktım Ama Bir Degişiklik yok

rapide tek çare 10 gayme başka birşey değil kıyacaksın 10 lirana keyfini çıkaracaksın

simdi jdownloader indiriyorum onu deniyecegim olamzsa bunuda indiririm gayet güzel anlatmışsın teşekkürler

Emeğin için teşekkürler.
Ancak bu kadar uğraşmaya ne gerek var ki?

Forumda daha önce de sunuldu ben de sunmuştum.
JDownloader:...
Bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.
Modem seçenekleri içinden kendi modeminizi seçiyorsunuz gerekli ayarları o yapıyor.
Şayet sizin modeminiz listede yoksa o zaman imacros benzeri bir macro programı Jdownloader da da var ve onu açıp kendiniz modemi kapatıp açıyorsunuz, yaptığınız işlemleri hafıasına alıyor.

Ayrıca jdownloader birkaç farklı özelliği ile de ön plana çıkıyor.
biten rar partları bir klasröe açıp dosyayı çıkardıktan sonra rarları silmesi
şifreleri kendi girmesi, aynı filmin alternatifleri ile indirirken aynı parta denk gelirse "bu part zaten xxx serverdan iniyor" deyip sıradaki parta geçmesi (aynı partı 2 kez indirmiyor)
gibi bir sürü artısı var.

gereksiz modemi elle değil de otomatik açık kapıyo ayrıca us-downloader dosyası bozuk

yinede saol

kardeş bu ilaç kısmı nedir açıklık getirirmisin.ben anlamadım bu noktayı.

kardeş bu ilaç kısmı nedir açıklık getirirmisin.ben anlamadım bu noktayı.

Kardeş Herşey Apaçık Bir Şekilde Anlatılmış Anlaşılmayacak Birşey Yok,
İstersen Yazıyı Birkaç Kere Daha Oku İyice Anla Ondan Sonra Uygulamasına Geç.
Yine Takılırsan Yardımcı Olmaya Çalışırım.

gereksiz modemi elle değil de otomatik açık kapıyo ayrıca us-downloader dosyası bozuk

yinede saol

UsDownloader Dosyası Çalışıyor Sen Çalıştıramadıysan Senin Sorunun,
Modemi Elle Değil Otomatik Olarak Resetliyor Demişsin Güzel Kardeşim Programın Amaçlarından Biride Otomatik Olarak Resetlemesi,Elle Resetlemekten Modem yada Modemin Reset Düğmesi Bozulabilir Bu Şekilde Hiçbirşey Olmaz.

Emeğe Saygısızlık Etmişsin, Yinede Saol.

güzelyaa harbi bak... emeğine sağlık..:durdurun

en iyisi majorshare arkadaslar resetlemek için bir bat dosyası ekliyorsun tıkır tıkır otomatik kendisi indiriyor bilgisayrı acık bırak git yani....

Geri